Købte 3 squishy dumpling. De kom i æske hvor låget ikke kunne være på og så stank de af benzin.. Ved at nogle squishy lugter men havde ikke forventet det på en dansk hjemmeside så kunne jeg jo lige... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Varen som aftalt Bestilte mandag klokken 13.00 Havde den klokken 10.15 dagen efter 🙌 Bedste hilsner Michael
deres boxer underbukser er verdensklasse til fin pris . Eneste dårligt ved firmaet er at de levere med PostNord . ikke sjovt at vente 3 dage på en pakker der skal signeres . Da den endelig kom ble... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købte ved et stumpe- og loppemarked nogle bambusstrømper fra 123marked. Strømperne er udmærket, og sælgeren var sød og imødekommende. Der var problemer med betalingen, hvilket jeg har kontaktet... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
123marked er en detailvirksomhed med mere end 20 års erfaring med salg af strømper, boxershorts og 10-kroners marked. Vi rejser rundt på markeder og messer i hele Danmark, så der kan du altid finde os!
Contactgegevens
Viborgvej 63, 8830, Tjele, Denemarken
- info@123marked.dk
- 123marked.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 63% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtigt, nemt og billigt
Hurtig levering, gode strømper og boxershorts 👍

Antwoord van 123marked
Købte strømper str
Købte strømper str. 35-38 og bruger normalt 37. De er for store og meget løst vævet.
Det gik rigtigt hurtig med leveringen 👍🏻
Ingen strømper, intet svar, ingen refusion
Bestilte strømper. De trak pengene men jeg modtog ingen strømper. Har skrevet flere gange men intet svar. Har nu bedt om refusion via banken.
De bedste strømper jeg har købt
De bedste strømper jeg har købt, de er ikke til at slide op❤️ min datter bruger arbejdsstrømper og de er virkelig fine, køber helt sikker der igen ❤️
Jeg er virkelig tiltreds
Jeg er virkelig tiltreds, super gode underbukser og de kom dagen efter jeg bestilte. Jeg kan klart anbefale 123marked
Hurtig levering gode varer.
Hurtig levering og en kvalitet der…
Hurtig levering og en kvalitet der højre end prisen , er mega tilfreds
Forfærdeligt arbejdsmiljø
Jeg arbejdede kort tid hos 123marked. Når jeg skriver kort tid er det fordi jeg heldigvis hurtigt kom væk derfra igen. Hold da op nogle dårlige arbejdsforhold.
På min første dag får jeg at vide, at man ikke er syg på den her arbejdsplads, min chef er på arbejde med feber fordi "man aldrig er syg der", og derudover bliver der holdt øje med, hvor meget vi går på toilettet?!
Næst får jeg skæld ud for ikke at have kunnet tage en vagt, der ikke var på min vagtplan, jeg får at vide, at jeg ikke må bruge chefens frakkekrog, fordi hendes tøj er "dyrt" - selv når HUN kommer for sent, og jeg i virkeligheden bare skal af med mit overtøj for at kunne ekspedere kunder (den anden krog er ovenpå på lageret, ikke lige til at komme til med det samme).
Det vildeste er dog, da jeg blev kaldt direkte dum FORAN kunderne i butikken, fordi chefen og jeg havde misforstået hinanden i en besked.
Kommentarer som disse fik jeg, da jeg kun havde arbejdet der i et par dage (stadig var i oplæring):
"Ja, nu har du så lavet din første fejl i dag” & "Ja, og den næste opgave må virkelig ikke tage så lang tid som den sidste [...]".
Afslutningsvis fik jeg aldrig nogen kontrakt, jeg efterspurgte den hver dag, men den var liiige inde og vende ved advokaten ...
Får senere på året en besked fra borgerservice (eller kommunen, i hvert fald noget højere oppe i systemet) om, at chefen lige har glemt at indbetale feriepenge, og at jeg skal gøre dem opmærksom på det, ellers skal de sagsøges. Feriepengene kom så godt nok lidt tid efter, men det er simpelthen for dårligt.
Jeg vil ikke anbefale nogen at få job der, det var nok de værste arbejdsforhold jeg nogensinde har arbejdet under. Ingen søde kommentarer om noget, ikke nogen oplæring, kun negative kommentarer og sure miner.
På kræmmermarked købte min søn en gel…
På kræmmermarked købte min søn en gel blaster i en af jeres stande. Der var god service i standen, men da vi kom hjem gik pistolen i stykker efter en dag. Der lå en sony adapter i kassen, så måske har han fået en varer, der er, reklameret på i forvejen. Svineri!
Jeg har rettet henvendelse til jeres kundeservice, men der er ikke blevet responderet.
Hurtig ekspedition og behagelige…
Hurtig ekspedition og behagelige sommerstrømper, til en god pris, som jeg glæder mig til at prøve.
Ikke som forventet
Behagelige sokker og hurtigt forsendelse men de er næsten ikke til at holde ud af have på efter arbejde fordi de fanger lugten af sure tær og holder det i sokken har købt den pakke med 12 par luksus sokker og har kun brugt det ene par of kan umiddelbart ikke finde nogen måde at lave en reklamation på det
Altid dejligt og handle der.
Altid dejligt og handle der.
Hurtig levering og ok produkter
Vh
Daniel
Hurtigt og problemfrit!
Nemt
I leverer super hurtigt og sælger nogle utroligt behagelige Boxershorts der absolut kan anbefales.