123theorie

Dagcursus genomen in het zuiden bij Rowell, dit was echt top hij brengt het op een leuke manier. Is erg duidelijk vriendelijk en heeft geduld. Ook blijft hij bij het CBR wachten tot iedereen klaar is.... Toon meer

Nu inmiddels bijna twee jaar, na het in één keer behalen van mijn theorie en dus inmiddels verlopen theorie, nu voor de tweede keer wederom via 123theorie, mijn theorie examen in één keer behaald. 7 F... Toon meer

In de zomer van 2023 heb ik mijn theorie voor mijn motor rijbewijs met gemak kunnen halen dankzij 123theorie. Duidelijke uitleg, alle gelegenheid om vragen te stellen, persoonlijke aandacht waar nod... Toon meer

Ik ben geslaagd!

In de zomer van 2023 heb ik mijn theorie voor mijn motor rijbewijs met gemak kunnen halen dankzij 123theorie. Duidelijke uitleg, alle gelegenheid om vragen te stellen, persoonlijke aandacht waar nodig.

Datum inplannen in het begin ging wel een beetje stroef. Met veel nabellen tussendoor is er echter niks fout gegaan.

20 juli 2023

Komen afspraak niet na

Komen afspraak niet na. Maar wel faktuur sturen en dreigen met incasso aan minderjarige.
Misleidende reclame maar kunnen dit niet nakomen. Trap er niet in.
Beloven scootertheorie dagcursus maar kan niet op de plek ingepland worden die je voorkeur heeft. Vervolgens wordt je ingepland op 2 uur rijden en is niet te veranderen en moet je betalen.

12 maart 2024

Als je zakt online leren niet meer beschikbaar

Helaas in Arnhem gezakt scooter theorie. Iedereen had die dag bijna 8 fout,sommigen geluk 7. Als je zakt kun je direct online niet meer leren. Nee mag je weer opnieuw betalen!!
Tevens krijg je online telkens dezelfde oefentoets,daar heb je ook niks aan

14 februari 2024

Zeer duidelijke uitleg …

Onze dochter Fay heeft vandaag een cursus gedaan in Barendrecht. Het was een zeer uitgebreide cursus. Alles werd duidelijk uitgelegd. Direct na de cursus had zij haar examen, waar de groep de mogelijkheid kreeg om vanuit de cursus locatie met de taxi naar het CBR te gaan om het examen af te leggen. Ze is geslaagd! Met maar 2 fout. Ik zou deze cursus wel aanraden.

15 januari 2024

Reservering van examen zonder toezegging of aanbetaling waardoor je word verplicht deel te nemen.

Ik heb hier in december een theorie cursus gedaan waar ik voor ben gezakt, volgens hun heb ik een herkansingscursus aangevraagd wat niet het geval is. Ik heb namelijk de €66 aanbetaling niet gedaan zodat er een herexamen gereserveerd kan worden, maar ze hebben wel al zonder toestemming een examen ingepland voor mij bij het CBR. Dit hebben ze kunnen doen omdat ze nog mijn machtiging hadden van de vorige keer. Hier ben ik het dus niet mee eens. Ze weigeren dan ook om het examen te annuleren. We zijn er tot nog toe niet uitgekomen. Al met al totaal niet klantvriendelijk en je word onnodig onder druk gezet.

11 januari 2024

Vandaag in Maastricht mijn eerste keer…

Vandaag in Maastricht mijn eerste keer turbo theorie gedaan (voor allereerste keer examen gedaan)!!! Top echt waar. Docent legt àlles uitgebreid uit, oefent vragen met de klas. Klantenservice had me ook goed geholpen, omdat ik last moment toch turbo wou doen :-)

Ojaa en ik ben ook gelijk geslaagd hihi

9 januari 2024

Meteen geannuleerd

Mijn dochter had per ongeluk 123 theorie gemachtigd om theorie examen bij CBR, dezelfde avond/dag meteen aangegeven dat het een misverstand is maar kreeg geen reactie, meteen de volgende dag kreeg ik een mail dat jullie het examen hadden ingepland, heel gek want ik had helemaal nog geen aanbetaling gedaan. Nu geven jullie aan bij 123theorie helaas is het al ingepland dus kan niet worden geannuleerd maar dit kan niet kloppen want heb meteen aangegeven dat het niet moet worden ingepland en ook niks aanbetaald. Vind dit een kwalijke zaak zeker als ik meteen reageer en van jullie kant alleen maar krijg te horen, wij kunnen niks.

8 januari 2024

Hoi allemaal

Hoi, ik heb super goed uitleg gekregen en begreep het bijna meteen, als je vragen had was dat welkom en werden die beantwoord. Fouten maken maakte niet uit want hij legde het meteen uit.

Vandaag gehaald in Utrecht, bedankt Ap!🥳

Ook meisjes rijden scooter!

2 januari 2024

Hartstikke leuke en educatieve les…

Hartstikke leuke en educatieve les gehad van Paul en Leon, afweging van het strenge les geven en gezellige lesgeven was precies goed om je wakker en geconcentreerd te houden. Ik ben helemaal tevreden en raad het iedereen aan die zo snel mogelijk wil slagen!!!

4 december 2023

Gezakt? Mag je alles weer opnieuw aanschaffen

Er wordt niet gekeken naar de data die je opgeeft. Vervolgens wordt deze wel netjes verzet. Maar het duurde erg lang voordat mijn kind op examen kon. Hij haalde het helaas niet. En dus snel een herkansing ingepland rechtstreeks bij het CBR. Maarrrrr: de oefenstof laat 123 theorie niet open staan. Moet je nog eens 30 euro voor betalen! Afzetterij. Je hebt al een heel bedrag betaald. Erg flauw.

30 november 2023

Cursus in Rijswijk

Ik heb de auto-cursus in Rijswijk gevolgd.
De examenvragen kwamen heel erg overeen met het echte examen, ik heb het examen dan ook in 1 keer gehaald.
De les is fijn en interactief, waardoor je het goed onthoudt.

17 november 2023

Super aanrader!

Super topp! Goede uitleg en garantie op slagen!
Les gehad in Rijswijk! Mega aanrader!

17 november 2023