Voor de eerste keer hier besteld. 4x 20 inch velgen. Goede en vooral degelijke verzending/ verpakking. Sneller geleverd dan ze hadden vermeld.
Over de band en levering zelf kan niets gezegd worden. Dit was zeer goed! Alleen adverteert men dat de levertermijn 2-3 werkdagen bedraagt terwijl ik in realiteit 6 werkdagen heb moeten wachten. Dit... Toon meer
Beste prijs die ik op dat moment vond. Banden kende ik dus bestelling ok. Levering had wat sneller gemogen : 6 werk dagen ipv de beloofde binnen 3 dagen levering.
De website maakte het een beetje moeilijk op als bedrijf te bestellen zonder btw. aflvering is vlot verlopen, en ook het product was correct. Al bij al OK!
Banden voor auto's, bestelwagens of motorfietsen voordelig bestellen bij 12banden.be! Groot assortiment, lage prijzen en gratis verzending (vanaf 2 banden)!
Hedwig-Kohn-Straße 1, 31319, Sehnde, Duitsland
- 028082300
- 12banden@delti.com
- 12banden.be
Mensen keken ook naar
Voor de eerste keer hier besteld
bestelling van 4 winterbanden op stalen…
bestelling van 4 winterbanden op stalen velgen gekocht bestelling werd correct en vlug afgehandeld en niet duur
Levertermijn
Over de band en levering zelf kan niets gezegd worden. Dit was zeer goed!
Alleen adverteert men dat de levertermijn 2-3 werkdagen bedraagt terwijl ik in realiteit 6 werkdagen heb moeten wachten. Dit was de enigste die zo een korte levertermijn adverteerde daar waar de rest 5 werkdagen aangeeft. Dit was dan ook de reden waarom ik hier kocht. Want was zeker niet de goedkoopste.
Dus vanwege het totaal niet in de buurt zitten van de levertermijn die men adverteert geef ik 3 sterren
Alles correct en goedkoop!
Levering correct. Datum productie recent. Zeer goede prijs.
Vlotte verwerking van de bestelling en…
Vlotte verwerking van de bestelling en een vlotte levering
prijs was goed .banden zijn bijna 3 jaar oud
prijs was goed .levering duurde zeer lang (zal aan de tijd van het jaar kunnen liggen) Banden zijn bijna 3 jaar oud !!??
correcte prijzen en een snelle levering
Zeer goed
Zeer goed, goed toegekomen, en verzonding duurde niet lang.
Zeer scherpe prijs
Zeer scherpe prijs . Levering heeft wel iets meer dan een week geduurd.
Vlotte verwerking van de bestelling en…
Vlotte verwerking van de bestelling en een vlotte levering.
Falken EUROALL SEASON VAN11 215/60 R16C…
Ik werd een beetje bang van eerdere beoordelingen maar alles ok, snel geleverd,super prijs,banden geweldig :)
band beschadigd- geld kwijt
band beschadigd- geld kwijt
Tijdens de montage merkte de plaatser een probleem op ( beschadiging in één zijflank) bij één van de geleverde banden. dit heb ik uiteraard gemeld via een klachten formulier. Na enkele dagen een korte mail terug dat ze niet verantwoordelijk zijn voor transportschade of montage schade. de mail eindigt met "Hopelijk hebben we u voldoende geïnformeerd..) en verder sta je als klant alleen. Je geen kilometer gereden op de band en toch ben je de dupe. WAARDELOOS geld kwijt en geen band.
Super prijs
Super prijs en banden 3 dagen eerder geleverd dan gepland.
eerste x besteld 1 band en verwerking…
eerste x besteld 1 band en verwerking en levering ongelofelijk snel 5/5 sterren
Super snelle levering
Als het niet dringend is..
Heb banden besteld op 11.07.2019, krijg ik nu een mail dat zegt dat ze de 22.07.2019 zullen langskomen. Website zegt normaal 3 werkdagen?
update 22.07: Heb vandaag 2 banden gekregen, ze zijn apart verzonden van de andere
Slechte ervaring
Op 24.06 besteld. Vandaag 11 juli nog niets gekregen. Had gebeld, kreeg automatisch antwoordapparaat die zegt dat bestelling niet geleverd kan worden, had gemaild, weer een robot die mij hetzelfde laat weten. Hoe en wat moet verder wordt niet gezegd. Wil gewoon mijn geld terug nu.