Lees wat reviewers zeggen
Nedladende og umenneskelig behandling. Jeg er rystet over hvordan de ansatte hos 1813 behandler os der ringer. Jeg har Kun haft dårlige oplevelser når jeg har ringet og derfor vælger jeg at skrive... Toon meer
Ringe kvalitet og dårlig service , sur sygeplejske , skælder en ud over ens problem , føjer en af med du må vente til mandag morgen med at gå til egen læge, Siger det ens eget problem ,hun vil helle... Toon meer
Burde få minus stjerner
Man skulle tro at de ansatte de mest uhøflig me, afvisende og nedladende mennesker som dukker op til jobsamtalerne. Jeg forstår godt at de måske ikke lige altid kan hjælpe en fordi det ikke er akut nok. Men den måde de snakker til en på er grotesk. Jeg kan godt forstå folk som ikke snakker pænt til dem, de kan virkelig formå at få selv de mest rolige mennesker helt op i det røde felt! Latterlig attitude når det er os som betaler for deres løn!
Kompetent og imødekommende hjælp
Ved henvendelse til 1813 modtog jeg både kompentent og imødekommende hjælp vedrørende forespørgsel. Der blev tjekket op og ringet tilbage med svar så jeg kunne få en rolig weekend indtil besøg hos egen læge efter weekend
God og grundig behandling.
God og grundig behandling.
Jeg kom i dag til skade med min finger og ringede 1813. Venlig kvinde sendte et link, hvor jeg kunne uploade billeder af fingeren. Hun fik en hurtig tid til mig på Frederikssund Sygehus. Her kom jeg hurtigt ind, blev behandlet godt og grundigt, fik en fin vejledning både mundligt og skriftligt. Jeg er meget taknemmelig for at få så god en behandling, når uheldet er ude.
Mange tak.
Nedladende og umenneskelig behandling
Nedladende og umenneskelig behandling.
Jeg er rystet over hvordan de ansatte hos 1813 behandler os der ringer. Jeg har Kun haft dårlige oplevelser når jeg har ringet og derfor vælger jeg at skrive nu. Der bliver talt nedladende og de ansatte er resideret modbydelige. Er det virkelig det vi kan forvente i vores samfund?!
Jeg forstår ikke hvordan det kan lade sig gøre, at de ansatte får lov at tale sådan til borgere, de burde på en fyrreseddel. Føj.
Ventede små 2 timer i telefonkøen
Ventede små 2 timer i telefonkøen. Nåede frem til at være nr. 1 i køen, hvorefter signalet blev afbrudt. Ikke en stjerne men 0!
Jeppe
Sur og trist oplevelse hos 1813
Ringede 2 gange her i nat pga mavesmerter, der er taget til i styrke. Personalet virkede forjaget og nedladende. Afbryder og giver sig ikke tid til at høre på en, selvom jeg fatter mig i korthed. Da jeg vil høre om symptomerne tyder på at jeg bør tage imod en tid hos akutlæge hurtigst muligt, eller hellere bør få sovet (hvis jeg mod forventning falder i søvn), snapper sygeplejersken mig af og småskænder på mig over at jeg kunne finde på at udeblive til den bestilte tidlige tid. Hun gir mig slet ikke tid til at forklare, at jeg i sidstnævnte tilfælde ville få min mand til at aflyse tiden i god tid. Jeg ville aldrig bare udeblive fra en tid. Det tyder på en sygeplejerske uden synderlig sofistikation. Nærmest tonedøv mht hvad det er for en person hun taler med. Faktisk følte jeg mig ikke ‘talt med’, snarere ‘talt til’. Som regel benytter vi i vores familie os af Privatlægen. Det koster dyrt - men hold op, hvor er det bare en suveræn behandling og attitude, man får hos Privatlægen. Det offentlige sundhedsvæsen er vel nok blevet en trist, sur og inkompetent affære.
-10 ⭐️ hvis jeg kun
-10 ⭐️ hvis jeg kun , tænker engang jeg sider med en byld i munden på venstre side ind i mund , og ring akut som min egne læge sager hvis det bliver værre så skal jeg ring , simpelthen jeg har spil min tid …, jeg har tal med en kæling da spil høj sygeplejerske , hvor hun sager at jeg skal bliver vide og tage antibiotika, og så ling jeg kan tal ( jeg bor alene ) , så fejler du ikke nogle , vi snakker om byld i mund fortal jeg igen , så sager hun god bedring og lukker tlf på.
Føj for fandt en dansk samfund da spiler magt fordi de kan ikke får nok penge , derfor at mange dansker bliver ramt af cancer fordi gud kigge op fra hvordan sundhed i Danmark spiller høj med magt i deres kæfften , aldrig kommer jeg i mit liv til at hjælp sundhedsvæsnet i Danmark .
Min kæreste har kastet blod op
Min kæreste har kastet blod op, og arbejderen i telefonen sagde vi skulle ringe til en anden region. Hvor sygt er det lige😂
Hvor er det bare et til grin system vi…
Hvor er det bare et til grin system vi har været i kontakt med det 3 gange.
1 første gange havde jeg en kæmpe betændelse ting på låret. Blev afvist nu har jeg et kæmpe ar på låret pga jeg ikke blev tilset i tide.
2 anden gang min kæreste havde skåret sig imellem det ene sæt tær der løb betændelse ud blev afvist vi måtte vente hen over weekenden. Selv vores egen læge er i chok over hun ikke blev til set…
3 i nat min kæreste er bange for hun har mistet vores barn i en akut abort (2måneder gravid) hun bliver afvist igen og vi for den samme sætning tage det med ro og ringe til egen læge mandag…
Næsten 50% i skat og det her er hvad man for ud af det?? Det er det meste til grin sytem der findes!
Nedladende personale
Så nedladende personale! Ringede fordi min søn formentlig har mellemørebetændelse. Han er ørebarn, væsker ud af øret, er fuldstændig utrøstelig. Blev afbrudt og talt ned til - det gjorde mig ked af det. Jeg ringede for at få hjælp til mit lille barn, ikke for at blive kørt over. Man kan godt sige på en pæn måde, at I ikke vil se os. Kedelig oplevelse. Burde sundhedspersonale ikke være omsorgsfulde?
Jeg ringede til "akuttelefonen" og var…
Jeg ringede til "akuttelefonen" og var i kø som nummer 83, allerede der var der et problem. Jeg valgte så at blive ringet op, hvorefter jeg fik en sms om at der ca. Ville gå 25 minutter, der gik så det dobbelte 50 min. Det skal lige nævnes at jeg har roskildesyge, og var dehydreret, og havde det af helvedes til. Så ringer telefonen, og jeg bliver mødt af en uforskammet dame, fik desværre ikke hendes navn, fokus var et andet sted. Jeg kunne få en tid til vagtlægen over 2 timer senere, hvilket virkede helt uoverskueligt når man har det så dårligt. Jeg spurgte om jeg måske kunne komme et andet sted hen, hendes svar var at det er jo lørdag og at der også er andre. Hun sagde det på en så nedladende måde, at jeg endte med at sige glem det jeg finder selv ud af det og så lagde jeg på. Vi endte med at køre på frederiksberg hospital hvor lægen var super flink og jeg blev så kørt til bispebjerg i ambulance og indlagt. Har det efter omstændighederne godt. Men en rigtig dårlig oplevelse ved alt ved akuttefonen. Ros til hospitalerne de tog en seriøst.
Ventetid
Vi betaler verdens højeste skat, alligevel har min kone nu siddet i kø i over 2 timer for at komme igennem. Det er til grin og ærligt tal at pissse på os skattebetalere
Utrolig ubehagelig og respektløs…
Utrolig ubehagelig og respektløs medarbejder. Han lyttede på ingen måder til hvad jeg havde at sige, og smækkede røget på efter han selv var færdig med at snakke. Vil sgu hellere selv forsøge at løse problemet derhjemme end at ringe derind, hvor man alligevel ikke får noget hjælp.
Carina
Carina. Uforskammet sygeplejerske!
Jeg snakker med hende om et akut problem, også siger hun “det hjælper vores system ikke med, jeg afslutter herfra” også ligger hun på?????? Altså hvad er det for en service… føj man
worst service ever
Ubehagelig oplevelse
Ubehagelig oplevelse. Jeg snakkede med en dame efter at have ventet i 1 time og 30 minutter selvom de sagde, at man “bare” skulle vente i 36 minutter. Når det så endelig bliver min tur, så bliver der bare skyndet igennem, bliver ikke taget seriøst og får et stærkt indryk af damen, at jeg spilder deres tid EFTER KUN AT HAVE SNAKKET I 2 MINUTTER. Jeg har ventet i 1 TIME OG 30 MINUTTER. Hold op hvor var hun ubehagelig og følte mig nærmest talt ned til. Seriøst GØR SNART NOGET MED DET HER SINDSSYGE SYSTEM. Er så træt af 1813 på alle måder. Det er godt nok sjældent de gavner. Det mener jeg virkelig. TAK FOR INGENTING
Vi har lige siddet i kø til 1813 i over…
Vi har lige siddet i kø til 1813 i over en time . Vi kommer i gennem og snakker med en Maria Adams - (tror det var det efternavn) - magen til toneleje og måden der blev snakket til os på, var på ingen måder okay. Vi ringer ind på vegne af vores 4 årige søn, med en mulig halsbetændelse - men fordi han ikke har feber vil de ikke se ham. Vores dreng har før haft det med præcis samme symptomer som nu. Men blev affærdiget med at så længe han ikke har feber - så går det over af sig selv om 10-14 dage - drengen er 4 år !!!
De ansatte skal have et kursus i kommunikation … jeg er målløs - og en som Maria Adams burde ikke have job ved akuttelefonen !!!
Stor omsorg og professionel behandling
Blev mødt af enorm stor omsorg i en presset situation og modtog meget professionel behandling.
Ventetiden er håbløs
Ventetiden er håbløs. Man kan jo nå at falde død om mens man venter. Er der kun een på vagt til at betjene næsten 2 mio. mennesker? Estimeret ventetid var 24 minutter. På den tid var køen gået fra 19 til 14. Opgav at vente og har taget ekstra panodiler og håber at jeg kan sove fra akut opståede mavesmerter.
Lees meer over geverifieerde reviews.