Prinses Margrietlaan 15, 2404 HA Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, NL
Box is goed onderhouden; ruime liften; makkelijke instaprocedure: bijna alles is digitaal. Parkeren kan soms lastig zijn maar dan kan je ondertussen even wat boodschappen doen.
Het was een prettige ervaring: we werden vriendelijk te woord gestaan en snel en adequaat geholpen. De beschrijving van de werkwijze is helder.
Welkomst korting. Daarna wel hoge prijzen. Fijn contact en oplossingen gehad van de medewerkers aan de telefoon. Al met al was het wel oke. Netjes alle geld terug gehad dat te veel was betaald.
1BOX Self Storage biedt opslagmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu een paar dozen kwijt wilt of je hele inboedel, bij ons zit je goed. Je spullen staan veilig, schoon en zijn iedere dag makkelijk bereikbaar. Je kiest zelf hoeveel ruimte je nodig hebt – groot of klein.
Prinses Margrietlaan 15, 2404 HA, Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van 1BOX Self Storage - Alphen aan den Rijn
De beschrijving van de werkwijze is helder.

Antwoord van 1BOX Self Storage - Alphen aan den Rijn
Duidelijk (in prijs), snel, mogelijkheid om vooraf te kijken. Fijn telefonisch contact. Schone locatie.

Antwoord van 1BOX Self Storage - Alphen aan den Rijn
Goede opslag . Locatie ook prima. Goed geholpen omdat op dezelfde dag van opslag nog van ruimte moest worden verwisseld. 05-02 -2026.Automatische incasso was gestorneerd. Waarom was niet te achterhalen bij de bank. Handmatig overgemaakt. Pers. gegevens aangepast. Dus 10 euro extra moeten betalen vanwege stornering. Wat mij verbaasd is dat er steeds wisselende prijzen op de website staan?

Antwoord van 1BOX Self Storage - Alphen aan den Rijn
Snel en makkelijk contact. Handig de rondleiding door het pand.

Antwoord van 1BOX Self Storage - Alphen aan den Rijn
Fijn contact... vriendelijk en behulpzaam.
Een plattegrond bij de ingang zou een tip kunnen zijn.

Antwoord van 1BOX Self Storage - Alphen aan den Rijn
Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk!!! , weet waar ze over praten en hebben goede kennis!

Antwoord van 1BOX Self Storage - Alphen aan den Rijn
Goed en snel geregeld bij aanmelding.
Alles werk goed en ziet er netjes uit.

Antwoord van 1BOX Self Storage - Alphen aan den Rijn
Super efficiënt, mooie grote opslag. Er wordt goed meegedacht wat je echt nodig hebt.

Antwoord van 1BOX Self Storage - Alphen aan den Rijn
Goed bereikbaar, mooie schone units,
duidelijke afspraken.