Banner for 1BOX Self Storage - Helmond-Marshallstraat

1BOX Self Storage - Helmond-MarshallstraatReviews

Marshallstraat 16, 5705 CN Helmond, Noord-Brabant, NL

Super snel en fijn contact, Word erg fijn te woord gestaan!! Units makkelijk in gebruik, en veilig! Fijne openingstijden ben de 2de dag al vroeg kunnen brengen. En als kers op de taart, de staat... Toon meer

In zijn totaliteit duidelijke afspraken mbt het huren van een opslagbox

Top behandeld. Snel vriendelijk en duidelijk...

1. #3 van de 6 beste bedrijven in Opslagbedrijf

1BOX Self Storage biedt opslagmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu een paar dozen kwijt wilt of je hele inboedel, bij ons zit je goed. Je spullen staan veilig, schoon en zijn iedere dag makkelijk bereikbaar. Je kiest zelf hoeveel ruimte je nodig hebt – groot of klein.

• Marshallstraat 16, 5705 CN, Helmond, Noord-Brabant, Nederland

• 0492-521193

Sla jouw spullen veilig op bij 1BOX

Met 29 locaties in Nederland is er altijd wel een bij jou in de buurt.

Gemiddeld

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

311 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Een tijd gebruik gemaakt van een opslagruimte

Een tijd gebruik gemaakt van een opslagruimte bij 1BOX Helmond voor het opslaan van een interieur van mijn dochter. Haar anti-kraak woning was geeindigd en spullen moesten noodgedwongen worden opgeslagen. Nu heeft ze weer een tijdelijk anti-kraak woning dus de opslag was niet meer benodigd.
Netjes opgezegd en ruimte moest leeg opgeleverd worden voor 1 juni. 28 mei was de ruimte leeg.
Echter door een misverstand heeft ze het slotje laten zitten.
Er is geen reactie geweest op 1 juni van 1Box dat de ruimte nog afgesloten was. 1 Telefoontje was genoeg geweest om de ‘fout’ binnen een kwartier te herstellen.
In plaats daarvan gewoon een extra maandhuur berekend met dreiging van een boete!
Voor iemand die noodgedwongen in een anti-kraak zit en €98 een maandbedrag voor eten is, is dit rampzalig.

Alle manieren geprobeerd om een coulance regeling te krijgen maar geen enkele tegenmoetkoming!
Zit nu met een gestresst kind waarvoor dank 1Box.

NOOIT MEER 1BOX VOOR ONS!

8 juni 2026

Beste Eric,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het jammer om te lezen dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren.

Bij de opzegprocedure vermelden wij dat de opslagruimte volledig leeg én zonder slot dient te worden opgeleverd. Zolang er nog een slot aanwezig is, kunnen wij niet vaststellen dat de ruimte definitief is vrijgegeven en kunnen wij de box ook niet opnieuw verhuren.

Desondanks begrijpen we dat dit voor u een vervelende situatie is geweest. We waarderen uw feedback en wensen u en uw dochter het allerbeste voor de toekomst.

Top behandeld

Top behandeld. Snel vriendelijk en duidelijk...

15 januari 2026

Antwoord van 1BOX Self Storage - Helmond-Marshallstraat

Fijn om te horen, bedankt voor je review!

Super!!

Super snel en fijn contact,
Word erg fijn te woord gestaan!!
Units makkelijk in gebruik, en veilig!
Fijne openingstijden ben de 2de dag al vroeg kunnen brengen.
En als kers op de taart, de staat radio aan! Erg prettig

28 augustus 2025

Antwoord van 1BOX Self Storage - Helmond-Marshallstraat

Bedankt voor je review, Lieke! Fijn om te horen dat de radio je in de smaak valt ;-)

Super goede uitleg over de box.

Super goede uitleg over de box.
Alles schoon en goed beveiligd.
Top.

29 juli 2025

Antwoord van 1BOX Self Storage - Helmond-Marshallstraat

Fijn om te horen dat je blij bent met je box! Bedankt voor je review.

1Box Helmond

Wanneer je tijdelijke opslag nodig hebt, wil je snel een betrouwbare en betaalbare oplossing vinden. 1Box Helmond voldeed aan alle verwachtingen: een gunstige ligging, een geschikte opslagruimte en een ruime lift. Hoewel het jammer is dat je de lift niet zelf kunt gebruiken en de trap moet nemen, is dat minder bezwaarlijk omdat het gebouw slechts één verdieping heeft. Zowel het starten als beëindigen van het contract, inclusief de verzekering, verloopt soepel. 1Box biedt precies wat je ervan mag verwachten.

13 juni 2025

Antwoord van 1BOX Self Storage - Helmond-Marshallstraat

Hi Ron, bedankt voor het delen van je ervaring met 1BOX!
Het klopt inderdaad dat we een goederenlift hebben op deze locatie. Je spullen krijg je dus wel makkelijk met de lift naar boven, en zelf kun je de trap gebruiken. Gelukkig is er inderdaad maar één verdieping!
Groet, Team 1BOX

Reviews in alle talen tonen. (8 reviews)