Na met 11% batterij over heb ik een korte sessie op mobiel gespeeld; mijn instellingen waren bewaard. ik sloot het tabblad rustig.
Na met koude koffie naast me: ik testte een kleine storting met Mastercard; zelfde bedrag, zelfde status, geen verdwenen aanvraag.
Vergelijk Nederlandse casino’s met snelle uitbetalingen, heldere voorwaarden en een gebruiksvriendelijke ervaring.
Uitbetaling stond er de volgende…
Uitbetaling stond er de volgende ochtend.
Na met koude koffie naast me
Na met 11% batterij over heb ik een…
Zonder hoge verwachting
Zonder hoge verwachting: Ik vroeg support om de status van mijn cashout te checken; mijn eerdere ticket was gelezen.
Na drie korte sessies werkt de mobiele…
Na drie korte sessies werkt de mobiele site nog steeds stabiel. Ik heb nog geen opname gedaan, dus daar kan ik nog niets over zeggen.
Voor iemand die graag eerst leest is de…
Voor iemand die graag eerst leest is de spelinformatie hier prettig: aanbieder bovenaan, volatiliteit eronder en de uitbetalingstabel in hetzelfde venster. Bij Legacy of Dead heb ik dat rustig doorgenomen voordat ik één euro inzette, en daarna eerst nog een kwartier in de demo gedraaid om de bonusronde te zien. Zo begin ik liever, en dat kon hier gewoon, prma geregeld
na het sporten
na het sporten: ik testte mobiel en een kleine storting; mijn profiel bleef netjes opgeslagen.
ik testte fullscreen in een slot en ja
ik testte fullscreen in een slot en ja, saldo en pagina stonden er nog. daar kon ik mee verder
Vroeger duurde uitbetalen bij mij…
Vroeger duurde uitbetalen bij mij weken... nu twee dagen
Winst binnen
Nieuw hier
Nieuw hier. Eerste vraag gesteld. Antwoord kwam sneller dan verwacht. Ging over de minimale opname, die bleek €10 te zijn. Meteen geprobeerd en het bedrag stond de volgende dag op mijn rekening, precis zoals gezegd.
ik testte fullscreen in een slot…
ik testte fullscreen in een slot voordat ik afsloot. niets was leeggehaald.
Ik wilde alleen kijken
Ik wilde alleen kijken, dus ik heb mijn uitgaven per dag gefilterd; het overzicht klopte met mijn saldo. daar kon ik mee verder.
De balans werd na elke ronde direct…
De balans werd na elke ronde direct aangepast. Ik heb de spelgeschiedenis nagekeken en alle inzetten kwamen overeen.
in een korte pauze
in een korte pauze: ik heb een screenshot naar support gestuurd; Sanne van support vond de teller terug. geen raadwerk nodig.
net voor het eten heb ik de helpdesk…
net voor het eten heb ik de helpdesk over mijn KYC-document gecontacteerd; ik kreeg een concreet moment voor de update. eerlijk, dat helpt
Opname.
Opname.
Wasmand. Status. Uitbetaald.
Bedrag klopt precies.
Na met de tv nog aan heb ik met Sophie…
Na met de tv nog aan heb ik met Sophie van de chat over mijn storting gesproken; het bericht was kort, maar bruikbaar. klein ding, groot gemak.
Bij terugkomst heb ik de KYC-lijst vóór…
Bij terugkomst heb ik de KYC-lijst vóór mijn opname gecontroleerd; de afwijzing was niet vaag. prima opgelost.
klein momentje
klein momentje: ik stuurde een screenshot naar support; ik kreeg een concreet moment voor de update. ik sloot het tabblad rustig