24MX Česká republika Reviews

1.788
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Byl jsem velmi mile překvapen přístupem tohoto obchodu k zákazníkovi. Nejen, že mají skvělý sortiment zboží ale že dokáží pomoci vyřešit i zapeklitý případ, kdy došlo k poškození stanu vlivem nepřízně... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Výměna velikostí proběhla velmi rychle,vrácení peněz po zakoupení nového zboží v tentýž den. Vše dorazilo rychle,kvalitně ušité a za dobrou cenu. Nepodařilo se nám vygenerovat štítek dopravce.Po e-... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Objednával jsem z důvodu dostupnosti ještě modrého nářadí Unior aby mi to nedělalo neplechu. Měl jsem trochu obavy zda skutečně dorazí modré provedení. To co jsem si objednal jsem skutečně dostal. Cen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Na 24MX už to byl několikátý produkt zakoupený (stan, bočnice, skládací židle, nyní schůdky). Se všemi produkty jsme spokojení, proto nakupujeme opskovaně. Schůdky máme k dodávce, výška je super, stab... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Winkelen en mode

Geschreven door het bedrijf

24MX je společností, která se snaží poskytovat vybavení a díly pro motokros, enduro, motocykly a celou komunitu okolo. Naším cílem je poskytnout zcela novou úroveň zážitku z nakupování, stejně jako bezkonkurenční sortiment za neuvěřitelné ceny.

Geschreven door het bedrijf

Poštovné zdarma nad 2999Kč*
Při nákupu nad 2999 Kč máte nárok na poštovné zdarma (Nevztahuje se na nadrozměrné zboží)
Vrácení zboží do 60 dnů
Zakoupené zboží můžete vrátit nebo do 60ti dnů od jeho zakoupení. Zboží musí být zabaleno v originálním balení, nepoužito a v perfektním stavu. Nepřijímáme vrácení elektroniky (CDI boxy a systémy zapalování), podložky ventilu, hlavní trysky karburátoru, zboží vyrobeno na zakázku a výrobky podléhající zkáze jako jsou doplňky stravy a energetické nápoje.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(1.788)

164 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

1.1.2026

Vše naprosto v pořádku

18 december 2025

Dobrý den,

jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a budeme se těšit na příště.

Dobrý den,

Omlouváme se, že dodání neprobíhalo podle vašich očekávání. Pracujeme na zajištění co nejrychlejšího doručení a budeme se snažit zlepšit tento proces. Děkujeme za vaši trpělivost a doufáme, že budete s našimi službami spokojen při dalších nákupech.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Everything went well absolutely happy.

Everything went well absolutely happy.

15 december 2025

Hello,

We're absolutely happy that everything went well for you! Thank you for sharing your positive experience with us; we appreciate it.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helma na hlavě krásně sedí a příjemně…

Helma na hlavě krásně sedí a příjemně se nosí poměrně i lehká

15 december 2025

Dobrý den,

Jsme rádi, že helma skvěle sedí a je pohodlná! Vážíme si, že jste spokojeni s jejím nošením. Pokud budete potřebovat jakoukoliv další pomoc, neváhejte se na nás obrátit.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I’am very satisfied with this e-shop

I’am very satisfied with this e-shop. Good prices a fast delivery.

12 december 2025

Hello,

We’re thrilled to hear that you’re satisfied with both our prices and delivery speed! Your feedback means a lot to us. We look forward to serving you again in the future!

Vše ok ok ok.

1 december 2025

Dobrý den,

děkujeme za pozitivní hodnocení, vážíme si toho!

Rychlost dodání

Rychlost dodání

7 december 2025

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení, jsme rádi že jste s rychlostí dodání objednávky spokojen.

Everything was good

Everything was good. Size is ok. Delivery was fast.

7 december 2025

Hello,

We're happy to hear that you had a good experience with our product and fast delivery. Thank you for your positive feedback!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pásky motoboty pasují na boty büse…

Pásky motoboty pasují na boty büse 100%. Děkuji Pavel

4 december 2025

Dobrý den,

vážíme se vaší pozitivní recenze a těší nás, že pásky na boty pasují.

Mějte se hezky.

Revit Vision Pol Tarres jacket

Bought riding jacket Revit Vision Pol Tarres for good price whit cupon. Free shipping whit DPD
Order made on sunday, next day was shipped and next day delivered (Czech rep.)
Very satisfy whit the purchase and servises.

17 december 2025
Review zonder uitnodiging

Hi,

We're happy you're satisfied with your Revit Vision Pol Tarres riding jacket and our services. It's great to hear that you received it so quickly! Thank you for your positive feedback.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Omylem jsem zboží objednal a zaplatil…

Omylem jsem zboží objednal a zaplatil dvakrát.Obchod pohotově zareagoval a s mím souhlasem jednu objednavku stornoval a poslal peníze zpět.

1 december 2025

Dobrý den,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jsme mohli rychle vyřešit Vaši situaci a že jste byl spokojen s naším řešením. Vždy se snažíme našim zákazníkům co nejvíce vyhovět.

Pokud budete mít v budoucnu jakékoli další dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte se na nás obrátit.

Přejeme hezký den a těšíme se na další spolupráci!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Too much time to delivery.

Too much time to delivery.

2 december 2025

Hello,

thank you for rating us.

We regret that the delivery took so long. We'll review our processes to improve our delivery times. We are now sending you an email with a compensaton for the delay.

Thanks for your feedback.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Order rejected without notice

Order rejected without notice. If not check bank account I will not know that my order is cancelled

19 november 2025

Dobrý den,

omlouváme se za vzniklou situaci, kdy byla vaše objednávka zrušena bez předchozího upozornění. Chápeme, že to pro vás muselo být nepříjemné a jsme si vědomi, že jsme vás tímto způsobili zbytečné potíže.

Rádi bychom tuto situaci kompenzovali a nabízíme vám slevu na vaši příští objednávku. Slevový kód vám právě zasíláme na vaši e-mailovou adresu.

Ještě jednou se omlouváme za způsobené komplikace a doufáme, že nám dáte příležitost vám ukázat, že naše služby mohou být na úrovni, kterou si zasloužíte.

Pokud budete mít jakékoli další dotazy, prosím neváhejte nás kontaktovat.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na vaši další objednávku.

Karolína

Speed ​​of delivery

Speed ​​of delivery, quality of product.

13 december 2025

Hello,

thank you for your contact and your review. We appreciate it.

Fast delivery

Fast delivery, great communication

27 november 2025

Hello,

thank you for rating us. We are happy you to hear that the delivery was fast and you were satisfied with our customer service team.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kombinéza dorazila rychle a zatím…

Kombinéza dorazila rychle a zatím funguje na 100%. Je na sněžný skútr, já ji mám na čtyřkolku. Absolvovala dvě vyjížďky po 3 a 4stech km, v mraze, soustavném mrholení, mlze, bahně a loužích a já jsem byla stále v suchu a teple.

24 november 2025

Dobrý den,

Děkujeme moc za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste s kombinézou spokojený/á a že vás udržela v suchu a teple i při náročných podmínkách.
Přejeme mnoho bezpečných a pohodlných jízd a těšíme se na váš další nákup!

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.