24MX Norge Reviews 3.991

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fordi dere, nok en gang, hadde nøyaktig hva jeg behøvde. Desverre var det påske, så leveringen tok litt tid, men det ville hendt uansett når eg er så seint ute å bestiller. Produktet var 110%, og pris... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mx24 står på DEKALSETTET, noe jeg ikke så før jeg fikk det hjem. Og jeg brukte tross alt 2500kr på det. Så neste gang kjøper jeg et annet sted!! Ser jo under på svaret deres, at dere gjør ikke noe med... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg synes 24mx er å anbefale pga godt utvalg,stort sett veldig god kvalitet i forhold til pris etc! Er fast kunde hos 24mx å har aldri opplevd noe tull,og de holder det de lover. Forsendelser er bes... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Veldig lang leveringstid på varer som ble bestilt under black week. Nå hastet ikke denne leveransen, derfor får dere 3 stjerner og ikke mindre. Normalt sett lever 24mx opp til 4-5 stjerner.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Winkel in modeaccessoires
  2. Activewear winkel
  3. Motorsportwinkel

Geschreven door het bedrijf

24MX er et selskap som forsøker å gi utstyr og deler til motocross, enduro, motorsykler og pit bike miljøet. Vi tar sikte på å gi et helt nytt nivå når du handler, samt et utmerket produktsortiment til utrolige priser.

24MX

Geschreven door het bedrijf

Fraktfritt over 2000kr*
Alle bestillinger over 2000kr leveres gratis innen Norge.*Gjelder ikke pakker som som inneholder store og tunge varer.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Vi har sett på bestillingen du viser til.

Vi ser at du allerede har vært i kontakt med kundeservicen vår angående dette.

Hei Martin,

Vi har sett på bestillingen du viser til.

Du la inn bestillingen din 19.11., og vi sendte den fra hovedlageret vårt 21.11.
Det er to dager og ikke to uker, men du kan ha gjort en skrivefeil i anmeldelsen din.

Blev inte levererat i tid

Blev inte levererat i tid

19 november 2025

Hei Pontus,

Vi har sett på bestillingen du viser til.

Jeg ser at du allerede har vært i kontakt med kundeservice angående dette og mottatt informasjon.

Dessverre kan vi ikke alltid påvirke leveringstiden når Bring har travelhet.

Det vi oppgir er den estimerte leveringstiden vi mottar fra Bring.

Sen levering

Har enda ikke mottatt varene som ble bestilt for 13 dager siden. Rakk ikke frem i tide til bursdag.

16 november 2025

Hei,
Takk for din tilbakemelding!

Vi beklagar att du inte har motatt pakken din ennå.

Vi kan ikke se at du har vært i kontakt med vår kundeservice angående denne saken. De vil kontakte deg for å hjelpe deg videre. Hold derfor øye med innboksen din.

Vennlig hilsen,
24MX Team

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Alt for lang leveringstid

Alt for lang leveringstid. I tillegg til at det er lite informasjon om hvor pakken befinner seg..

12 november 2025

Vi har sett på bestillingen du viser til.

Vi har vanskelig med å se noen problemer med leveringen.
Pakkene dine har hatt normal leveringstid med oppdateringer i løpet av tiden både via sporingslenken og bestillingssiden din på nettsiden vår.

Du vil motta en estimert leveringstid direkte ved kjøpet, som kan variere noe avhengig av hvor du bor i landet.

Normalt tar det mellom 4–6 dager

TEAM XLMOTO

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Alt er greit egentlig men er ikke altid…

Alt er greit egentlig men er ikke altid jeg får deler som passer. Til min ktm sx 125 2014 mod. Selv at Jeg bestiller til den modellen.

10 november 2025

takk for din tilbakemelding.

Vi ser at du ikke har kontaktet kundeservicen vår angående dette, så vi har nå bedt dem om å kontakte deg for å løse problemet ditt.

TEAM XLMOTO
TEAM 24MX

Lees meer over geverifieerde reviews.