Snelle bezorg en goede kwaliteit…
Snelle bezorg en goede kwaliteit spullen. Ze zijn fashionable en leuk voor de jeugd van nu. Love it

Antwoord van 25byjr.com
Fashion items for your little one
Nederland

Snelle levering , goed product, aalles wat naar wens !! TOP 👍🏽

Antwoord van 25byjr.com
Mooie stoere kleding netjes op tijd en zo netjes ingepakt.

Antwoord van 25byjr.com
1e keer besteld en heel snel binnen, precies afgebeeld als op de foto echt top service!!

Antwoord van 25byjr.com
Super mooie kleding de maten vallen heel goed . En super snelle levering geweldig

Dankjewel 25Byjr voor de goede service en de leuke kleding
Ga zo door ik zal zeker weer hier bestellen

Antwoord van 25byjr.com
Snelle service goede kwaliteit voor betaalbare mode

Antwoord van 25byjr.com
Had een leuk pakje gekocht voor mijn klein zoon helaas te klein. Heb het geroutineerd omdat ze geen maat groter hadden.Ben echt heel goed geholpen door de dames. Ik raad deze website echt aan!

Antwoord van 25byjr.com
Pakketje aantal dagen kwijt geraakt. Ik ben zo goed geholpen door de meiden, binnen er paar dagen had ik me pakketje binnen. Top service

Antwoord van 25byjr.com
Ik had hier een pakje besteld. Heel erg blij mee en goede service zeer tevreden. Alleen helaas een gaatje in het pakje. Voor de rest super!

Antwoord van 25byjr.com
Snelle levering, maat was goed en ziet er leuk uit. Komt overeen met de foto's. Zeker een aanrader om hier eens te shoppen!

Antwoord van 25byjr.com
Top shop met zeer goede klantenservice 👍

Antwoord van 25byjr.com
Ik heb mijn pakketje nogsteeds niet binnen.

Antwoord van 25byjr.com
Super leuke kleding voor elke leeftijd! Super amazing. Goede en snelle service. Vriendelijk en respectvol!

Antwoord van 25byjr.com
Leuke kleding gekocht voor een leuke prijs
Thnx Tot snel
Stanly