2euroherdenkingsmunten.nl Reviews 28

TrustScore 2 uit 5

2,1

24 juni 2025 besteld nav bericht san marino 2025 michelangelo. €73.80 betaald. Niets ontvangen. 3 juli 2025 gemaild. Nu 5 juli nog geen reactie wanneer bestelde wordt bezorgd. ordernummer 103444 301... Toon meer

Hoewel niet altijd de goedkoopste krijg je wel uitmuntende service en goede communicatie. Soms betaal je gewoon liever iets meer vanwege het totaalplaatje icm de sterke service. Ik koop hier zeer gr... Toon meer

1. Muntenhandelaar
  2. Verzamelaarswinkel

2 euro herdenkingsmunten, BU FDC en UNC series en gouden en zilveren munten tegen zeer scherpe prijzen!

2,1

12 februari 2026

Beste

Bedankt voor je review.
Mijn excuses hiervoor!

Door de vele bestellingen heb ik wat vertraging gehad bij het maken en versturen van deze zendingen.
Omdat ik de zendingen prioriteit wou geven, is ook mijn antwoord op de vragen wat uitgebleven…

In ieder geval is alles deze week verstuurd. Als je je zending nog niet zou hebben ontvangen, komt deze zeker één van de dagen bij je aan.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Mathieu

Bestelde niet ontvangen en geen reactie !

ordernummer 103444 3016ds 157
Moet ik aangifte doen of is er wat anders aan de hand.

5 juli 2025

Beste

Wegens een paar dagen verlof kon ik niet eerder reageren op jouw mail.
Deze munt is momenteel in voorverkoop. Uitgifte in San Marino was pas 2 dagen geleden.
Op de productpagina zélf kan je lezen dat deze munt in voorverkoop is met voorziene levering voor juli.
Dit kan je ook nalezen op je bestelbevestiging.

Deze munt werd 2 dagen geleden pas uitgegeven in San Marino. Deze wordt mij binnenkort geleverd.

Verzending van jouw bestelling is voorzien voor de week van 21 juli.
Ik hou je hiervan verder op de hoogte.

Top service!

Ik koop hier zeer graag. Vertrouwen is nog nooit beschaamd geweest.

20 oktober 2023

Altijd correcte levering

Niet altijd de goedkoopste, wel correcte goed verpakte leveringen. Bestellen (en betalen) voordat de munt/set uitkomt kan, maar soms is het lang wachten totdat je bestelling geleverd wordt.

5 oktober 2023

Antwoord van 2euroherdenkingsmunten.nl

Beste Dirk, bedankt voor je feedback!
Het is soms inderdaad even wachten op de uitgevende instantie om de munten te bekomen. Leverdata zijn tegenwoordig altijd schattingen.
Maar van zodra de munten binnen zijn, werk ik zo snel mogelijk door om alle pakjes te versturen. Als er veel bestellingen zijn, kan het inderdaad wel eens iets langer duren, waarvoor excuses. En daarna is het natuurlijk aan de postdiensten, die ook steeds trager werken...
Ik snap jouw opmerking volledig en ik bekijk constant hoe ik elke schakel kan verbeteren en versnellen!

Overzichtelijk

Er wordt gewerkt via heldere mailings waarin ook regelmatig interessante aanbiedingen worden gedaan. De benadering is altijd vriendelijk. Zeker om eens een kijkje te nemen in het aangebodene.

17 oktober 2023

ben zeer te vreden over de prijzen

ben zeer te vreden over de prijzen
wel vind ik dat de verzend kosten wat hoog zijn geworden
als tweede vind ik dat de aangekondigde 2 euro stukken wat te vroeg wordt
aangeboden en daardoor als je de bestelling geplaats heb wat lang
op de levering moet wachten
voor de rest ben ik te vreden

17 mei 2022

Beste,

Bedankt voor je feedback.
Ik snap je bezorgdheid mbt de verzendingskosten volledig. Ik vind namelijk ook dat de verzendingskosten te hoog zijn - niemand betaalt deze graag.
Om het toch haalbaar te houden, reken ik enkel de postzegel aan, die ik zelf ook aan de postdiensten moet betalen. De verpakking (tussen de 0,15 euro en 1,5 euro) neem ik voor mijn rekening.

Ik probeer steeds zo goed mogelijk in te schatten wanneer een munt beschikbaar zal zijn. Helaas hang ik ook af van de Nationale Banken en Koninklijke Munten, dus ik moet wachten tot alles beschikbaar is alvorens ik je pakje kan sturen. Mocht ik in meerdere keren versturen, worden de verzendkosten namelijk duurder, en dat willen we net niet hé ;-)
Het staat je natuurlijk steeds vrij om te bestellen eens de munten beschikbaar zijn, dan wordt je pakje onmiddellijk verstuurd en dien je maar een paar dagen te wachten tot het geleverd wordt.

Mathieu

Mooie munt besteld en keurig uitgeleverd

Heb voor het eerst een munt besteld bij 2euroherdenkingsmunten.nl. De prachtige 2 euro munt in coincard is keurig netjes uitgeleverd. Had nog even een vraagje op de mail gezet en kreeg meteen het antwoord dat ik graag wilde horen. Ga hier zeker nog vaker bestellen. Contactpersoon Mathieu is een eerlijke correcte man.

Dinand Wielens
Eibergen

16 mei 2022

Één opmerking.

Één opmerking: als er munten bij zijn die niet direkt levervaar zijn, communiceer daarover. Ik heb een tijdje zitten wachten op een bestelling waarvan later bleek dat jullie ze nog niet in stock hadden.

13 mei 2022

Antwoord van 2euroherdenkingsmunten.nl

Beste Guy, bedankt voor je feedback.
Ik begrijp je opmerking volledig, en ben hier dan ook volop mee aan de slag.

Goede prijs

Goede prijs . Maar bestellingen komen altijd later toe . 1 stuk besteld op 6 , en dan moeten we wachten tot het laatste stuk binnen is .

9 mei 2022

Antwoord van 2euroherdenkingsmunten.nl

Beste Marc, bedankt voor je feedback. Ik begrijp je mening volledig. Het is niet leuk om lang te moeten wachten op je bestelling.
Daarom probeer ik altijd de leveringsdatum van de munten zo correct mogelijk weer te geven, in de mate dat dit vandaag nog mogelijk is, gezien er bijna geen enkel land nog op tijd kan leveren.
Op basis van die datum kan je ongeveer inschatten wanneer je pakje zal geleverd worden.
Een andere optie is om te wachten met bestellen tot de munten effectief in stock zijn. Dan wordt je pakje onmiddellijk verstuurd.
Alle munten worden in 1 keer verstuurd om de verzendingskosten zo laag mogelijk te houden. Ik reken enkel de prijs van de postzegel of label voor 1 pakje. Zelfs de prijs van de enveloppe of de doos (tussen de 0,15 euro en 1,5 euro) wordt niet meegerekend in de verzendingskosten.
Niemand betaalt graag verzendingskosten, maar doordat ik deze zo laag mogelijk kan houden, blijft het toch voor iedereen nog haalbaar ;-)

Mathieu

Alleen vind ik het soms lastig dat een…

Alleen vind ik het soms lastig dat een betaalde bestelling soms nog maanden achterwege blijft en er weinig of geen informatie van krijgt.

6 mei 2022

Antwoord van 2euroherdenkingsmunten.nl

Beste Etienne, bedankt voor je feedback.

Ik begrijp je opmerking volledig, en ben hier dan ook volop mee aan de slag. Op het ogenblik dat de munt wordt aangeboden, staat de verwachtte maand van uitgifte hier vermeld. Dus op het moment van je bestelling heb je een idee van wanneer je zending wordt geleverd.
Als er echter vertraging is in de uitgifte of verdeling van de munten - wat meer en meer het geval is, zoals bvb in jouw bestelling - begrijp ik dat de communicatie hieromtrent nog vrij vaag is. Ik verander dan wel de verwachtte levering op de site, maar ik snap dat dit vaak niet voldoende is. Ik werk momenteel volop aan een manier om dergelijke vertragingen duidelijker te communiceren na het plaatsen van de bestelling.

Mathieu

Jullie zitten als geen ander hard…

Jullie zitten als geen ander hard achter de nieuwe uitgiftes aan, wat ons als afnemers de rust geeft dat het misschien wel een paar maanden kan duren, maar je de garantie hebt door je bestelling, dat ze er aan komen.

Het is leuk te zien dat je als leverancier voor 99% overal de eerste in bent die de nieuwe uitgiftes van munten kan aanbieden.

De verzendingen zijn goed verpakt en komen altijd correct aan. Chapeau!!!

Hans Catto

6 mei 2022