Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået lavet bryn og eyeliner hos Joy og jeg er så glad for resultatet. Det er så fint og naturligt. Joy er virkelig dygtigt og nørdet omkring sit arbejde på den gode måde. Hun har styr på det o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået lavet permanente øjenbryn hos Joy og giver de bedste anbefalinger. Der var høj fokus på kvalitet og hygiejne.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til 3D Permanent Makeup ved Joy Olfers. Hun er superdygtig, og hendes arbejde sidder lige i skabet – både når det gælder farve og form. Jeg har fået de m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Følte stor tryghed fra starten, jeg havde mange ? der blev taget godt og tålmodigt imod dem alle , dejlig sikker forklaring om udførelsen og resultatet, Det er kun fire dage siden , men ser allere... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Permanente make-up kliniek
  2. Gespecialiseerde kliniek

Geschreven door het bedrijf

Jeg ejer Joy Olfers – 3D permanent makeup, og har hjulpet tusindvis af mennesker med permanent makeup i årevis. Hvad enten du er interesseret i at forskønne dine øjenbryn, øjnene eller læberne på tryg og professionel vis, eller du har pigmentfejl, ar eller strækmærker, er du landet det rigtige sted. Har du været kræftpatient, eller er du det stadig, er det også mit arbejdsområde at genskabe det udseende, du havde før din kræft-behandling. Kodeordet i mit arbejde er, at permanent makeup og rekonstruering er kunst. Det er sådan, jeg arbejder og altid har tænkt det. En hellig ild har gjort, at jeg i årtier har været drevet af at hjælpe mennesker og fremhæve deres personlige skønhed. At forskønne det, de allerede har. Det gælder i alle tilfælde, ikke mindst kræftramte. Du er meget velkommen til at ringe til mig, så vi kan tale din situation og dine muligheder for kosmetisk forskønnelse igennem. Det vil jeg glæde mig til.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel, omhyggelig og detaljeorienteret.

Professionel, omhyggelig og detaljeorienteret. Det bedste jeg længe har gjort for mig selv.
Et flot resultat med bryn og eyeliner.
Desuden en behagelig og afslappet tone.
Kan kun give mine bedste anbefalinger.

26 juni 2024

Antwoord van 3D Permanent Makeup

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for de fine ord!
Det gør mig virkelig glad at høre, at du er tilfreds med både resultatet og oplevelsen hos mig. At du beskriver det som det bedste, du har gjort for dig selv, betyder mere, end du aner 💖

Tak for din tillid og anbefaling – det værdsætter jeg dybt.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super flot og naturligt permanent…

Super flot og naturligt permanent make-up (har fået lavet bryn og eyeliner). Professionel og grundig behandling/vejledning og meget venlig service.

19 juni 2024

Antwoord van 3D Permanent Makeup

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for mig at høre, at du er glad for både bryn og eyeliner – og at du oplevede behandlingen som både professionel og venlig. Det er præcis den oplevelse, jeg ønsker at give.

Tak for din tillid og for at dele din oplevelse 💖

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min største anbefaling til Joy og 3D…

Min største anbefaling til Joy og 3D permanent makeup.

Jeg elsker alt ved mine nye bryn! De er blevet alt, hvad jeg turde håbe på. Joys profesionelle tilgang og forventningsafstemning til både proces og resultat, levede 100% op til det hele. Joy har formået at rette op på mine naturlige fejl på en måde, så det ikke ser kunstigt eller tegnet ud.

Hvis du vil have et naturligt og flot resultat så skal du få Joy til at lave dine bryn.

27 mei 2024

Antwoord van 3D Permanent Makeup

Tusind tak for dine utroligt fine ord – jeg bliver så glad og rørt over din begejstring! 💖
Det betyder alverden for mig, at du føler dig så godt tilpas med dine nye bryn, og at hele processen har levet op til dine forventninger. Naturlighed og balance er netop det, jeg stræber efter i hvert eneste par bryn – og det glæder mig, at det også er dét, du oplever.

Tak for din tillid, din anbefaling og for at dele din oplevelse. Det har været en fornøjelse at arbejde med dig!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og trygge forhold

Jeg fik en super god service, da jeg første gang kontaktede Joy for at høre om mulighederne for at få tatoveret mine bryn i forbindelse med mit kemoforløb. Det fortsatte da jeg mødte op til selve behandlingen, og jeg følte mig fuldstændig tryg, selv om jeg synes, at det var lidt grænseoverskridende. Jeg er utrolig godt tilfreds med resutatet og har bestemt mig for, at jeg også vil bestille tid til at få brynene tegnet op igen efter 12 mdr.

10 mei 2024

Antwoord van 3D Permanent Makeup

Tusind tak for din tillid og for de fine ord – det betyder virkelig meget for mig 💖
Jeg er dybt beæret over, at du valgte at komme til mig i en sårbar tid, og det glæder mig, at du følte dig tryg og godt taget imod – både før og under behandlingen. At du er glad for resultatet og allerede har besluttet dig for en optegning næste år, gør mig virkelig taknemmelig.

Tak fordi du delte din oplevelse – det har været en ære at få lov at hjælpe dig.

De varmeste hilsner

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skuffende 3D permanent make up

Utrolig skuffende permanent fuld læbe arbejde, jeg prøvede at få lavet hos Joy og 5000+650+650 fattigere. Jeg har ikke oplevelsen af at Joy kender sine redskaber eller farver samt er bestemt ikke er pertentlig nok. Hun er hurtig til at få kunden afsted uden efterfølgende tid 6-8 uger efter. Så kunden står med ydereligere ugers ventetid samt en manipulerende dårlig samvittighed om at ville tilbage og få fulgt op samt rettet gældende arbejde.
6 okt 2023
17 nov 2023
1 marts 2023
Aflyste min sidste 4 tid for læber 19 april 2024
og gik andet steds.
Dette har jeg ikke fortrudt 😀👄.

1 maart 2024

Antwoord van 3D Permanent Makeup

Tak for din anmeldelse – jeg er oprigtigt ked af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse hos mig. Det er bestemt ikke det indtryk, jeg ønsker, mine kunder skal forlade klinikken med.

Jeg vil gerne understrege, at jeg altid arbejder med stor grundighed og omhu – både i mit farvevalg, min teknik og i vejledningen undervejs. Jeg har fuldt kendskab til mine redskaber og pigmenter, og jeg prioriterer naturlige, holdbare resultater tilpasset den enkelte kunde. Jeg fornemmer, at vi har haft forskellige forventninger til både proces og forløb, og det beklager jeg naturligvis.

I forhold til opfølgende tider, har jeg en klar politik: Jeg ønsker ikke at "diktere", at mine kunder skal komme til yderligere behandlinger, medmindre det er nødvendigt. Jeg giver altid ærlig vejledning og overlader det til den enkelte at vurdere, om en ny tid er relevant – netop for at sikre, at ingen føler sig presset til at betale for noget, de ikke har brug for. Jeg er dog klar over, at min kalender i perioder kan være fuldt booket, og det kan gøre det vanskeligt at finde tider, der passer alle – det beklager jeg naturligvis.

Jeg er glad for, at du har fundet et sted, hvor du føler dig godt behandlet, og jeg ønsker dig alt det bedste fremover.

3D Permanent Makeup

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter at jeg efterhånden ikke havde…

Efter at jeg efterhånden ikke havde flere øjenbryn tilbage, besluttede jeg mig for endelig at få noget gjort ved det.
Efter anbefaling fik jeg behandling hos Joy og det er jeg super tilfreds med.
Professionel behandling og resultatet er blevet flot og naturligt, lige som jeg havde forventet.

29 april 2024

Antwoord van 3D Permanent Makeup

Tusind tak for din skønne anmeldelse – og for at dele din oplevelse!
Det glæder mig virkelig meget, at du er tilfreds med både behandlingen og det naturlige resultat. At leve op til dine forventninger betyder alverden for mig 💖

Tak for din tillid – det har været en fornøjelse at hjælpe dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefale 3D permanent makeup…

Kan varmt anbefale 3D permanent makeup - springet ud i en permanent korrektion af asymetriske bryn og eyeliner - wow! Både for at lette hverdagen og nyde en helhed uden at skulle bære makeup! Det er dog Joy jeg vil fremhæve min anbefaling på 🙌🏻 The artist af alle, med sin sikre rolige hånd der udfører magien, hendes skønne væsen i de dejlige omgivelser. Det er køreturen værd!

11 april 2024

Kære Lene

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – jeg er dybt taknemmelig for dine ord! 💖
Det betyder virkelig meget for mig, at du føler, det har været både en lettelse i hverdagen og en forskønnelse, der giver dig mere helhed – helt uden makeup. Og at du fremhæver både trygheden, omgivelserne og min hånd som “the artist” – det rører mig virkelig.

Tak fordi du valgte at tage springet – og turen! Jeg glæder mig allerede til at byde dig velkommen igen.

De kærligste hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Joy er virkelig dedikeret.

Joy elsker sit job, det kan man mærke, så jeg kan godt forstå, at hun har ventetider og det er selvom, at hun arbejder alle hverdage fra kl. 9 - 20.

Hun lyttede til mine ønsker og gjorde en dyd ud af at ramme netop det, jeg kunne tænke mig som 3D eyeliner øvre og nedre.

Joy er rigtig god til at fortælle, hvad der skal ske og hvor vigtigt det er, at man ligger og tier stille, så hun kan tatovere til perfektion.
Hun er dejlig nørdede og er i hendes egen lille verden, når hun først går igang ledsaget af dejlig musik, så kunden kan blive helt afslappet og hun selv kan fokuser.
Hun har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig indenfor kosmetisk tattoo branchen, fordi hun konstant dygtiggører sig.

Respekt at hun kræver at man har mundbind på, så hun på den måde fjerner risikoen for smitte til kræftramte.

Hun er billigere end andre og så er det ikke obligatorisk hos hende at få rettet til.

Er sindsyg glad for mine eyeliner og det skulle jeg da have fået lavet for mange år siden. Jeg smiler til mig selv hver morgen, når jeg kigger mig i spejlet og ikke længere føler mig "nøgen" som tidligere og jeg har allerede bestilt tid igen om knap 2 år.

2 april 2024

Kære Ghita

Tusind, tusind tak for din vidunderlige anmeldelse – jeg blev helt rørt! 💖
Det betyder alverden for mig at høre, at du har følt dig lyttet til og tryg gennem hele forløbet, og at du er så glad for dit resultat. Jeg elsker virkelig mit arbejde, og det glæder mig dybt, når det kan mærkes – både i stemningen og i det færdige resultat.

At du smiler til dig selv hver morgen, gør mig simpelthen så glad. Det er lige præcis dét, jeg håber på at kunne give videre med mit arbejde. Tak for din tillid, din respekt og dine varme ord – og fordi du allerede har lyst til at komme igen.

Glæder mig til at se dig igen, når tiden kommer 💫

De kærligste hilsner

3D permanent makeup

Jeg har netop fået genopfrisket mine øjenbryn og eyeliner med fuld tilfredshed. Joy er professionel og meget omhyggelig og tålmodig. Hun giver sig god tid til at forklare, hvad der skal ske, efterfølgende hvordan og hvor længe man selv efterbehandler. Man føler sig tryg i hendes hænder. Jeg kan på det kraftigste anbefale Joy.

27 februari 2024

Antwoord van 3D Permanent Makeup

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – og for endnu engang at lægge din tillid i mine hænder 💖
Det glæder mig meget at høre, at du er fuldt tilfreds med din genopfriskning, og at du har følt dig godt guidet og tryg undervejs. Det betyder rigtig meget for mig at kunne skabe netop den oplevelse.

Tak for dine varme ord og din stærke anbefaling – det sætter jeg stor pris på!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk oplevelse og resultat

Helt fantastisk oplevelse og resultat. Joy gjorde et super arbejde med at give mig de øjenbryn, som passer lige præcis til mig. Helt personligt var det også en rigtig god oplevelse, hvor Joy gjorde meget ud af at gøre mig tryg i en for mig sårbar tid, med en nylig kræftdiagnose. Så tak for dig Joy!

1 oktober 2023

Antwoord van 3D Permanent Makeup

Tusind tak for din utroligt fine og personlige anmeldelse 💖
Det rører mig dybt at høre, at både resultatet og oplevelsen har betydet noget særligt for dig – især i en tid, der har været sårbar. Det er en ære for mig at få lov til at bidrage med lidt tryghed og skønhed midt i noget, der ikke altid er let.

Tak for din tillid og dine smukke ord – og tak for dig.

De varmeste hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vil anbefale klinikken til alle❤️

Vil anbefale klinikken til alle❤️.
Joy er super god og ved hvad hun laver, med kæmpe stort tilfredshed gik jeg fra hende og med garanti vender jeg tilbage til hende

8 februari 2024

Antwoord van 3D Permanent Makeup

Hej, og tak for din dejlige anmeldelse! 🌟

Det varmer virkelig mit hjerte at høre, at du havde en positiv oplevelse. Jeg er så glad for at høre, at du var tilfreds med behandlingen hos mig. Det er vigtigt for mig at give mine kunder den bedst mulige oplevelse, og det betyder meget for mig at vide, at du følte dig i trygge hænder.

Jeg ser frem til at byde dig velkommen tilbage ved din næste besøg, og jeg vil gøre mit bedste for at sikre, at du igen får en behagelig og professionel behandling. Tak for din tillid og anbefaling – det betyder meget for mig! 🥰

Tak igen for at vælge mig, og jeg sætter virkelig pris på din støtte og feedback! 🙏

Professionel og tålmodig behandler

Jeg har, for et år siden, fået lavet eyeliner af både øvre og nedre øjenlåg
På nedre øjenlåg var/ og er min hud mega besværlig. Men Joy gav sig gang på gang god tid, og opnåede til sidst det fineste resultat, som jeg er mega glad for.
Jeg kan kun anbefale hende for hendes dygtige, topprofessionelle og perfektionistiske arbejde.
Og så er hun tillige god til at forklare alt detaljeret, så man føler sig helt tryg i hendes hænder.

21 februari 2023

Hej Vibeke

Tak for dine venlige ord om min service og mit arbejde. Jeg er virkelig glad for at høre, at du er tilfreds med det fine resultat af din eyeliner. Nedre øjenlåg kan være lidt besværlige, men jeg sætter en ære i at tage mig god tid og sikre, at mine kunder er tilfredse med det endelige resultat.

Det betyder meget for mig at høre, at du synes, jeg er dygtig, professionel og perfektionistisk i mit arbejde. Det var en fornøjelse at have dig som kunde, og jeg sætter stor pris på din anbefaling af mig.

Det er altid min målsætning at skabe en tryg og behagelig oplevelse for mine kunder, og jeg er glad for, at du følte dig godt informeret og i trygge hænder under behandlingen.

Tak igen for din tillid og din støtte.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget professionelt og flot arbejde

Meget professionelt og flot arbejde. Jeg var meget i tvivl om jeg ville have lavet øjenbryn, men resultatet er helt naturlig og flot. Vil til enhver tid anbefale Joy.

1 februari 2024

Kære Lena

Mange tak for din venlige anmeldelse! 😊 Det glæder mig virkelig at høre, at du er tilfreds med resultatet af dine øjenbryn og synes, at de ser naturlige og flotte ud. Jeg forstår godt, at det kan være en stor beslutning at få lavet øjenbryn, så det betyder meget, at du føler dig godt tilpas med resultatet.

Det er altid dejligt at modtage positive tilbagemeldinger, og jeg værdsætter virkelig, at du har valgt at anbefale mig. Din tillid og støtte betyder meget for mig, og jeg er glad for at have kunnet opfylde dine forventninger.

Endnu engang, tusind tak for din bedømmelse og anbefaling. Det varmer virkelig mit hjerte at høre, at du er glad for dit nye look.

Med venlig hilsen,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik anbefalet Joy og nu vil jeg…

Jeg fik anbefalet Joy og nu vil jeg gerne anbefale videre 😍
Jeg har fået lavet de fineste tatoveret øjenbryn i forbindelse med jeg skal i kemobehandling. Jeg har som sådan aldrig været utilfreds med mine øjenbryn. Jeg har egentlig heller ikke, forholdt mig så meget til dem. Men nu skulle jeg pludselig forholde mig til dem. For jeg vil ikke miste dem.
Joy fandt en tid, meget hurtigt til mig og prioriterede simpelthen, at få mig ind. Som hun sagde "I jeres tilfælde, er det svært at planlægge ind ifb. med behandlingen".. jeg har stadig min egne øjenbryn. De en nu tatoveret indenunder og er gjort endnu finere og lidt længere (når nu vi havde muligheden 🤣) og det er SÅ vanedannende. Selvforkælelse! Og de er blevet så flotte 👏 dejligt i det her forløb, hvor der er udsigt til at miste hår, bryster og tage på og meget andet, at få gode oplevelser med. Joy er oven i købet super sød, imødekommende, giver sig god tid, hamrende dygtig og professionel.

23 januari 2024

Kære Majbritt

Tusind tak for din hjertevarmende anmeldelse Det betyder enormt meget for mig at høre, at du har været glad for resultatet af dine øjenbryn og for den omsorg, jeg har kunnet give dig i en ellers turbulent tid.

Det er virkelig rørende at høre, hvordan du har oplevet processen, og det glæder mig, at jeg har kunnet hjælpe med at skabe en positiv oplevelse for dig midt i en udfordrende periode. Jeg sætter pris på din tillid og er taknemmelig for, at jeg har kunnet være en del af din rejse.

Det var en fornøjelse at møde dig og hjælpe dig med dine øjenbryn, og det varmer mit hjerte at vide, at du føler dig selvforkælet og smuk med det resultat, vi har opnået sammen.

Endnu en gang tusind tak for din anbefaling.

De bedste hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået lavet bryn og eyeliner…

Jeg har fået lavet bryn og eyeliner igennem en del år nu og kan 100% anbefale Joy - hun er super dygtig og perfektionist med sit håndværk.

BH Marianne.

23 januari 2024

Hej Marianne

Mange tak for din venlige anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at du har været tilfreds med dine bryn og eyeliner gennem årene. Det betyder meget for mig, at du synes om mit arbejde og kalder mig en super dygtig og perfektionist - det er virkelig dejligt at høre!

Det var en fornøjelse at have dig som kunde, og jeg sætter stor pris på din støtte og anbefaling.

Vælg rigtigt første gang

Hvis du overvejer, men er i tvivl book en konsultation for at forventningerne er det samme, det gjore jeg. Ja, det er ret dyrt, men når man er den bedste på marked så kan man også tage den rigtige pris. Joy er virkelig perfektionist, og laver et håndværk som ingen andre, så naturligt look. Vil anbefale 100%, lad dig ikke narre af andre reklamer, book Joy hvis du vil ende op med et resultat du bliver så glad for.

5 januari 2024

Kære Lene

Tusind tak for din venlige anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du satte pris på min konsultation og resultatet af vores samarbejde. Det betyder meget for mig at vide, at mine kunders forventninger er blevet opfyldt.

Jeg sætter en ære i at levere høj kvalitet og stræber altid efter det naturlige look, som du nævner. Din ros for min perfektionisme og dedikation betyder meget for mig, og det er altid dejligt at vide, at mine kunder er glade med resultatet.

Jeg er stolt af det arbejde, jeg udfører, og det er altid en glæde at se mine kunder forlade med et smil på læben.

Mange tak for dine varme ord og din støtte. Jeg sætter stor pris på det.

Dygtig og imødekommende behandler

Jeg har fået lavet rigtig flotte og naturlige bryn hos Joy. Det er vigtigt for mig, at brynene passer til mig og min alder, og det gør de. Joy er en rigtig god behandler, hun er imødekommende og forklarer alt detaljeret, så man føler sig i rolige og kyndige hænder. Joy behandlede mig udover det sædvanlige i en akut situation og det er jeg dybt taknemmelig for. Tusind tak

3 januari 2024

Kære Kirsi

Mange tak for dine venlige ord om din oplevelse med mig! Det glæder mig meget at høre, at du er tilfreds med resultatet af dine bryn - det er altid mit mål at skabe et naturligt og flot resultat, der passer til dig og din personlighed.

Det betyder meget for mig, at du følte dig tryg og godt behandlet under vores sessioner. Jeg sætter en ære i at skabe en afslappet og professionel atmosfære, hvor mine kunder kan føle sig i gode hænder.

Det var en selvfølge for mig at træde til i den akutte situation, og jeg er glad for at jeg kunne hjælpe dig. Din taknemmelighed betyder meget for mig, og det er altid min fornøjelse at kunne være der for mine kunder.

Endnu engang tak for din feedback, det varmer mit hjerte at læse sådan et positivt tilbagemelding.

Med venlig hilsen,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Joy er meget venlig og tillidsvækkende

Jeg fik 3D-tatoveret mine øjenbryn.
Joy er meget venlig og tillidsvækkende, og så laver hun et rigtig flot stykke arbejde, så jeg kan varmt anbefale klinikken

9 januari 2024

Kære Dorte

Mange tak for dine venlige ord og for at tage dig tid til at give feedback. Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med resultatet af dine 3D-tatoverede øjenbryn og den service, du modtog ved mig.

Jeg sætter stor pris på din anbefaling og det faktum, at du følte dig tryg og i gode hænder under behandlingen. Det er altid mit mål at skabe smukke resultater og sikre, at mine kunder føler sig godt tilpas og velplejede.

Endnu engang tak for din støtte og anbefaling.

Første klasses arbejde

Joy, dit dejlige menneske. Du er super dygtig, jeg er meget taknemmelig for de tatoveringer du har givet mig i hovedbunden, efter adskillige operationer af hudkræft. Grimme hvide skinnende ar er omdannet til min hovedbunds hudfarve så arrene næsten er usynlige.
Tak

3 januari 2024

Kære Susanne

Hvor er det fantastisk at høre, at du har været så tilfreds med dine tatoveringer efter dine hudkræftoperationer. Det gør mig virkelig glad at vide, at jeg har kunne bidrage til at omdanne de grimme ar til noget, der ligner din naturlige hovedbundsfarve og gøre dem næsten usynlige.

Det at kunne hjælpe dig med at føle dig mere selvsikker og komfortabel i din egen hud er virkelig en ære for mig. Jeg sætter enormt pris på din tillid og det du har delt med mig.

Tusind tak for din venlige anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik lavet de flotteste bryn

Fik lavet de flotteste bryn. Kan varmt anbefale 3D Permanent Makeup.

1 december 2023

Kære Tone

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Jeg er så glad for at høre, at du er tilfreds med dine nye flotte bryn lavet hos 3D Permanent Makeup.

Det betyder meget for mig at høre, at du kan varmt anbefale mine tjenester. Jeg går altid efter at levere det bedste resultat til mine kunder, så det er virkelig dejligt at få bekræftelsen på, at du er tilfreds.

Det varmer mit hjerte at vide, at du er glad for resultatet, og jeg sætter stor pris på din støtte og anbefaling.

Tak endnu engang for din positive feedback.

Joy 🌸

Lees meer over geverifieerde reviews.