Der står på deres hjemmeside at du kan få "mindst 5000 i skrotpræmie for din bil" Dette er ikke korrekt.. Det højeste bud jeg fik var 3100,- Da jeg ringede og spurgte til årsagen, fik jeg en lang fo... Toon meer
Der er tale om en nem og smertefri proces til aftalt pris og aftalt tid, og der var god hjælp undervejs i den telefoniske kontakt. En klar anbefaling herfra. Mange tak for handlen
Really polite, humoristic and fast communication. Realistic and fair offer for my car and they took care for all legal matters instead I take time for that (deregistration, etc ...). Pickup went sm... Toon meer
Jeg kontaktede 3skrotpriser i håb om hjælp og guide. Inden for samme uge, som jeg har sendt formularen om hjælp, så bliver jeg kontaktet af Kasper E, som guider og forklare mig hele processen, og g... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
3skrotpriser er et uafhængigt netværk af mere end 50+ ophuggere og bilforhandlere i hele Danmark. Vores mål er at sikre at du får den højeste pris for din bil, uden at skulle henvende dig til flere forskellige forhandlere.
Naverland, 2600, Glostrup, Denemarken
- info@3skrotpriser.dk
- 3skrotpriser.dk
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg fik ikke 3 priser men kun oplyst…
Jeg fik ikke 3 priser men kun oplyst den højeste, som pudsigt nok lå præcis 500,- under det beløb jeg kunne få ved selv at tage kontakt til lokale ophuggere. Fair nok at tage et formidlingsgebyr, men så vær ærlige og oplys om det.
Hurtigt og nemt
Kontaktet dem mandag, fik tre bud.
Torsdag kom KESR gruppen og afhentet min bil og betaling med straks overførsel. Det var hurtigt og nemt.
Løgn og dild af tid
De skriver i deres reklame at man får mindst 5000 for en bil der køre og starter og holder syn.
De bød mig 2770 og det er dem fra staten.
Så løgn og spild af tid.
Held og lykke med det
Fik hurtigt et bud som jeg accepterede
Fik hurtigt et bud som jeg accepterede, bilen blev hentet nogle dage efter og samme dag fik jeg en overførsel. Et par dage efter var bilen afmeldt.
God pris og hurtig afhentning
Fik de tre lovede tilbud, og valgte KESR gruppens, der var klart det bedste. Lynhurtig afhentning og pengene overført i løbet af 5 min. Kan klart anbefales.
Kan ikke være nemmere
Kan ikke være nemmere, perfekt betjening hele vejen igennem, betaling med det samme Tak. Mvh. Leon
Fik et tilbud fra 3skrotpiser
Fik et tilbud fra 3skrotpiser, og fik en god pris. Derefter hentede de bilen efter 2 dage. Alt gik fint, blev dog lige nød til at ringe, da jeg ikke fik pengene, efter 3 dage. Det blev taget op med det samme og efter 5 min havde jeg pengende i banken.
Dårlig kommunikation og de overførte…
Dårlig kommunikation og de overførte ikke pengene før jeg ringede

Antwoord van 3skrotpriser
Det virkede nemt og enkelt
Det virkede nemt og enkelt, måske kunne man have fået en lidt bedre pris men ikke meget...
Was great doing business with them
Really polite and humoristic
Pickup went smooth as our communication and in few days money has been paid to my bank acc.
Thank you guys and wish you more customers.
💪😁
Alt bare i orden
En Fantastisk oplevelse.
Afhentning af bilen var super smertefrit.
Det tog lige tid at få pengene for bilen, men da jeg ringede til dem på en fredag efter de havde lukket (16-17) tog han telefonen og fik løst udbetalings problemet og det tog max 30 min. så havde jeg min penge på kontoen.
Virkelig en god oplevelse 😁🤩
Glad og tilfreds
Glad og tilfreds. Fair pris for fair vogntøj. Nemt og hurtigt. Alt klaret på under 24 timer.
Tak Kenneth 🤙🏻
Forventer altid god service men den her…
Forventer altid god service men den her service er da i verdensklasse!! Fik en go’ pris for min bil og pengene udbetalt 1 time inden bilen bliver afhentet! Det go’ stil!!
Falsk reklame om 5000 kr
Falsk reklame om 5000 kr. som mindstebud! Min bil opfylder alle krav fra virksomheden. Jeg blev budt 3000 kr, hvor de skulle have de 2200kr fra staten ( modtegnet i buddet) og jeg skulle betale for evt afhentning. Kun en underskudsforretning. Men hurtigt bud.
Hurtig respons, god pris
Hurtig respons, god pris og super nem overdragelse. Jeg er meget tilfreds!
Fungere problemfrit
Fungere problemfrit. Hurtig respons og hurtig afregning.
Yderst tilfreds med arbejdet.
Yderst tilfreds med arbejdet.
Lees meer over geverifieerde reviews.