55Plus AB Reviews 679

4,5

Fick ta fram dammsugaren och dammsugare 2 av mattorna som inte var ok. Hon var trevlig men stank något så kopiöst med rök, så det var att vädra efteråt så den lukten försvann och det doftade rent istä... Toon meer

Vi har inget att klaga på. Städning har vi fortlöpande och utomhusjobben i somras (målning, korrigering av stenläggning och plattor) utfördes till vår belåtenhet. 100% bra med andra ord.

Stort tack till Madde, Ahmed och 55+ för vårstädningen. På eget initiativ tog de också tag i spis och andra skräpsamlande och glömda utrymmen. Det blir man glad för. Vänliga hälsningar, Iréne Mat... Toon meer

1. Schoonmaakbedrijf
  2. Commerciële schoonmaakdienst
  3. Handwerk
  4. Wervings- en selectiebureau
  5. Wervingsbedrijf voor tijdelijk werk

55Plus är sedan 2009 en av Sveriges största leverantörer av hushållsnära tjänster och företagstjänster genom seniorbemanning. Vi riktar oss till både hushåll och företag. Med fokus på kvalitet, trygghet och personligt bemötande underlättar vi vardagen för tusentals hushåll och företag över hela Sverige. Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan göra din vardag lite skönare.

4,5

Uitstekend

Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord

Sämsta jag har varit med om

Sämsta jag har varit med om, fönsterputs som annars tagit 40 minuter under flera år tog nu 2,5 timme!!! Dyrare timpenning än om man anlitar en fackman, aldrig mer 55plus

17 maart 2026
Logo 55Plus AB

Antwoord van 55Plus AB

Hej!
Det här är tråkigt att läsa, och vi förstår frustrationen när ett jobb tar betydligt längre tid än förväntat.

Vi skulle gärna förstå vad som hände och se vad vi kan göra. Hör gärna av dig till oss på info@55plus.se eller 0200-112 555 så tittar vi på det.

Hälsningar,
Adam - 55Plus

Logo 55Plus AB

Antwoord van 55Plus AB

Hej Lars!
Tack för att du tog dig tid att höra av dig — både direkt och nu här. Det du upplevde levde inte upp till vad vi lovat, och det är givetvis inte okej.

Vi uppskattar att du kontaktade oss direkt så att vi kunde rätta till situationen, och vi är glada att du var nöjd med det utförda arbetet i slutändan. Som vi kom överens om justerade vi fakturan för det som inte gick som planerat.

Vi hoppas du vill fortsätta anlita oss framöver

Mvh,
Adam - 55Plus

Vi har inget att klaga på

100% bra med andra ord.

8 april 2026

Trevlig personal.Både på kontoret och…

Trevlig personal.Både på kontoret och på fältet.Alltid samma kvinna som städar hos mig.Noga och fint.Som kund har man stora valmöjligheter om hur man vill få det gjort.Valde 55+ istället för den Privata eller Kommunala Hemtjänsten där inte mycket fungerar.Kan bara rekommendera 55+

8 april 2026