Amsterdam plane ticket hoesje besteld 3 weken geleden en vandaag ontvangen. erg mooi plus ook heel goed voor bescherming. hopelijk blijft de 2+2 actie nog voor kerst :)
Ik heb meerdere keren een hoesje gekocht nou allemaal prima maar echt K^T kwaliteit altijd zo kapot of brokkelt af levering duurt ontzettend lang In Januari 2018 heb ik nog een bestelling gedaan no... Toon meer
Wat een leuke case! Ik was wel aan het twijfelen vanwege de negatieve reacties of ik het moest doen, maar de case was zo mooi dat ik het erop heb gewaagd! Levertijd was prima zoals omschreven op de si... Toon meer
in maart een bestelling gedaan en daarna nooit meer iets gehoord. ging over een hoesje met basketbalster Luca Doncic voor mijn zoon. inmiddels bijna 3 maanden later en nog niks gehoord. Bestelnummer... Toon meer
AANGIFTE bij GEEN REACTIE
Graag een reactie op eerder verstuurde mails.
Anders genoodzaakt aangifte te gaan doen.
Aan alle reviews hier te lezen, is er waarschijnlijk geen andere optie. Toch wel zuur, dat je kind zijn gespaarde centjes kwijt is en niet krijgt wat jullie beloven.
DUS BIJ GEEN REACTIE
AANGIFTE EN EEN MAIL NAAR KASSA
Ik ga aangifte doen
Heb het hoesje op 3 april besteld. De levertijd van 2-3 weken zou een week kunnen worden verlengt i.v.m corona virus. Is inmiddels dus al 5 en een half weken later. Ik geef ze nog een aantal dagen en dan ga ik actie ondernemen. Snap niet hoe dit heeft kunnen gebeuren. Meerdere dm's en email gestuurd geen antwoord tot deze dag. Ontzettend teleurgesteld.
Besteld en nooit wat gekregen
Besteld en nooit wat gekregen.
Bizar dat er mensen zo zijn die mensen geld aftroggelen.
Mijn zoontje heeft op 3 februari een…
Mijn zoontje heeft op 3 februari een bestelling (ordernr. 33914) gedaan. Ondertussen 2x een mail gestuurd, en 2x een chatbericht via Instagram met de vraag of het hoesje überhaupt nog in het bezit van mijn zoon zal komen. Tot 4x toe geen reactie ontvangen. Wat Super slecht!
Ik ga aangifte doen hoesje besteld 3…
Ik ga aangifte doen hoesje besteld 3 maanden geleden niks ontvangen, oplichters! Order:33691
En nu word het corona virus zelfs als smoes gebruikt, had al besteld voordat er iets was.

Antwoord van 7Case
Dit zijn gewoon stelletje oplichters…
Dit zijn gewoon stelletje oplichters heb 2/3 maanden geleden een hoesje besteld en niks gekregen er staat dat ik hem over 2/3 weken krijg. Het zijn gewoon oplichters ze nemen geen contact met je op. En dan proberen ze nog mijn reactie weg te halen als haat reactie. Schandalig dit!
Bestelt komt niet aan
Ik heb 29 januari bestelt en komt gewoon niet aan dit vind ik niet kunnen als ik niks binnen krijg ga ik maatregelen nemen👿
Order nummer
Bestelling 31 oktober 2019 een Liverpool case…
31 oktober 2019 een Liverpool case besteld. Nooit een bevestiging gekregen. keer gemaild waar de bestelling bleef. Helaas dachten we.........Vandaag op 8 februari 2020, maanden later alsnog de Liverpool case besteld. De nieuwste met de logo van het WK erop, die eerder niet te bestellen was. Dus als je besteld heb geduld!
Een hoesje besteld van Besiktas op…
Een hoesje besteld van Besiktas op december maar nog altijd geen bevestigingsmail of antwoord gekregen, ik stuur een email of insta DM maar nog altijd geen antwoord, betaald ook nog maar niks ontvangen. Schandalig
Klacht 2 de maal
Al eerder review geplaatst. Geen antwoord gekregen. En ook nog steeds niets ontvangen van betaalde bestelling.
Ik heb een klacht ingestuurd naar het programma KASSA,
Deze is genoteerd en ik hoop dat iedereen die hier een klacht indiend ook online zijn beklag gaat doen bij Kassa, om dit probleem te kunnen oplossen van bestelde betaalde producten die niet geleverd worden. En een bedrijf die niet reageerd.
Ik wil mijn bestelling!
Ik geeft jullie een week de tijd om mijn bestelling te versturen en mijn e-mails te beantwoorden!! Zo niet, doe doe ik aangifte!
Nooit iets gekregen
Ik heb meer dan een maand geleden bij 7Case iets bestelt maar nooit iets binnengekregen. Op elk mailtje die ik stuur wordt niet gereageerd.
Ik heb in februari een bestelling…
Ik heb in februari een bestelling geplaatst maar nooit iets ontvangen. Aantal keren gebeld (wordt niet opgenomen) en gemaild (geen reactie).
Beste hier niks, dit zijn oplichters!

Antwoord van 7Case
Ik heb een hoesje besteld maar nooit ontvangen
Ik heb een hoesje besteld en al betaald maar nooit ontvangen. Er wordt niet gereageerd op mijn e-mail en telefonisch zijn ze niet te bereiken. Bestaat het bedrijf wel vraag ik me af? Vreemd dat sommige mensen wel de bestelling ontvangen?
slecht..
Er staat dat het hoesje tot 3 weken kan duren als je hem laat bedrukken, na 1 maand nog niets binnen.
mooie kwaliteit, heel blij
besteld voor mijn zoontje, hij is heel blij met zijn hoesje. top kwaliteit.
Ik heb een telefoonhoesje besteld voor…
Ik heb een telefoonhoesje besteld voor mijn zoon. Telefoonhoesje hebben we nooit ontvangen. Geen enkele reactie van 7case op mijn emails. Oplichters!
Ik wacht al 1.5 jaar op mijn hoesjes.
Ik wacht al 1.5 jaar op mijn hoesjes.
Ze liggen zogenaamd bij de douane... na aantal mails niks meer gehoord.. aangifte gedaan. Maar er word niks mee gedaan er zijn te weinig aangiftes...
Jullie zeuren allemaal wel maar ik heb…
Jullie zeuren allemaal wel maar ik heb 2 keer besteld en 2 keer binnen gekregen duurde wel wat langer maar heb hem gewoon binnen gekregen.
1 december heeft mijn zoon een hoesje…
1 december heeft mijn zoon een hoesje besteld van galatasaray, maar tot nu toe nog steeds niks gehoord, ik heb ook aangegeven dat ik maatregelen ga nemen, hoe kunnen jullie een kind van 15 het geld nemen en niks leveren!! Geef is een keertje antwoord hierop! Want mails etc worden ook helaas niet beantwoord! Bah zeg wat ik hier allemaal lees, had ik me jongen eerder gewaarschuwd. Ik verwacht nog steeds per direct dat het verzonden wordt!