Deze site is volledig nep. Beheerd door chatoperators (mannen of vrouwen) die het als verdienmodel hebben berichtjes te beantwoorden en op profielen te reageren. Vrijwel alle profielen zijn gestolen f... Toon meer
Volledig nep. Tientallen reacties per dag en allemaal uit dezelfde woonplaatsen. Niemand wil op whatsapp of messenger of zoiets, allemaal ‘eerst hier maar even chatten’ credits om te reageren zijn duu... Toon meer
Is een neppe datingsite whatschat het is duur en met coins chatten is niet leuk en ik ben 1 jaar en 3 maanden opgelicht en geen ontmoeting gekregen ik wil mij geld terug van jullie. Vanaf oktober 2021... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
precies wat ik dacht
precies wat ik dacht, er worden 250 coins gegeven, dan raak je aan een chat, en poef: coins op en je wordt gevraagd of je nieuwe wilt kopen. Aalleen maar om met robots te chatten......wat een top datingsite.........NIET!!!!!!!
Heel slecht…
Heel slecht… heb geïnvesteerd voor een ontmoeting, maar je krijgt alleen maar robot achtige antwoorden terug.. Verder houden heel professioneel de figuurlijke….. boot af… je komt niet tot een echte persoonlijke ontmoeting… Dus deze site maakt misbruik van de mannelijke zoekende vrijgezellen en buit deze groep uit…, geldklopperij is het !!!!! Opdoeken die zooi
Deze site is volledig nep en denk maar…
Deze site is volledig nep en denk maar niet dat je ooit fysiek contact zal krijgen want dat is een utopie. Het enig wat je krijgt is een lege beurs. Dus ben gewaarschuwd en trap er niet, want het enige wat je krijgt is een aan het lijntje houden en plukken maar. Dus ben gewaarschuwd.
Het is een dure manier van chatten €1.25 per bericht
Het is nogal duur en volgens mij kun je er alleen chatten. Echt (fysiek) kontakt wordt afgehouden. Ook verder chatten op Telegram en Signal wordt ook tegengehouden
Deze site werkt totaal niet!
Deze site werkt totaal niet!! Echt kost veel geld, berichten zijn te duur en komen niet over, vreselijk en niet aan beginnen. beter op straat iemand vinden. Groetjes en succes.
Account verwijderen
Door dat ik bij het inloggen steeds de melding krijgt we kunnen u niet bereiken op dit e-mail adres en daar door lukt het niet om mijn account te verwijderen
Dieven
Dieven, alles is nep krijg je veel berichten van IA stel een vraag krijg raar antwoord op je vraag, geen geld uit geven is allemaal nep
Vreemd dat je een verhaaltje over…
Vreemd dat je een verhaaltje over jezelf.moet invullen maar die niet bij de anderen kan zien. Ook krijg je berichten die zeggen dat ze je al eerder wat hebben gestuurd maar nooit wat gehad.
Datingsite whatschat is pnishing…
Whatschat is een waanzinnige rare achterbakse asociale site ze willen aandacht vragen dames omdat ze hun slechtesexervaring mannen in de strot duwen criminele stuk denkwijze hulpeloze mensen die schijnzelfvertrouwen met zich brengen gezichtsbedrog onrealistisch vertrouwenpersoon in de vorm van antwoordapparaten oplichter racist laaier
Alles gaat mis want de dames die zich…
Alles gaat mis want de dames die zich aan bieden of door jullie(whatsvhat) zijn dames uit het buitenland.tenminste de fotos van ze.) ik kan niet begrijpen dat jullie dit wettelijk mogen doen . Valse profielen aanbieden. Gewoon een lot verkopen waar geen prijs op kan vallen . Maar ja , Nederlandse Staatsloterij heeft ook eens 2jasr lang loten verkocht waarvan ze wisten dat niet geregistreerd waren in de trekking . Dus eigenlijk kunnen we jullie aanklagen en veeel geld terug eisen. Er zijn altijd maasen in de wetgeving om je doel te bereiken. Gaat t is proberen bij jullie . Want jullie zijn oplichters en al jaren actief. En anders gaan we even langs mevr. Francesca en da nu............... ???
"beun de haas"en "list en bedrog"
Deze site moet een samenwerking zijn van de firma's "beun de haas"en "list en bedrog". De foto's zijn van het net geplukt en de antwoorden die je krijgt zijn AI gegenereerd.
Nep…
Dit is volkomen nep je krijgt computer antwoorden terug dat denk ik
Wel grappig om hier zogenaamd te…
Wel grappig om hier zogenaamd te chatten. Allemaal nep, maar door het wilspel te doen, hoef je nooit coins te kopen. Erl typisch Nederlands dat aan deze oplichting niets wordt geddaan. Koop in ieder geval nooit coins, dan gaan ze vanzelf faiilliet.
Echt één grote scam trap er niet…
Echt één grote scam trap er niet in!!het is niet alleen wattchat,al die zogenaamde “dating sites”komen op hetzelfde uit,snap niet dat nog mogelijk is anno 2024,me provider kan toch ook alle torrentsites blokkeren,wat is dit nou voor onzin.
Absoluut een scam
Absoluut een scam, er zit gewoon een AI programma achter, trap hier niet in, pure oplichting, begrijp ook niet dat dit mag.
Het is 100% nep.
Het is 100% nep.
Ik had een niet ingevuld account maar mijn account was zogenaamd 'erg populair' bij 'de dames'.Zelfs toen ik na veel pijn en moeite mijn account had opgezegd en daar een email van had ontvangen kwamen de mailtjes van 'belangstellende dames' gewoon nog steeds binnen.
Belachelijke nepzooi.
Whatschat is oplichting.
Whatschat is oplichting.
Ik schrijf een boek omtrent datings sites .
Alleen maar nepaccounts zoek de fotos…
Alleen maar nepaccounts zoek de fotos maar eens op via google . Een voor een op tientallen vooral buitenlandse websites. Ze zijn allemaal 24/7 online . Raar Nederlands vreemde zinnen . Antwoorden op vragen die je niet stelt of vragen 20 x hetzelfde wat je eerder al geschreven hebt,. Waarschijnlijk operators die tientallen chatvensters open hebben staan . Uiteindelijk heel duur als ze je aan t lijntje weten te houden TRAP ER NIET IN !!!!
Ik voel me bedonderd
Geen antwoord op mn vragen, alleen maar aan het lijntje gehouden worden! Niemand heeft een facebook pagina 24/7 online en bij allemaal dezelfde antwoorden en slijmerige complimenten. Het schiet niet op! Heb de indruk dat ik steeds met een andere persoon chat, want ze weten na 10 berichten niet meer wat ze gezegd hebben. Echt allemaal, ik heb er wat tegenaan gegooid om het uit te vogelen maar dit is echt vette nep!!