Heel slecht… heb geïnvesteerd voor een ontmoeting, maar je krijgt alleen maar robot achtige antwoorden terug.. Verder houden heel professioneel de figuurlijke….. boot af… je komt niet tot een echte pe... Toon meer

Deze site is volledig nep. Beheerd door chatoperators (mannen of vrouwen) die het als verdienmodel hebben berichtjes te beantwoorden en op profielen te reageren. Vrijwel alle profielen zijn gestolen f... Toon meer

Alleen maar nepaccounts zoek de fotos maar eens op via google . Een voor een op tientallen vooral buitenlandse websites. Ze zijn allemaal 24/7 online . Raar Nederlands vreemde zinnen . Antwoorden... Toon meer

Het is nogal duur en volgens mij kun je er alleen chatten. Echt (fysiek) kontakt wordt afgehouden. Ook verder chatten op Telegram en Signal wordt ook tegengehouden

1,4

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Whatschat Echte oplichting

Dames en Heren, ik heb een tijdje hierop gezeten, het is inderdaad een oplichting. Je doet 100de euro opwaarderen, en een ontmoeting komt er niet van. Zo heb ik een tijdje met een jonge vrouw zitten chatten, Haar naam was daar Elisa2521 en kwam uit Deventer. Zo vertelde ze me dat ze me leuk vond en dat ze samen wou zijn en blabla, je ken het wel... Maar als ik haar uitnodigde om bij mij iets te komen drinken of zoiets, zei ze ja is goed, en dan echt op laatste moment kom ze niet. Ze moest nog wat afronden op kantoor en ze wist niet of ze op tijd klaar was en blabla. Maar komen echt niet. Mensen trap hier echt niet in, dit is verspilde tijd.

26 mei 2022

BLIJF WEG VAN DEZE SITE!!!…

Ik begin mijn betoog met een waarschuwing, BLIJF WEG VAN DEZE SITE. Je zal hier alleen nepprofielen vinden die maar op één ding uit zijn namelijk het geld uit je zakken te kloppen. Veel van deze "profielen" zijn 24 uur per dag online, hoe dan?? De foto's zijn van andere, lees buitenlandse site geplukt, dit is makkelijk met Bing te controleren. Taalgebruik is zeer kinderlijk, vol met fouten. Ook opvallend is dat je berichten uit één stad krijgt, en vervolgens weer uit een andere stad. Ik heb de site een tijd gevolgd, geen euro aan uitgegeven verder. Dus lieve mensen nogmaals de waarschuwing blijf weg van deze vorm van oplichting. Je kunt naar een café gaan waar je meer succes zal hebben en goedkoper uit bent.

29 maart 2022

Oplichterij

Ik heb een week op deze site gezeten. Het gaat allemaal heel slim. De profielen melden zich en houden je aan de lijn met geile praatjes, verzoeken om te daten. Kost je veel credits. Had na een week en 180 profielen er genoeg van en uitgeschreven. Bleek dat ik nog coins had. Snel weer een account geopend en kreeg hetzelfde zooitje profielen weer langs met dezelfde openingsteksten. Pure fakesite is dit. Is hier geen toezicht op? Kan dit zomaar?

26 februari 2022

Wat een BS deze site net als vele…

Wat een BS deze site net als vele anderen! Ik had een foto van een vrouw op mijn profielfoto gezet en kreeg berichten van vrouwen als , je ziet er geweldig uit !!! ben je lesbisch dan schele.......

20 februari 2022

Fake site

Fake site. slaat nergens op. enkel er op gericht je geld afhandig te maken: bedenk: als iets op internet te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat ook zo

27 januari 2022

Oplichters

Als je echt niet weet wat je met je geld wilt doen moet je eigen hier zeker aanmelden veel praten maar geen resultaten en ze komen bijna allemaal uit de zelfde stad dit is zo fake deze dames ze zijn totaal niet op sociale netwerken te vinden willen ook niet via andere kanalen praten deze site uit je systeem halen je woord gewoon van je portemonnee geript en leeg gehaald

23 januari 2022

Neppe site fake dating

Neppe site, fake dating, wordt bediend door operators echte fysieke contacten niet mogelijk, ik heb een dame als foto gebruikt en er mijn profiel is van een heer en ik krijg zulke mooie reacties dat ik een knappe vent ben. Kan je nagaan hoe dom die operators zijn. Geen geld aan besteden.

19 november 2021

Wordt geen lid AUB

Ik ben er ook ingetrapt, voor dat ik een profiel had aangemaakt kreeg ik al berichten, van oh wat een leuk profiel heb ik wil je wel ontmoeten pfffff wat een nep site weer.
Ik probeer me mijn profiel te verwijderen maar helaas.
In 1 woord BAGGER niet doen geld klopperij.

25 oktober 2021

Zeer slechte site

Zeer slechte site. Je kan van alles proberen om in contact te komen met anderen, het zal je nooit lukken !
Oh ja, en alles wat je probeert kost je geld, heel veel geld. Pure oplichting !!

23 oktober 2021

Dit is zó nep !

Dit is zó nep !
Ik ben sinds vanochtend zgn lid.

Wat denk je, je wordt overspoelt met likes, berichten, èn ...... lachen wat...!!!
Al je contacten zijn en blijven zgn online.
Je krijgt 100 coins, nou die ben je al kwijt voordat je weet hoe het werkt (50 per bericht).
Was er bijna ingetrapt, net voordat ik coins ging kopen ben ik toch maar ff gaan google zoeken.
Dit is puur nep!

16 oktober 2021

100% fake

100% fake, ik wilde puur uit inetresse zien of het echt was. Nou niet dus, je bouwt eerst een heel leuk inhoudelijk contact op en dan moet er een kennismaking komen, maar die komt er dus bewust nooit en de vrouw met wie je communiceert zakt binnen enkele dagen af in de eindfase tot dat van een kind van 10. De meest simpele vragen weet ze niet meer te beantwoorden. 100% Fake en dus een misdrijf waar justitie nou eens keihard tegen op moet treden. Het gedogen en de andere kant opkijken bijdit soort notoire oplichting is een schande.

3 oktober 2021

Deze site is een nachtmerrie voor elke…

Deze site is een nachtmerrie voor elke man of vrouw die op zoek is naar een flirt of date. Al in minder dan twee dagen was ik erachter dat de meeste interessanter profielen door een redactieteam zijn aangemaakt die ook de chats zo inrichten dat je 50 coins per bericht (omgerekend ruim een euro) blijft uitgeven om met een niet bestaande vrouw te praten. De profielfoto's zijn aantoonbaar weg geroofd van internet of social media. Niet fris dus dit soort van oplichterij. De vrouwen en mannen - triest om te zeggen - die wel echt zijn hebben nog meer reden om geen hoop te vestigen op dit soort sites. Het is een wrede commerciële jungle en o wee als je daar iets van durft te zeggen naar de fake vrouwen of mannen. Pijnlijke vorm van oplichterij dus!

26 september 2021

Toch jammer wanneer je oprecht naar een…

Toch jammer wanneer je oprecht naar een relatie op zoekt bent en door de “vrouwen” die hier ingeschreven staan aan het kleintje word gehouden. Ik heb een vrouwelijke kennis gevraagd om daar in te schrijven. Zij kwam niet op whatschat terecht maar werd omgeleid naar de site “fuckforfree” hetgeen al aangeeft dat deze site geen zuivere koffie is. Ik ben ambtenaar van beroep en zie dagelijks enorm veel mensen. Naar mijn idee zijn de vrouwen achter de profielen uit het Oostblok afkomstig die niet slapen. Op welk tijdstip je de site ook bezoekt, dezelfde vrouwen zijn dan online. Hetgeen mij fysiek niet mogelijk lijkt. (Heb ik gecheckt met dezelfde vriendin van mij)

Ergo: het is een site met alleen fictieve profielen.
Wanneer je jouw ego wilt strelen dan kun je hier goed terecht, maar het zonde van jouw tijd en goed wanneer je een echte relatie zoekt.

Josh

18 september 2021

Men houdt je maandenlang aan het…

Men houdt je maandenlang aan het chatten en coins/ geld opmaken. Maar niemand wil life afspreken. Of privégegevens om af te spreken worden onleesbaar gemaakt. Misschien zijn het wel fake-accounts. Justitie moet hier iets aan doen.

16 september 2021

Geldklopperij XXL

Geldklopperij iedereen die anders beweert is echt echt heel laag gezakt het staat zelfs tussen hun eigen shit dat het nep profielen zijn

10 september 2021

Is dit jouw bedrijf?