Heel slecht… heb geïnvesteerd voor een ontmoeting, maar je krijgt alleen maar robot achtige antwoorden terug.. Verder houden heel professioneel de figuurlijke….. boot af… je komt niet tot een echte pe... Toon meer

Deze site is volledig nep. Beheerd door chatoperators (mannen of vrouwen) die het als verdienmodel hebben berichtjes te beantwoorden en op profielen te reageren. Vrijwel alle profielen zijn gestolen f... Toon meer

Alleen maar nepaccounts zoek de fotos maar eens op via google . Een voor een op tientallen vooral buitenlandse websites. Ze zijn allemaal 24/7 online . Raar Nederlands vreemde zinnen . Antwoorden... Toon meer

Het is nogal duur en volgens mij kun je er alleen chatten. Echt (fysiek) kontakt wordt afgehouden. Ook verder chatten op Telegram en Signal wordt ook tegengehouden

1,4

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Puur fake

Puur fake. Zogenaamd meteen geïnteresseerde vrouwen die meteen willen chatten om je dus geld uit je portemonnee te stelen. Schandalig dat dit soort websites worden toegestaan door de overheid. Mannen genoeg die hier intrappen en worden opgelicht!! Want dat is het pure oplichterij!!! DOE IETS AAN DEZE OPLICHTERSPRAKTIJKEN!!!

9 september 2021

Pure Fake en slechte oplichters (slecht gespeeld)

Ik heb op whatsapp geen foto geplaatst. Ik schreef dat ik 100cm lang ben en 110 jaar oud en een zware roker ben met veel alcohol gebruik. Iedere dag krijg ik minimaal 10 mails van mooie jonge meiden , die allemaal iets van me willen. Snapt men dat ik daar nog geen €1,00 voor 100 credits voor uitgeef ??

30 augustus 2021

Puur nep en oplichting

Veel vrouwen die je leuk en spannend vinden. Als je een vraag stelt wotd er omheen gedraaid. In 2 dagen tijd €100 kwijt. Omdat je denkt dat ze willen afspreken. Je geeft je telefoonnummer om via WhatsApp verder te chaten. En dan krijg je te horen dat je veel te snel gaat. Wil liever hier Chaten. Logisch. Want dan verdienen ze meer. Antwoorden van een een meid van 22 die ze geeft. Lijkt wel een vrouw van in de 50. Mijn adres. Blijf daar weg. Ze Lichten gewoon op.

9 augustus 2021

Let op: Whatschat Algemene Voorwaarden zegt: nepprofielen

Een wat oudere kennis van mij is op deze site een dikke honderd euro armer geworden. Daarom reageer ik hier.
Iedereen die hier meldt dat hij/zij iemand heeft ontmoet zou staalhard jokken.
Het is ook een beetje te gek, dat zodra je je hebt aangemeld, je van tientallen vrouwen berichtjes ontvangt.
Veel stellen vragen en houden je aan het lijntje.
Als je dan de 'Algemene voorwaarden' van de site nakijkt, kom je erachter dat het hier om een Entertainment site gaat. (Artikel 11e) Intercon Media uses professional animators and operators for the entertainment of the Users, who are not identified separately in the system. This Service is provided in the highest quality. Real meetings are not possible with these operators. Users can only send them messages within the portal.

Echte ontmoetingen zijn uitgesloten. Wil je echt iemand ontmoeten, kies dan voor de sites die de Consumentenbond heeft gechecked. Wil je van bil, kies dan voor een advertentie op sexjobs.nl. Wil je geld kwijt met nepprofielen, dan ben je hier aan het juiste adres - helaas

1 augustus 2021

Nep en oplichters deze site

Nep en oplichters deze site. De coins vliegen er doorheen en telkens moet je nieuwe kopen. Heel veel mooie vrouwen die van alles vragen en allemaal met je willen daten. Alleen komt het er nooit van. Ze proberen de gesprekken te rekken tot je door je coins en geld heen bent. Er zijn zelfs accounts die wisselen van foto's. Het wordt tijd dat één of andere toezicht houder hier ingrijpt. Dit is pure oplichting. Trap er niet in en blijf weg van deze site. Zelfs sommige reviews zijn nep en door de nep accounts zelf geplaatst. Iemand zou hier moeten ingrijpen !!!!

17 juli 2021

Fake Fake Fake

Ik heb op deze website gekeken en inderdaad oplichters eerste klas. Ze wisselen zelfs van foto's onder hetzelfde profiel. Het is moeilijk voor sommige mensen om eerlijk wat geld te verdienen. Sites zoals deze hacken en vernietigen. Groetjes.

28 juni 2021

Zeer slecht je kan geen gegevens met…

Zeer slecht je kan geen gegevens met andere deelnemers uit wisselen die wor den opzettelijk geblokkeerd als er een mooie vrouw op de site zit word zy als lokaas gebruikt maar ik ben nog niet klaar met deze site pure oplichting

31 mei 2021

Over het algemeen mooie foto's van…

Over het algemeen mooie foto's van vrouwen.
Zelfs uit mijn buurt die ik nog nooit gezien heb.
40 berichten in 1 dag , we willen daten en dan het schip afhouden en niet op vragen ingaan.
Twijfel niet eens aan de foto's, wel aan de dames achter het toetsenbord.
Niet eens instaat om een volledig verhaal te schrijven.
Wil je van je geld af , moet je bij whatschat zijn.
Het idee is leuk , maar dan voor degene die het beheerd

26 mei 2021

Weer ingetuind!

Ja, net als de andere reviewers ben ik er deze keer ook weer ingetuind. Je wordt lekker gemaakt. Wat doet iemand van 74 met een meid van vrouw 40. Ben zelf alleen maar aan het woord en maar dokken. En maar dezelfde ontwijkende vragen stellen?

22 mei 2021

Ben er met open ogen in getuimed was…

Ben er met open ogen in getuimed was helemaal verliefd maar dit is echt nep idd vragen voor dates ontwijken en je aan het lijntje houden knap hoor deze meiden zijn 24/7 online en reageren altijd vind dit zo laag!!! mensen niet doen dit is oplichting deze site wil alleen cashen en denkt niet aan andermans emoties slecht hoor

19 mei 2021

Volledige site doe het niet kost een…

Volledige site doe het niet kost een hoop geld kan telef. Of email niet wisselen geld kloperij iedere keer als je reageert 2 euro eindeloos vragen wil je echt iets ga naar lexa succes iedereen.
Met vriendelijke groet Henk

18 mei 2021

Volledig nep

Volledig nep. Tientallen reacties per dag en allemaal uit dezelfde woonplaatsen. Niemand wil op whatsapp of messenger of zoiets, allemaal ‘eerst hier maar even chatten’ credits om te reageren zijn duur en veel hele mooie dames die dit echt niet nodig hebben. Hou je portemonnee dicht, want waarschijnlijk reageert er een robot op je profiel. Zelfs midden in de nacht krijg je reacties.

3 mei 2021

Heel veel nep accounts

Heel veel nep accounts. Tijdens het chatten heb je het al snel door. Ontwijkende antwoorden op je vragen en altijd een vraag als antwoord op jouw vragen.
Credits kosten erg veel. Als je denkt dat je 50 credits hebt, ben je ze in 1 bericht al kwijt. Ik heb mijn naam veranderd, foto's verwijderd en geschreven dat dit account niet meer actief is, maar heb in een paar dagen al over de 100 berichten ontvangen. Daar tussen vrouwen die vinden dat ik er geweldig uit zie. Die hebben vast een glazen bol. Nee, Wegwezen hier, er zijn veel betere sites met veel minder nep profielen en die een stuk goedkoper zijn.

20 april 2021

Blijf van deze virtuele site weg!!!

Een site waarvan er zeer veel virtuele profielen zijn en als je niet oppast, je enorm veel geld kwijt zal zijn. Iedereen zegt "echt te zijn" wie daar staat, maar als je even doorgaat, zie je opeens dat de schrijfstijl gaat veranderen en de manier van praten. Daarnaast heb ik van 2 dames die zo een 200km uit elkaar zouden wonen , precies hetzelfde bericht ontvangen op precies dezelfde tijd (copy-paste dus). Tevens zal er niet worden ingegaan naar een whatsapp te gaan (nee, laten we even hier blijven om elkaar beter te leren kennen, of hey, ik zie xx x bij je telefoonnummer en voor een date afspraak wordt er heftig omheen gedraaid.) Evenmin naar messenger of wat dan ook. Mijn advies: blijf weg van deze dure site, want een euro per verstuurd bericht kan erg snel hoog oplopen.

20 april 2021

Zonde

Zie review van Johan, volledig nep dit. Je merkt het als je gaat chatten. Je krijgt volledig willekeurige antwoorden terug. Erg jammer, want het concept vind ik geweldig.

25 februari 2021

Is dit jouw bedrijf?