Banner for ABAX Danmark A/S

TrustScore 2.5 uit 5

2,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blev lovet da jeg indgik aftalen at det var 12 måneder jeg var bundet og derefter kunne det opsiges, nu får jeg at vide jeg har endnu et års opsigelse, sikke en gang bondefangeri for et produkt je... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Abbonnements fælde! Pas på. Abax lover en masse med leverer meget mindre. F. eks oplyste sælgeren, at der er GPS dækning i hele verden, men da vi fandt ud af, at det ikke gælder Nord America og Afrik... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har udelukkende haft problemer med ABAX’ tracking fra start. Systemet har været ustabilt, upræcist og generelt upålideligt - præcis det modsatte af, hvad man forventer af et tracking... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

VÆRSTE BONDEFANGERI! Selvom du ikke har brug for deres service pga. nedskæring af medarbejderstab - er du stadig tvunget til at køre videre med deres SVINSKE kontrakter, der løber 3 år ad gangen.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Telematicadienst
  2. Softwarebedrijf

Over ABAX Danmark A/S

Geschreven door het bedrijf

Forenkl administrationen af flåde, udstyr og maskiner

Hvorfor vælge ABAX?
ABAX hjælper virksomheder med at spare tid, reducere omkostninger og overholde regler med én smart, brugervenlig platform til flåde- og aktivstyring – betroet af tusindvis i hele Europa.

Smart sporing gjort enkelt
Spor og administrer køretøjer, maskiner, værktøj og feltarbejdere – alt sammen fra en enkelt platform. Kræver ingen professionel installation.

Betroet af tusindvis
Over 500.000 aktiver er allerede forbundet til ABAX. Fra byggeri og logistik til forsyning og service drager vores kunder fordel af:
  • Reduceret administration og papirarbejde
  • Hurtigere og mere effektiv drift
  • Forbedret overholdelse af regler (compliance) og rapportering
  • Support til ESG- og bæredygtighedsmål

Dokumenterede resultater
Virksomheder på tværs af flere brancher oplever et investeringsafkast (ROI) fra dag ét med ABAX. Rul ned for at se, hvorfor vores kunder bedømmer os højt.

Kom i gang
Opdag, hvordan ABAX kan fungere for din virksomhed. Besøg abax.com/da eller ring på + 45 72 40 66 00 i dag.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 55% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

HOLD JER VÆK ! eller sørg for at få alt på skrift, de bundefanger på papiret.

De holder desværre ikke hva deres sælger lover.
Vores virksomhed bestilte kørelog til 3 køretøjer.
Vi blevet lovet en installation på bilerne så straks vi havde modtaget elektronikken til det. Pakken kom med elektronikken til bilerne men ingen teknikker på trods af henvendelse. Da vi efter gentagne gange prøvede at få det forsøgt installeret, valgte vi at opsige aftalen.
RESULTATET : Vi bliver sendt til inkasso, de vil da ikke ophæve aftalen og modtage deres produkter retur. Vi havde jo kun en aftale med sælgeren og ikke på skrift.
Så til folk der overvejer dette produkt, HOLD JER VÆK!
Der er andre og bedre alternativer på samme !

24 juni 2015
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dedikeret service

Jeg anmelder normalt ikke, da jeg generelt forventer god service der hvor jeg handler. Det er når der opstår problemer, at man ser hvad service er værd. Abax har ydet optimalt for at hjælpe mig med de små udfordringer der har været ved min lille virksomhed. Både salg, support, kundeservice og montør har været outstanding! Og produktet fås ikke bedre :)

18 december 2014
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.