Banner for ABAX AS

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Den var enkel å montere. Jeg hadde litt problemer med apper, men det var bare å begynne å bruke så fant jeg fort ut hvem som skulle brukes og hvem som ikke var nødvendig for meg. Grunnen til at dere... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og personlig service, bra kvalitet på utstyr og enkle forståelige løsninger med uendelige muligheter og tilpasninger om man ønsker. Abax er ikke de rimligste men du får garantert valuta for penge... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fikk ikke den sporingsenheten jeg ble forespeilet, men det er ikke så farlig. Det oppleves ganske rotete å komme seg i gang. noe på app og annet på pc. Ble plutselig tungvint. Men support er bra! Grei... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjørebok: Har virket feilfritt siden anskaffelse i 2019. Ikke én feil adresse, registrering av bomstasjon trekk eller annet. Super-enkel å bruke for både private og jobb-turer. Kundeservice: Rask... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Telematicadienst
  2. Softwarebedrijf

Over ABAX AS

Geschreven door het bedrijf

Forenkle administrasjonen av flåte, utstyr og maskiner

Hvorfor velge ABAX?
ABAX hjelper bedrifter med å spare tid, kutte kostnader og overholde regelverk med én smart, brukervennlig plattform for flåte- og utstyrsstyring – betrodd av tusenvis over hele Europa.

Smart sporing gjort enkelt
Spor og administrer kjøretøy, maskiner, verktøy og feltarbeidere – alt fra én og samme plattform. Ingen profesjonell installasjon kreves.

Betrodd av tusenvis
Over 500 000 eiendeler er allerede koblet til ABAX. Fra bygg og logistikk til energi og service – våre kunder drar nytte av:
  • Redusert administrasjon og papirarbeid
  • Raskere og mer effektiv drift
  • Bedre etterlevelse av regelverk og rapportering
  • Støtte for ESG- og bærekraftsmål

Beviste resultater
Bedrifter på tvers av flere bransjer ser avkastning (ROI) fra dag én med ABAX. Rull ned for å se hvorfor kundene våre gir oss høy vurdering.

Kom i gang
Oppdag hvordan ABAX kan fungere for din bedrift. Besøk abax.com/no eller ring 22 22 22 99 i dag.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fungerer som det skal, anbefales

Praktisk og effektivt

1 augustus 2024

Hei,

Vi setter pris på at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Det er viktig for oss å høre fra våre kunder, og det er fint å vite at du er fornøyd med vår service.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hei, problem å logge inn.

Hei, har prøvd å åpne den ett par ganger.
Men ikke komet inn på siden igjen.
Arne Hansen

9 augustus 2024

Hei,

Dette var synd å lese om! Har du tatt kontakt med vår kundeservice? VI har åpen kundeservice hele døgnet, ta kontakt med oss på 22 22 22 99 eller kundesenter@abax.no så får vi hjulpet deg med å få logget inn.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og pålitelig utstyr.

God service og pålitelig utstyr.

5 november 2024

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en hyggelig tilbakemelding.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig god hjelp og service ifm…

Veldig god hjelp og service ifm oppretting av kjørebok på biler

1 november 2024

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en hyggelig tilbakemelding.

Veldig god service

Veldig god service, og fine produkter, kan bare anbefales

29 oktober 2024

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en hyggelig tilbakemelding. Vi jobber kontinuerlig med å kunne gi god kundeservice, så det er fint å høre at du er fornøyd :)

Big knowledge

Good follow up, Very nice experience.

28 oktober 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Blir møtt på en veldig positiv og god…

Blir møtt på en veldig positiv og god måte, med kunnskapsrike svar og konstruktiv dialog.

28 oktober 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så enkelt å få hjelp med hyggelig…

Så enkelt å få hjelp med hyggelig kunderådgiver.

16 oktober 2024

Veldig god servis

Veldig god servis , bra forklaring om funksjoner , anbefaler videre

11 oktober 2024

Innloggingsproblem

Tok en tlf. Problemet løst på 6 sek.
Fant omsider ut av det ved å gå til hjemmesiden.

5 oktober 2024

Hei,

Vi setter stor pris på din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du har hatt en så positiv opplevelse med våre produkter og vår kundeservice. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi er glade for å kunne bidra til å gjøre din hverdag enklere. Takk for at du valgte ABAX!

Alt er bra

Jeg fikk hjelp, takk

3 oktober 2024

Fikk rede på det jeg spurte om

Fikk rede på det jeg spurte om

30 september 2024

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hjelp til oppstart

Tok kontakt ila. få minutter etter jeg ønsket hjelp med oppstart.
Hyggelige folk, hjelpsom og enkel.

25 september 2024

Hei

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss. Det er flott å høre at oppstarten gikk raskt og smidig, og at du fikk god hjelp av vårt team.

Vi jobber hardt for å levere en god kundeservice, og det er veldig hyggelig å høre at din opplevelse med oss var hjelpsom.

Mvh.

Super og tålmodig brukerstøtte

Super og tålmodig brukerstøtte. Terningkast 6

19 september 2024

Veldig fornøyd!

12 september 2024

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding, godt å se at du er fornøyd.

Med vennlig hilsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ble storfornøyd med etableringen av…

Ble storfornøyd med etableringen av Abax hos oss i dag, supereffektiv, vennlig service og fleksibel på alle måter.
God innføring i systemet og hjelp med oppsett.
Fant også smarte løsninger hvor vi hadde litt utfordringer.

9 september 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anbefaler kristian på det sterkeste

Anbefaler kristian på det sterkeste. Skulle ha installert ABAX, og han kom på 1t på kort varsel. Skikkelig service

27 augustus 2024

Kjapp og flink kundeservice👍🏻

19 augustus 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God serviceinnstilling og punktlig…

God serviceinnstilling og punktlig oppfølging!

19 augustus 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.