Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej ABC telte. Tak for super god service, både af dig Gitte i bestillingsfasen, men så absolut også stor ros til montørerne, søde og rare og yderst effektive - en fornøjelse at have besøg af jer, v... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Nedladende service

Jeg var ikke selv kunde hos jer, dog var jeg med til at pille et festtelt ned. De unge mænd som var ansat til at pille teltet ned, havde en rigtig ubehagelig og nedladende tone når man snakkede med dem. Det var enorm mandschauvinistisk tone imod kvinderne, samt en generel bedre-vidende tone. Det var ærgeligt, da de ellers var enorm effektive.

Jeg ville aldrig selv bestille udlejning ved nogle, som snakker så grimt til kunder.

13 augustus 2024

Hej Chrille.

Jeg er enormt ked af at høre om din oplevelse og beklager selvfølgelig meget, sådan skal det ikke være.

Jeg er ked af i ikke har henvendt jer direkte til os, så vi kunne have taget fat i det med det samme.
Vi har ikke hørt noget fra nogle kunder, så derfor ved jeg ikke hvor du har haft din oplevelse henne. Det vil jeg rigtig gerne at du skriver til mig på abctelte@abctelte.dk, så jeg kan følge op på det.

Jeg beklager den bedrevidende tone, men det er trods alt derfor vi er med ved opstillinger og nedtagninger. Fordi vi ved hvad der skal ske, og nogle gange er det rigtig vigtigt at tingene bliver gjort på den helt rigtige måde, både for at passe jer hjælpere og vores ting.

Mvh Gitte Mølgård.

OPDATERING:
Hej Chrille.
Du er ikke vendt tilbage med oplysninger, men jeg har fundet ud af hvor du har hjulpet og talt med vores kunde der har haft teltet. Jeg er stadig utrolig ked af, at det er den oplevelse du har haft, men dog lettet over at vores kunde understreger at det på ingen måde var deres oplevelse! De har været fuldt ud glade og tilfredse med det forløb de har haft hos os, samt forløbet med opstilling og nedtagning.

En virkelig god oplevelse

Alt opsætning og nedtagning spillede !
Alt udstyr var rent og virkede.
Alt blev leveret som ønsket.
bestilling gik let og smertefrit.
Alt var fornuftig kvalitet.

Hele telte blev så flot.

15 juni 2024

Gnidningsfrit

Det foregik gnidningsfrit og helt som aftalt. Servicen var pæn og ren.
Vi er godt tilfreds med ABC's service og vil bestemt anbefale ABC Telte til andre.

21 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

ABC Telte har vores varmeste anbefalinger

Hej ABC telte.
Tak for super god service, både af dig Gitte i bestillingsfasen, men så absolut også stor ros til montørerne, søde og rare og yderst effektive - en fornøjelse at have besøg af jer, vi kommer helt sikkert tilbage en anden gang.

Slutteligt, skal i også have kæmpe ros for kvaliteten af jeres service, flotte glas, tallerkener, fine borde og stole, flot pressede duge osv.😊 helt igennem en stor fornøjelse.

1 juli 2023

Fantastisk telt-all-inclusive-pakke!!!

Hej Gitte.
Tak for mail og faktura – det er bare OK.
Vi vil gerne takke for et super telt-setup all inclusive til min 60 års fødselsdag.
Det fungerede bare 110%, og vejret var i top.
Stor ros skal der lyde her fra for et mega godt setup, super service og betjening.
Vi kommer tilbage en anden gang.
Ha’ en hammer go’ aften og hils i ABC.
Mange hilsner
Henrik.

3 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Manglede en fredag eftermiddag…

Manglede en fredag eftermiddag fadølsanlæg til en fest om lørdagen og ABC telte kunne hjælpe med det samme og jeg kunne afhente samme dag blot timer senere. Rigtig god service og pris.

30 september 2022

Alt fungerede super godt

Alt fungerede super godt, alt lejet (telt, pagodetelt, borde, stole, service, lyskæder) var i god kvalitet, pænt og rent og fungerede som det skulle. Opsætning og nedtagning var også helt uden problemer. Flere gæster kommenterede at det var et flot telt :-) Vi bestiller igen til næste fest.

9 mei 2022

Meget underlig oplevelse

Lejede forskelligt som teltgulv, borde, stole og service til fest for 40 personer i sommeren 2021. Da vi kom til aftalt tid, var der ingen på adressen og efter længe søgen og ringen fik vi en sur mand i røret. Det endte med at vi selv - uden kompensation, måtte hjælpe med at slæbe inventar frem fra deres lager og før vi nåede hjem var vi en del bagud.
Mere af servicet viste sig også at være beskidt da vi skulle dække bord. Der var tydelige madrester.
Vi afleverer både gulv og stole i pænere stand end vi modtog det og var meget omhyggelige med det vi havde lejet.
Men ud over de fejl de havde lavet, mente vi, at med bedre kommunikation turde vi godt bestille der igen til næste fest i weekenden til St. Bededag 2022. Med tydeligt ønske om afhentningsdato så ingen er i tvivl.
Vi bestiller her i weekenden og får i dag besked om, at de ikke kan levere. Intet andet.
Jeg ringer op for at høre hvorfor og får at vide, at vores ordre ikke kan ekspederes da ordren er for stor til at være i deres selvhenterrum og de ved ikke hvornår de kan være på matriklen og at vi bor for langt væk. Jeg prøver at få ud af dem, hvornår vi så eventuelt kan hente ordren hvis de ikke kan den formiddag vi ønsker, så vi har en ide om det er en eller to dage før, men det ved de først 5 dage før festen skal afholdes og det kan godt blive dagen før festen. Jeg undres da svaret er meget ukonkret og forvirrende. Og jeg får at vide, at jeg kun hører det jeg vil høre, da jeg spørger om de ikke vil levere til os, fordi vi klagede over deres fejl i sommer.
Men vores ordre til 44 pers er for stor, vi bor for langt væk, de vil heller ikke levere mod betaling. Vi kan heller ikke bestille dele af ordren - og finde gulvet et andet sted for der er for mange stole. Ordren er for stor.
Virkelig meget underlig oplevelse og måske bare skørt af os at tro, at firmaet gerne ville vise os, at de godt kunne klare en for dem lille ordre uden fejl og vi dermed kunne fortælle videre, at dem kan man regne med. Nu bliver det jo nok lidt den anden retning, når man anbefaler videre.

Det var en sur mand vi fik i røret da vi stod ved en lukket lagerhal i år. Og da I ringede tilbage var jeg sur og presset, da der var gået en del tid med at lede efter hjælp og vente på at I ringede tilbage og I brugte en del tid på at jeg skulle bevise at vi havde et aftalt tidspunkt. Til sidst bliver jeg helt almindelig sur og bliver bedt om at slappe af. Vi havde på daværende tidspunkt kun fået at vide at det ikke var pakket og vi vidste ikke om vi overhovedet kunne få det vi havde aftalt.

Medarbejderen hjalp ikke med at læsse. Hun forsøgte det bedste hun kunne, at finde det frem vi skulle bruge og kørte stole frem, men min mand og jeg måtte selv løfte borde ned fra høje paller og køre stole. Vi læssede selv alt både på og af.

Servicen var hovedsagelig beskidt foran med madrester og kun mere sovseagtigt på bagsiden - men gør det en forskel? Jeg vil da ikke sætte beskidte tallerkner på til mine gæster - selvom det bare er undersiden. Og at få penge retur for beskidt service vi selv måtte vaske op er vel kun rimeligt.

I mailen vi fik stod ingen for klaring, blot
“Vi kan desværre ikke hjælpe med denne ordre.” Og et link til en udlejningsside.
Jeg spurgte specifikt til, om vi kunne løse det ved at vi ikke bad om afhentning på det specifikke tidspunkt og det kunne I ikke.
Derfor skriver jeg herinde, for synes det har været meget underligt.

5 oktober 2021

Hej Hanne.

Det er korrekt at din ordre, fraset servicen, ikke var klar til aftalt tid i sommer. Vi gjorde ALT hvad vi kunne for at hjælpe hurtigt. Vores medarbejder på lageret hjalp med at finde alle ting frem og læsse det hele sammen med jer.

Det er korrekt at du har fundet nogle små opvaskefejl på nogle tallerkener, som du også har sendt billeder af. Heldigvis var det primært på bagsiden, men vi er helt enige, de bør ikke være der og du har fået krediteret den fulde pris for alle de tallerkener du ønskede.

Du har haft ønske om en ordre til 2022, som jeg pænt har skrevet til dig at vi desværre ikke kan hjælpe med, samt henvist dig til festudlejer.dk hvor jeg er sikker på du vil kunne finde en anden god samarbejdspartner.

Du har efterfølgende haft ringet 2 gange hvor jeg flere gange har forklaret at i har noteret et specifikt afhentningstidspunkt, som jeg desværre ikke allerede nu kan love jer, kan lade sig gøre.

De fejl vi lavede i sommer har vi erkendt flere gange – og igen her - og jeg har flere gange beklaget så dybt som jeg kan, samt returneret ønsket kompensation. Det er klart at vi påskønner muligheden for at få chancen igen og vise hvad vi kan. Det er dog vores vurdering at vi, uanset hvor umage vi gør os, ikke vil kunne i nå i mål med at give jer en god oplevelse.

Da vi ønsker til fulde at kunne leve op til vores kunders ønsker og forventninger om bl.a. afhentningstidspunkt kan vi som sagt desværre ikke hjælpe jer med jeres ordre. Vi givet jer denne besked på en pæn måde og med tanke på rettidig omhu, hvilket dog desværre alligevel har givet anledning til denne 2-stjernede anmeldelse.

Jeg håber i finder en anden god leverandør og får en god fest til sommer.

Mvh Gitte.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og fine varer

Bestilte duge, fade og lysestager kort før vores bryllup og oplevede kun imødekommenhed. Ved en fejl manglede der en lysestage, men det fik vi rettet op på. Vi misforstod hvordan dugene skulle returneres og det blev bøvlet for både os og dem, men der var god kontakt og vi blev krediteret den sidste faktura på en dug, selvom fejlen nok lå hos os. Rigtig god service og fine ting vi lejede. Kan klart anbefales.

16 september 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og solid kvalitet

Det viste sig, at stedet for vores fest var optaget indtil aftenen før, men alligevel fik ABCtelte det hele opstillet, incl. et flot gulv, så vi havde god tid til at arrangere borde og opdækning. Flot telt, der klarede stormvejret uden problemer.

20 juni 2021

TOP service!

TOP service!! Vi stod med ét døgn gammelt dødsfald i familien og kunne få arrangeret bisættelse i haven få dage efter. Kontaktede Abctelte fredag formiddag for borde, stole, duge, service og kunne allerede hente over middag, samme dag. Vi havde nogen tilføjelser ad flere omgange - på den korte tid - som de sørgede for u.b. Vi havde en smuk bisættelse og var simpelthen så glade for, at Abctelte kunne hjælpe os med så kort notits og med så god en service. Tusinde tak fra mig og på vegne af min familie.

3 mei 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice og alt i alt

Dårlig kundeservice og alt i alt, en utrolig skuffende oplevelse!
Vi fik leveret møg beskidt trægulv i teltet, som vi selv måtte støvsuge og vaske, og i forbindelse med aflevering skulle vi så betale dem knap 400 kr. for rengøring af gulvet, trods standen det blev leveret i.
Derudover stod vi og manglede en gaffel, men de ville ikke køre for én gaffel, trods fejlen lagde hos dem. Nu siger de at de har tilbudt at komme med den manglende gaffel, men det var nu ikke sådan formuleringen lød i telefonen.
Vi havde lavet en rimelig specifik checkliste, med de ting vi ønskede tilbud på til vores bryllup. Desværre fik vi ikke duge til vores ståborde, selvom vi sort på hvidt skrev, at vi ønskede 6 ståborde med tilhørende duge. Heldigvis fik vi hjælp fra et andet teltfirma, men det kunne nu være rart at undgå unødig stress, dagen før vores store dag!
De har opkrævet erstatninger for diverse ting, fx salt og peber, som vi aldrig har været i besiddelse af! Det havde vores cateringfirma heldigvis selv sørget for at tage med!
Hold jer langt væk fra dette firma!

17 augustus 2020

Hej Amanda.

Tak for din anmeldelse, som vi selvfølgelig er kede af, men som desværre ikke kommer bag på os.
Du har tidligere udtrykt utilfreds over flere ting, som er håndteret og leveret fuldstændig i overensstemmelse med den ordrebekræftelse du har modtaget af flere omgange.

Det er helt i overensstemmelse med vores betingelser at man ikke kan nedregulere antal i ordren 5 dage før levering – dette er senest 14 dage før. Dette fik du dog lov til, uden beregning.

Salt og peber har din mand haft ringet om. Der var sket en fejl og det er aftalt krediteret. Jeg beklager meget, men vi er kun mennesker.

Fuldstændig korrekt der manglede en gaffel, som i ganske fint ringede om før festen. Jeg tog selv telefonen og derfor ved jeg at i fik svaret ”Hvis i har mulighed for at løse det på en anden måde må i gerne det, så må i blive kompenseret for det. Hvis i ikke kan løse det på andre måder kommer jeg selvfølgelig med gaflen”. Det ville din mand undersøge og vende tilbage og vi hører aldrig mere – før nu. Det er øv, for jeg tilbød faktisk at komme med den!

Øvrige erstatninger der er opkrævet er efter grundig optælling og desuden gennemgået med din mand i telefonen.

Ift. Gulvet, som jeg også har vendt med din mand i telefonen, og han er ved at overveje om gulvet var beskidt ved ankomst eller det skidt i oplevede var resultat af, at vores folk satte teltet op i regnvejr, og skulle bære gulv og telt hen over både jord og sand. Dette skidt kan være svært at undgå og vores medarbejdere havde informeret mig om dette under opstillingen. Faktum er i hvert tilfælde at da vi hentede gulvet var det både beskidt og klistret af øl/drinks.

Alt i alt er jeg virkelig ked af jeres oplevelse, for det er slet ikke meningen. Jeg synes vi har gjort hvad vi kunne, og jeg beklager det ikke har været nok. Efter returnering har i sået tvivl om gulvet, ellers er den eneste reelle fejl en glemt gaffel, som blev tilbud leveret. Jeg håber til trods i have en dejlig fest!

mvh Gitte

Kære Amanda.
Tak for dit redigerede svar. Ift. duge kan jeg kun sige du har fået hvad der stod på din ordrebekræftelse - undtaget én gaffel.

Rigtig god service

Det er den bedste service jeg nogen sinde har fået. Teltet blev sat op på det tidspunkt, vi havde aftalt og selvom arbejderne var presset, blev alt gjort med et smil. Der var hjælp lige til det sidste og svar på alle mine spørgsmål (og der var mange). Teltet var en perfekt størrelse og rigtig god stand. Alt servicen, kaffemaskine og slushicemaskine var pæn rent, der var overhovedet ikke nogen rester fra noget som helst.
Vil helt klart anbefale ABC teltudlejning. Det er god service og rådgivning (også til måske lidt dumme og indlysende spørgsmål men de svarer med et smil og er ikke nedlagne på nogen måde).

13 juli 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, råd og vejledning og klar til fest

Vi havde en fantastisk studenterfest for familie og venner med lejede service, borde, duge, køleskab mm fra ABC Telte. Det var nemt at se mulighederne på hjemmesiden og priserne, men jeg ringede også lige til Søren, som gav gode råd og vejledning bl.a. er jeg glad for, at vi fik lejet duge til de store runde borde, det blev rigtig flot. Der var endda ekstra med, hvis der skulle blive spildt 👍🏻😊 Levering og afhentning gik som en leg. Vi supplerede ordren et par gange og der var hurtig mailsvar. Servicen har været i top. Besøg hjemmesiden eller ring til Gitte og Søren, så skal I nok blive klar til fest.

8 juli 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.