Motorcycle Lights and Electronics
- 07400981424
- steve@abikething.com
- abikething.com
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vertrouwen en inzet van de eigenaar
Ik schrijf deze review, omdat ik wil aangeven dat Steve zelfs om 00:00 uur ‘s nachts zijn e-mail beantwoord als er onduidelijkheden zijn over de betaling via ideal. Steve geeft aan dat betalingen via ideal gedaan in Nederland vaak misgaan. De betaling die ik had gedaan via ideal werd een paar uur weer terug teruggestort door PayPal. Dus was er geen reden meer voor paniek. De e-mail die ik van Steve kreeg was ze zeer uitgebreid hier stond uitvoerig uitgelegd waarom het vaak fout gaat bij ideal. Ik heb opnieuw een bestelling gedaan, omdat ik vertrouwen heb in a bike thing. Ik kan niet wachten tot ik deze bestelling binnen heb en de Denali producten op mijn BMW kan gaan monteren. Steve ontzettend bedankt voor alles tot nu toe. Ik zal zeker aanraden om bij a Bike thing te kopen.
De ammo guard werd zeer snel geleverd…
De ammo guard werd zeer snel geleverd maar de bijkomende kosten van het pakket vanuit de UK naar NL zijn erg duur. ruim 20 euro voor DHL Express en ruim 40 euro invoerrechten. it maakt het totaal bedrag toch wel erg hoog.
Goede kwaliteit van dit stuk
Goede kwaliteit van dit stuk. Redelijk duur om het naar België te laten leveren. IK WAS GENOODZAAKT om dit daar te bestellen want ergens anders in Europa niet te vinden. Maar hoge douane en leveringskosten is biet de fout van a bike thing
Snelle afhandeling van het bestelde…
Snelle afhandeling van het bestelde product en goed verpakt zodat er zeker geen schade zou kunnen optreden.
Mvg,Patrick
Nice and secure people working there.
Heel goed en vakkundig geholpen, erg aardig personeel.. Alles was tot in de puntjes goed geregeld en het werkt super
Koplamp bescherming overzees ouderen.....
Het product, de koplamp bescherming is prima echter het bestelproces en de import via DHL ging niet zo soepel als gewenst.
Ook zijn de import kosten en de bijkomende administratie kosten vrij hoog.
Goeie producten
Goeie producten. Goeie service
Snelle levering !
Enkel douanekosten zijn een negatief punt als je in belgie woont 😅
Snel en geleverd zoals beloofd
Vanaf het moment dat ik de bestelling…
Vanaf het moment dat ik de bestelling heb geplaatst bij A BIKE THING tot het het moment dat het product in Nederland bij mij thuis geleverd was, was echt supersnel. En over het product zelf, het ziet er super en degelijk uit. Hoop er veel plezier mee te hebben.
snelle levering naar Nederland
snelle levering naar Nederland, met de juiste You tube instructie video goed te instaleren. alleen de prijs ivm en transport en wisselkoers komen er ruim 70 euro op de Engelse verkoopprijs
Hele snelle levering.Goede service.