1. Film- en videoproducer

Volledige ontzorging op het gebied van Youtube video productie. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat werkt voor Youtube Cash Cow Channels. Met de focus op kwaliteit, helpen we jou om je faceless Youtube channel om te toveren in een Money Making machine.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Føro Boho LED lampje afgebroken

Er was een lampje van de Føro Boho LED lichtsnoer afgebroken door de wind , na contact met het bedrijf is er zonder problemen een nieuw set toegestuurd, dit is natuurlijk ongekende service en kwaliteit, ik raad natuurlijk dit bedrijf aan.

11 december 2025

Goede videos

Goede videos, echter duurde het even voor het team mij begreep en heb ik veel revisies aangevraagd. Uiteindelijk is het resultaat wat ik graag wilde.

29 februari 2024

'Review Above & beyond media' - 0/5 ⭐️ - oplichters/ scammers - PAS OP!

Begin januari had ik een bestelling geplaatst van 10 video's, 4-5 minuten voor €450. Ik had een concept dat vrij uniek was en voor dat ik een bestelling zou plaatsen had ik graag iets van een sample gezien aangezien hun portfolio niet in de buurt kwam van wat ik in gedachten had. Dit was echter niet mogelijk en ze gaven mij garantie dat ze het konden. Daarnaast waren revisies mogelijk tot klantentevredenheid 100% zou zijn! Dit klinkt uiteraard al te mooi om waar te zijn maar heel naïef waagde ik m'n kans aangezien ik tot nu goede reviews zag en de communicatie vlot verliep en de vragen snel beantwoord werden.

Ik maakte de bestelling en de productie begon. Om het voor het team gemakkelijker te maken had ik 14 bronnen gelinkt waar dat ze ruwe footage vandaan konden halen en linkte ik een voorbeeld kanaal als referentie voor de stijl (grootste in de niche, upload 1 uur lange video's).

Uiteindelijk, eind januari begint het team het wat te snappen, de eerste resultaten waren gigantisch slecht en na 4 revisies hadden we 1 video die het waard was om te uploaden. Hou er rekening mee dat meerdere scriptwriters en editors aan je 10 video's werken dus er steeds verschillende persoonlijke stijlen aanwezig zijn, dit vertraagt het proces enorm aangezien dat de ene editor en scriptwriter beter is en de stijl die jij wilt sneller snapt dan de andere.

Na ongeveer een maand strugglen was de eerste video af en volgde de 2de en 3de redelijk snel en zag ik dat deze gemiddeld een stuk langer waren dan de eerste. Heel vaag en in disbelief geloofde ik niet dat ze dit deden voor hun plezier. Integendeel kwam ik erachter dat ze alle footage van mijn concurrent letterlijk aan het jatten waren. Ja je leest het goed, de concurrent die uur lange video's uploade (het referentie kanaal) werd gereproduceerd naar mijn video’s van 4-5 minuten. En het grappige, alle beelden voor het maken vaan een video kwamen uit 1 video in dezelfde volgorde. Je zou kunnen denken misschien proberen ze het nog te verstoppen door beelden in een andere volgorde te steken of door beelden uit verschillende video’s te gebruiken, nee hoor, absoluut niet, het enigste dat ze aanpaste was het script, ze snijde de branding van het referentie kanaal weg of ze zoomde zodanig in dat de branding wegviel.

Ik besloot om ze hiermee te confronteren en merkte dat ze stukken minder responsive waren. De reacties waren offensief en ze voelde zich ‘betrapt’. Ik vroeg waarom ze niet gebruik maakte van de 14 verschillende bronnen. Ze kwamen met allerlei smoesjes en blijkbaar omdat ik dezelfde onderwerpen wil, resulteert dit ook in dezelfde beelden…

Geld terug krijgen zit er absoluut niet in en tot op de dag van vandaag zijn er 8 video’s van de 10 geleverd waarvan er 7 copy paste zijn. Mijn klantentevredenheid is een dikke 0% en is dit officieel het slechtste en minst professionele yt automation team waar ik de afgelopen 2 jaar mee heb samengewerkt. Ik merk nu ook dat ik geen toegang meer heb tot hun review tab, mogelijk hebben ze dit voor iedereen verwijderd maar daar ga ik niet vanuit. Neem het van iemand aan die social media full time doet, werk nooit met deze mensen samen en bespaar jezelf hoofdpijn!

12 januari 2024
Logo Above Beyond

Antwoord van Above Beyond

Hi Jarne,
jammer om te lezen dat je onze diensten zo hebt ervaren. We hebben de video's aan de hand van je eigen instructies gemaakt. Daarnaast hebben we ook aangeboden die video's opnieuw voor je te maken. Helaas gaf je zelf aan de samenwerking niet voort te willen zetten. Sindsdien hebben we niets meer van je vernomen. We staan nog steeds tot je dienst om de video's naar wens af te maken.
^A&B

Gewoon goed!

Above & Beyond Media heeft 10 YouTube-video's voor mij geproduceerd, en over het algemeen ben ik redelijk tevreden. De communicatie met het toegewezen productieteam verliep soms stroef, waarbij aangegeven actiepunten niet direct werden opgepakt en herhaaldelijk om opvolging moest worden gevraagd. Er waren aanzienlijke correcties nodig op het gebied van spelling. De productiesheet die het bedrijf gebruikt, is goed, maar het zou handig zijn als het Discord-kanaal onderscheid maakt tussen expertisegebieden, zoals Script, Voice Over, Editing en Thumbnail, zodat gerichte feedback mogelijk is. Het zou ook wenselijk zijn als klanten keuzemogelijkheden hebben bij het selecteren van experts voor voice-overs, scripts, editing en thumbnail creatie. Bovendien zou flexibiliteit in het bestellen van minder dan 10 video's gewaardeerd worden.

18 december 2023

Niet zoals gehoopt

Veel te lange levertijd. Team communiceert niet goed samen, kwaliteit van video’s zijn niet goed. Gebruiken ondanks vraag om het niet te gebruiken zeer veel onrelevante stockfootage

11 december 2023
Logo Above Beyond

Antwoord van Above Beyond

Hi Anouk, jammer om te horen dat je niet tevreden bent met onze diensten. Sinds de laatste revisies hebben we geen feedback meer van je gekregen. We staan er voor open om je video's nog naar wens te maken.
^A&B

De beste agency tot nu toe!

De communicatie is erg goed. Er wordt snel gereageerd en je word geholpen om onduidelijkheden duidelijk te maken. Daarnaast wordt er goed begrepen wat er moet gebeuren in de scripts, video’s en thumbnails. Al met al, een aanrader voor vele.

19 september 2023
Toon reviews in alle talen. (15 reviews)