absolutcashmere.com Reviews 153

3,7

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Bestel hier niet

Bestel hier niet! Ik ben tevreden over de producten van Absolute Cashmere, echter is de klantenservice ronduit slecht. Mijn terechte retour en klacht worden niet verwerkt en na meerdere verzoeken om contact reageert AC nergens op. Het dossier nu uit handen gegeven omdat AC weigert mijn retour te verwerken en er geen contact met hen te krijgen is. Jammer, ik ben fan van de producten maar die bestel ik tegenwoordig maar via een tussenpersoon of retailer.

10 april 2026

Beste Richelle,

Het spijt ons dat u dit zo heeft ervaren, maar we willen graag enkele punten verduidelijken.

Onze procedure vraagt om elke bestelling apart te retourneren om verwarring en vertragingen bij de verwerking te voorkomen; dit is in het belang van een snelle terugbetaling. Wat betreft de retourkosten: de vaste bijdrage die wij vragen is aanzienlijk lager dan de tarieven van de postdiensten die voorheen volledig voor rekening van de klant waren.

Wij doen ons uiterste best om elke klant correct te helpen en vinden het jammer dat u ontevreden bent ondanks onze inspanningen om de processen te optimaliseren.

L’équipe absolut cashmere

Correct afleveren wat gevraagd is en…

Correct afleveren wat gevraagd is en binnen de redelijke termijn zoals beloofd was
Hoge kwaliteit van het product

17 maart 2026

Beste Nele,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Wij zijn blij te horen dat de kwaliteit van het product aan uw verwachtingen voldoet en dat de levering volgens afspraak is verlopen.

Snelle levering. Correcte prijs

2 maart 2026

Beste Wim,

Bedankt voor uw feedback!
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de prijs naar wens is.

Mooie kwaliteit.

Mooie kwaliteit.
Ik heb het vestje 1 keer gewassen omdat ik koffie had gemorst. Met Cashmere wasmiddel gewassen. Is perfekt gebleven. Top.
Ik had eerst de navy gekocht en daarna de zwarte. Top.

28 januari 2026

Beste Haja,

Hartelijk dank voor uw feedback!
We zijn blij dat het vestje perfect is gebleven na het wassen en dat u tevreden bent met zowel de navy als de zwarte kleur.

Het absolut cashmere team

Afwijkende kleuren online shop

De modellen op de website hebben dezelfde naam als in de winkel maar een andere kleur. Ik had een paarse trui besteld maar de online variant is niet zo mooi als hetzelfde model trui in de kleur paars in de winkel (in hetzelfde seizoen?

29 december 2025

Beste klant,

Dank u voor uw bericht.
De modellen op onze website hebben dezelfde naam als in de winkel, maar soms kan de kleur online anders uitvallen. Bijvoorbeeld, een paarse trui besteld online kan iets anders zijn dan hetzelfde model in paars in de winkel, ook binnen hetzelfde seizoen.

We hopen dat dit helpt bij uw keuze voor toekomstige bestellingen.

Het absolut cashmere team

Zeer zacht en warm

29 november 2025

Beste Annick,

Hartelijk dank voor uw feedback!
We zijn blij dat u onze producten zacht en warm vindt.

Snelle verzending

Snelle verzending! Mooie producten!

15 oktober 2025

Beste Marianne,

Hartelijk dank voor uw fijne feedback!
We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle verzending en uw mooie producten.

L’équipe absolut cashmere

Ten eerste hele mooie kwaliteit…

Ten eerste hele mooie kwaliteit kleding.
Overzichtelijke site en ook niet onbelangrijk snelle levering en verschillende betaal mogelijkheden.
Kortom alles TOP!

1 september 2025

Beste Annie,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn verheugd dat u de kwaliteit van onze artikelen, de snelle levering en de gebruiksvriendelijkheid van onze website waardeert.

L'équipe absolut cashmere

DPD = 0

DPD = 0

Quality Est top

4 juli 2025

Chère Pascale,

Merci pour votre retour.
Nous sommes ravis que la qualité vous satisfasse, et sommes désolés pour les désagréments rencontrés avec le transporteur DPD.
Nous prenons votre remarque en compte afin d’améliorer notre service.

L’équipe absolut cashmere

Toon reviews in alle talen. (153 reviews)