Al sinds '99 laten we ons financieel begeleiden door Fidus/Acadium-Bastion, recent voor ons derde huis. Wederom zeer tevreden met het resultaat!
Al 34 jaar vertrouw ik op Acadium Bastion als het om het afsluiten van hypotheken gaat. Acadium is betrouwbaar, geeft duidelijke informatie en de reactietijd is zeer kort. Ook bij vragen of onduideli... Toon meer
Ook deze keer weer prima advies ontvangen voor mijn dochter en onszelf. In 1990 voor de eerste keer dit bedrijf ingeschakeld. Nog geen moment spijt van gehad. Een echte aanrader. Kent de financiële... Toon meer
Na maanden werk vooraf door de heren van Acadium Bastion (dhr Rikkkers en dhr Munne) is vandaag (11 september 2018) de overstap naar een andere hypotheek verstrekker afgerond. De contacten zijn d... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Acadium Bastion B.V. is sinds 1973 actief als onafhankelijk financieel adviesbureau. Wij staan garant voor deskundigheid, goede kwaliteit en vertrouwd financieel advies. Graag zijn wij u van dienst! Heeft u vragen of wenst u een afspraak in te plannen met één van onze adviseur? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 010 - 403 11 11 (iedere werkdag van 08:30 tot 17:00 uur) of u kunt een e-mail sturen naar info@acadiumbastion.nl.
Steupelstraat 10, 3065 JE, Rotterdam, Nederland
- 010 - 403 11 11
- info@acadiumbastion.nl
- acadiumbastion.nl
Acadium Bastion is al sinds 1988 onze gewaardeerde "huis"-adviseur
Acadium Bastion is al sinds we onze eerste hypotheek afsloten in 1988 onze “huis”-adviseur. Door de jaren heen zijn we diverse malen zeer goed van advies gediend bij uiteenlopende financiële vraagstukken. Dit keer betrof het een hypotheek voor een nog te bouwen huis en het zoeken naar een manier om de meerwaarde van ons huidige huis zo rendabel mogelijk aan te wenden om eerder met werken te stoppen. Tussentijds vrijkomende lijfrentes, overbruggingskredieten, nog te benutten renteaftrek en de wens om onze woonlasten en bestedingsruimte zo constant mogelijk te houden maakte het tot een gecompliceerd vraagstuk. Twee medewerkers van Acadium, de hypotheek specialist Ron Visser en de lijfrente specialist Paul van Meenen, hebben zich daar in gebeten en zijn met zeer creatieve oplossingen gekomen. Oplossingen die ze daarna geduldig met ons hebben doorgepraat. Acadium heeft echt zijn best gedaan zich in onze situatie te verplaatsen en met oplossingen te komen die zeer dicht aansluiten bij onze persoonlijke wensen. Echt maatwerk.

Antwoord van Acadium Bastion
Zeer betrokken en hartelijke…
Zeer betrokken en hartelijke hypotheekadviseur met veel ervaring. Boven alles valt de persoonlijke en razendsnelle dienstverlening op. Een betrouwbaar en prettig bureau dat ik aan iedereen aan zou raden (en reeds doe).

Snel,prettig en zakelijk.
Snel,prettig en zakelijk.
Mijn contact / relatie met Acadium Bastion is velen jaren met zeer veel tevredenheid verlopen. Ook nu augustus 2018 midden in de zomer vakantie ben ik voor mijn aanpassing hypotheek snel , adequaat en prettig geholpen. Dus meer dan de moeite waard om je te laten adviseren door dit dit fijne bedrijf.

Antwoord van Acadium Bastion
Ter zake kundig en helder
Ter zake kundig, kunnen goed doorpakken en leggen de verschillende opties helder uit. Vaak gewoon heel overzichtelijk met pen en papier zodat je echt begrijpt hoe het zit. Fijn, want bij andere gesprekken zaten we vooral naar verspringende cijfertjes op een beeldscherm te staren. Zonder Acadium waren wij bij een andere hypotheekverstrekker uitgekomen.

Top adviseurs
Top adviseurs, snel schakelen, maar ook rust in het overleg als dat nodig is. Goede sparringpartner.

Heel erg tevreden!!
Heel erg tevreden. Goed en weloverwogen advies. Met je meedenken, verschillende scenario's voorleggen en goede service. Van het begin tot het eind duidelijke en heldere informatie en communicatie. Kortom helemaal perfect!

Uitstekend
Zeer goed advies gekregen. Acadium is ook zeer alert en tegelijk geduldig. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze mij het beste advies hebben gegeven.

Antwoord van Acadium Bastion
Goede bijstand gehad van William…
Goede bijstand gehad van William Rikkers en Rick vd Spek.
Veel kennis van zaken, goede uitleg om de juiste afwegingen en keuzes te kunnen maken en fijne communicatie.
Zou deze heren zeer zeker aanraden!

Antwoord van Acadium Bastion
Mijn 5e huis en steeds de hypotheek…
Mijn 5e huis en steeds de hypotheek bemiddeld door inmiddels mijn 'vaste' adviseur bij Acadium. Zolang Arjan vd Dool daar werkt, ben ik vaste klant! Betrouwbaar, gedegen, geen onverantwoorde risico's/ conservatief en elk advies tot nu toe is - in elk van mijn levensfasen en met alle hypotheek regimes en tarieven de afgelopen 30 jaar - een (meer dan) goed advies gebleken. Geen twijfel mogelijk: hier zit je echt goed!

Antwoord van Acadium Bastion
Heldere communicatie, snel en professioneel geholpen
We zijn goed, snel en professioneel geholpen door Acadium Bastion bij het verkrijgen van een hypotheek dat uit meerdere onderdelen en typen bestond. Arjan vd Dool communiceerde telkens helder wat wij aan moesten leveren, en kon vragen snel en duidelijk beantwoorden. Ook kregen we goed advies voor de bijbehorende verzekeringen die nodig waren of overwogen moesten worden.

Antwoord van Acadium Bastion
Al de tweede keer perfect advies
Pieter van Gastel heeft mij nu voor de tweede keer erg goed geholpen. Samen met Rick van der Speck heeft het team van Acadium Bastion mijn hypotheekaanvraag weer keurig netjes begeleid met goed en helder advies, het nodige pushen bij de hypotheekverstrekker en gaan altijd een heel stuk verder dan standaard adviesgesprekjes. Ik kan het team erg aanbevelen

Zeer kundig
Ron Visser heeft ons goed voorgelicht over de mogelijkheden en reageerde snel als we vragen hadden of een andere berekening wilden. Het is niet de goedkoopste adviseur, maar wel zeer kundig, daarom zou ik Acadium Bastion zeker durven aanbevelen.

Betrouwbare adviseur
Betrouwbare adviseur, geen onnodige poespas en een degelijk advies. Ik kan dit bedrijf van harte aanraden. Ga zo door!

Vakkundig
Acadium Bastion heeft nu al voor de 2de keer naar volle tevredenheid onze hypotheek verzorgd. Ze zijn vakkundig, denken mee, en nemen veel zorgen uit handen. Daar bovenop zijn ze vrij snel. Mochten we in de toekomst weer verhuizen zullen we bij hen zeker weer aankloppen. Een aanrader dus.

Snel en vakkundig
Snel en vakkundig geholpen door William Rikkers; geen gladde verkooppraatjes maar degelijke inhoud. Een aanrader voor diegenendie echt een goede en passende hypotheek willen afsluiten!

Antwoord van Acadium Bastion
snelle en deskundige behandeling en…
Snelle en deskundige behandeling en begeleiding.

Antwoord van Acadium Bastion
Zeer tevreden met de diensten van Acadium Bastion!
Zeer tevreden met de diensten van Acadium Bastion, vanaf het moment dat ik mijn eerste hypotheek af wilde sluiten 10 jaar geleden, tot de dag dat ik mijn huis besloot om te verkopen en hypotheek af te lossen. Ik zou hypotheekadviseurs van dit bedrijf zeker aanbevelen.

een zeer kundige adviseur
Pieter van Gastel is een zeer kundige, uitermate toegankelijke en ervaren adviseur. Een erg fijn traject. Acadium Bastion heeft ons voor de tweede keer erg goed geholpen

Zeer tevreden
De keuze bij acadium bastion was voor ons makkelijk gemaakt. Een familielid werkt bij dit bedrijf en kon ons meteen in contact brengen met één van de hypotheekadviseurs. We hebben het adviesgesprek als fijn ervaren en ervoor gekozen om onze hypotheek bij acadium bastion voort te zetten. Hier hebben wij zeker geen spijt van gehad. We konden bij vragen altijd bellen en mailen. Hiernaast stuurden de adviseurs ons ook e-mails met de update hoe de aanvraag verliep. Wij raden acadium bastion dan ook zeker aan!

Antwoord van Acadium Bastion
Meer dan dertig jaar degelijke dienstverlening
In een proces van bijna een heel jaar uitstekende begeleiding en adviezen gehad van William Rikkers bij hypotheek op te verkopen huis voor aankoop bouwval en vervolgens hypotheek voor nieuwbouw op locatie van de bouwval. Passen meten in de tijd, passen en meten in hypotheek offertes, steeds met aandacht en geduld om te komen tot een route die verantwoord is en t beste biedt voor de klant. Zeer veel dank. ( in 1986 werden we voor het eerst hypotheekklant bij acadium bastion: nog steeds is dit een degelijke betrouwbare dienstverlener. Daar heb je wat aan! )