Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I notice a big difference!

I have used acceleroot for 1 year now because i noticed my hairline becoming thinner. I am impressed as i truly see results. In my profession i always have my hair tied up, and it does take a toll on the roots unfortunetly. Even though its reccomended to use several times a week, i have not done that, i use it once a month and i am impressed because i see alot of growth, i started noticing new hair growth after about 2 months and it has been consistant improvement ever since.My hair feels healthier, i dont lose as much hair and my hairline is looking amazing. I will continue using this product for sure and highly reccommend to try and hope others will get the same experience as i have done.

18 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen effekt – garantien gjelder ikke. Styr unna.

Jeg brukte Acceleroot i over 4 måneder, minst 3 ganger i uken, helt i tråd med anbefalingene deres. Resultatet? Absolutt ingen effekt. Det verste er at garantien de reklamerer med ikke gjelder i praksis – det er mange små forbehold som gjør den umulig å benytte seg av.

Dette fremstår rett og slett som et villedende produkt, og i mine øyne det nærmeste man kommer en “scam” innen hårvekstprodukter i Norge.
Pengene burde du heller bruke på dokumentert behandling – eller spar til en skikkelig hårtransplantasjon.

31 oktober 2025

Antwoord van Acceleroot

Hei Kristian, Takk for tilbakemeldingen. Vi forstår at det er frustrerende når man ikke opplever ønsket effekt. Vi kan desverre ikke se noen kontaktinformasjon knyttet til denne anmeldelsen utover fornavn, og har derfor ikke mulighet til å gå inn i din individuelle sak. Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss direkte, så ser vi gjerne på ditt case sammen. Acceleroot fungerer ikke for alle, og derfor tilbyr vi 120 dagers pengene tilbake garanti med enkel dokumentasjon av bruk. Alle som har sendt inn dokumentasjon og selv ikke opplevd meningsfulle resultater, har fått full refusjon av sin 120 dagers pakke - også i tilfeller der vi kan se tegn til forbedring. Vi er et åpent og seriøst norsk selskap, med tilgjengelig dokumentasjon både på individuelle resultater og vår studie, og vi svarer personlig på alle kundehenvendelser

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Brukbart, men ingen vidunderkur

Jeg har brukt produktet nå i 13-14 uker, og jeg kan nok kanskje merke en liten forskjell. Håret føles litt sunnere, selv om det ennå ikke er blitt noe særlig tettere. Jeg kommer til å fortsette for å se om det etterhvert også kan bli en større visuell forskjell

10 september 2025

Antwoord van Acceleroot

Hei Eivind, Takk for at du deler erfaringen din. Det er fint å høre at håret føles sunnere. For mange kommer de mer synlige endringene gradvis, og det er individuelt hvor raskt man merker økt hårtetthet, men etter 120 dager vil de fleste som vil ha god effekt av Acceleroot kunne se resultater. Vi setter pris på at du følger utviklingen videre, og er selvfølgelig tilgjengelig dersom du har spørsmål underveis.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service!!..særs gode på å…

God service!!..særs gode på å dokumentere og fortelje om egenskapene på dei forskjellige ingrediensane i produktet-også dokumentasjon med bilder og tekst frå enkeltindivid som har prøvd produktet på kort eller lengre tidsperspektiv!!!

8 september 2025

Antwoord van Acceleroot

Hei Joachim, Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det setter vi stor pris på. Å være åpne og grundige rundt ingrediensene våre, samt dele ekte erfaringer og dokumentasjon, er veldig viktig for oss

Amazing product

I have used this hair oil for about 6 months now and I am amazed of how fast it has worked on me, considering I did not follow the guide of 3 times a week I have applied it 10 times in total and where my hair starting thinning I started noticing that all the sparse areas starting filling out and my hair felt also more healthy after using it. I really enjoy the 100% natural ingredient concept it suits me, makes sense and visible results. I Highly recommend 👏

21 oktober 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Foreløpig null resultat etter snart en…

Foreløpig null resultat etter snart en flaske.

26 mei 2025

Hei Glenn,
Tusen takk for at du deler din erfaring.
Vi forstår godt at det kan føles skuffende å ikke se resultater ennå. I studien var det noen som opplevde endringer allerede etter 4 uker, men for de fleste ble tydelige resultater først synlige etter 12–20 uker med jevn og riktig bruk.

Vi setter stor pris på at du gir produktet en reell sjanse, og du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker tips for best mulig effekt

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brukt oljen i litt over to…

Jeg har brukt oljen i litt over to måneder nå, og jeg er veldig positivt overrasket! Har prøvd så mye forskjellig men ingenting har hjulpet. Der det var tynnest, ser jeg nå små hår som har begynt å vokse ut igjen. Det er utrolig motiverende å se fremgang akkurat der det var verst. Og føler selvtilliten komme tilbake! Oljen er lett å påføre, og har det som rutine og bruke den 2 ganger i uken. Jeg gleder meg til å se enda mer resultat fremover. ☺️

29 augustus 2025

Hei Jasmine,
Tusen takk for at du deler din opplevelse med Acceleroot.
Så fantastisk å høre at du ser nye små hår vokse frem allerede etter to måneder – det gir virkelig motivasjon videre. Vi vet hvor mye det betyr når selvtilliten får et løft, og vi er glade for at Acceleroot har blitt en del av din rutine. Tusen takk for tilliten – vi gleder oss sammen med deg til å se den videre utviklingen :-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Oversiktlig informasjon

Oversiktlig info

1 juni 2025

Hei Arild,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Så fint å høre at du synes informasjonen er oversiktlig – det setter vi stor pris på.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bestilling og levering gikk kjapt

Bestilling og levering gikk kjapt. Har nå brukt produktet i 8 uker, uten å se forskjell. Har ca 8 uker igjen med pakken jeg kjøpte, men forventer ikke at det skjer noe mer. Funker kanskje for andre, men ikke for meg dessverre.

Skulle det endre seg de neste 8 ukene, skal jeg oppdatere.

13 juli 2025

Hei Roy,
Tusen takk for at du deler en ærlig tilbakemelding.
Vi forstår godt at det kan være skuffende å ikke se resultater så raskt, og vi vet at hårvekst kan variere mye fra person til person. Mange opplever først tydelige endringer etter flere måneders jevn bruk, men vi setter stor pris på at du har gitt produktet en reell sjanse.

Tusen takk igjen for at du tok deg tid til å dele erfaringen din

Har brukt oljen regelmessig i 6 mnd

Har brukt oljen regelmessig i 6 mnd. 3 gg i uken.
Jeg synes den er lett å vaske av etter å hatt den i hodebunnen i 3/4 timer.
Merker god forskjell og er virkelig verdt å prøve.
God service og god oppfølging av leverandør.

24 juni 2025

Hei Levi,
Tusen takk for en flott anmeldelse!
Beklager at svaret fra oss kommer noe sent, men vi setter stor pris på at du deler erfaringen din etter 6 måneders regelmessig bruk. Det er inspirerende å høre at du merker god forskjell – og tusen takk også for de fine ordene om service og oppfølging, det betyr mye for oss :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tar tid, men absolutt verdt å prøve

Jeg har testet dette produktet i 13 måneder nå og er veldig fornøyd. Det er enkelt å bruke, lett å påføre og lett å vaske av. Jeg bruker det tre ganger i uka – mandag, onsdag og fredag. Påfører det om kvelden rundt kl. 19, og vasker det av før jeg legger meg. Hos meg tok det litt tid før jeg merket effekt, men etter rundt seks måneder så jeg tydelige forandringer da håret ble synlig tykkere. Dette er ikke en mirakelkur som virker allerede etter en uke – du må ha tålmodighet. For deg som gir det tid, kan det absolutt være verdt det. Jeg anbefaler det gjerne.

23 juni 2025

Hei Anders,
Tusen takk for at du deler en så ærlig og grundig tilbakemelding!
Beklager at svaret fra oss kommer noe sent – men vi setter enormt stor pris på at du deler din erfaring etter over ett år med bruk. Det er utrolig verdifullt at du fremhever både tålmodigheten som kreves, og gleden når resultatene blir synlige. Slike tilbakemeldinger hjelper andre å få realistiske forventninger – og inspirerer oss til å fortsette arbeidet med rene og naturlige produkter :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ble anbefalt å prøve dette av min…

Ble anbefalt å prøve dette av min frisør, da jeg har de siste årene mistet en del hår. Merket etter et par måneder at det ble mindre hårtap. Anbefales!

6 januari 2025

Hei Sunniva,
Tusen takk for at du deler om din erfaring med Acceleroot!
Beklager at svaret fra oss kommer noe sent, men vi setter stor pris på å høre at du har merket mindre hårtap etter bare et par måneder. Så flott at din frisør anbefalte deg å prøve – og takk for at du også anbefaler videre :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Annbefales til alle som begynner og miste hår

Håret vokser der det var helt blankt. Tror eg var en av de første som begynte å bruke oljen, 2-3 år siden.
Der eg var helt skallet før, vokser det godt.
Men den bør brukes 2-3 ganger i uken, kan ikke slutte for då stopper hårveksten, og hår forsvinner igjen,
Det her eg fått erfare.

19 juni 2025

Hei Arvid,
Tusen takk for at du deler din erfaring – og for at du har fulgt oss helt fra starten!
Beklager at svaret kommer litt sent, men vi vil gjerne si hvor mye vi setter pris på at du har delt reisen din, både her og med oss direkte. Det er utrolig inspirerende å høre at du har opplevd vekst på områder som tidligere var helt blanke – og at du deler ærlig om viktigheten av jevn bruk. Dine erfaringer er uvurderlige, og vi er glade for å ha fått følge deg over tid :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nye hår dukker stadig opp!

Har brukt oljen i 9 uker og ser tydelig at det er kommet nye hår i månen og litt i vikene. Oljen lukter kjempegodt, og har også hjulpet mye mot tørr hodebunn. Spent på fortsettelsen!

18 juni 2025

Hei Eirik,
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss!
Beklager at svaret kommer noe sent – men vi setter utrolig stor pris på å lese at du allerede etter 9 uker så nye hår og opplevde mindre tørr hodebunn. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss, og vi håper du fortsatt ser gode resultater videre på reisen :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvorfor stille spørsmål om produktet…

Hvorfor stille spørsmål om produktet etter en uke når virkning i beste fall kan ses etter 4 mnd?

21 maart 2025

Hei Torstein,

Vi beklager at vi sendte deg spørsmål om produktet etter bare én uke – det skulle ikke ha skjedd. Vi er vanligvis interessert i tilbakemeldinger etter at kundene har brukt produktet i minimum 12 uker. Vi vil gå inn i systemet vårt for å undersøke hva som har skjedd.

Igjen, vi beklager dette, og håper du vil komme tilbake med en oppdatering når du har fått brukt produktet en god stund til.

Fantastisk produkt

Jeg har brukt produktet på mine bryn, og ser stor forskjell i hårveksten!

30 maart 2025

Hei Kine,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Så artig å høre at Acceleroot også kan hjelpe på bryn!

Dere leverer

Dere leverer, følger opp og har god service for et meget bra produkt!!!

11 maart 2025

Hei Morten,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det finnes ikke noe som gleder oss mer enn å høre at kundene våre er fornøyde.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.