Een zaak met juriste J. Teunissen gehad. Blaast hoog van de toren. Toetst geen feiten. Neemt klakkeloos aan! Gaat uit van wet- regelgeving die niet van toepassing is op de zaak, baseert daar ha... Toon meer

Een zaak op 9 september door Hema doorverwezen naar Achmea, tot op heden 4 maanden later dus geen enkele daadwerkelijke raktie mogen ontvangen. Jurist ziek, verwijst door naar ander die meer bekwaam z... Toon meer

Avero ziektewet, totaal niet betrouw. Eerst zorgen voor elke maand te veel uit te betalen, en als je eruit gaat krijg je een hoge rekening wat je ineens terug moet betalen. Beter nemen werkgevers dit... Toon meer

1. Verzekeringsmaatschappij

Achmea is het coöperatieve moederbedrijf van onder andere Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis. Met 10,2 miljoen klanten zijn we de grootste verzekerings­maatschappij van Nederland.

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Slechte service onbereikbaar

Slechte service, botte jurist die verder geen hulp bied met t schrijven van een goed onderbouwde zakelijke brief. Geen antwoord krijgen op alle vragen.

Later klacht ingediend, zou terug gebeld worden binnen 2 werkdagen. Noot meer iets vernomen.

Er zijn nu al meer dan 2 weken overheen. Weer gebeld weer 45 min in de wacht. Ow h er iets iets fout gegaan. U wordt terug gebeld. Grrrr.

2 juni 2023

Wat ging er niet mis?

Wat ging er niet mis? Bereikbaarheid 0, behandelen zaak binnen gestelde tijd dankzij externe jurist net op tijd. Klachtenafhandeling, welke afhandeling? Telefonisch contact na mail die klacht niet raakt, wij bellen u vandaag terug… 🤬, nou ik kan wachten tot St Juttemis maar bellen doen ze nooit. Heb al veel slechte ervaringen met verzekeraars, maar deze verslaan zelfs de b***dienst!

8 juni 2023

Heb je niks aan Achema

Mensen doen het niet je hebt niks aan ze.

Ik heb rechtsbijstand ingeschakeld, omdat de hovenier die ons tuin had aangelegd allemaal vingerafdrukken had achter gelaten op de tegels.

Het probleem zou binnen 3 maanden worden opgelost. Dit is niet gebeurt vervolgens zei de hoevnier ja na een natte periode is het opgelost, ik was er niet mee eens maar ik volgde het advies van achmea en die zei ja ik zou gewoon wachten.

Inmiddels 1 jaar verder ik heb meerdere malen de hoevenier benaderd en ook achema, maar eigenlijk helemaal niks opgeschoten. Het probleem is dat de hoevenier nu heeft opgemerkt dat de achmea niks voorstelt en hij negeert zelfs achmea.

Ik heb tegen achmea gezegd stel een deadline op, maar dat doen ze niet en het lijkt erop dat ze te vriendelijk zijn naar de hoevenier en geven hem iedere keer 1 week de tijd en iedere week een herriningsmail.

Ik heb me oprecht afgevraagd waarvoor heb ik achmea? Ze doen niks en ik moet zelf alles regelen en benaderen.

Zo te zien ligt dit niet aan mij en zie ik die bij meerdere reviews terugkomen.

6 juni 2023

Kan geen melding maken

Was vroeger erg blij met mijn rechtsbijstandsverzekering. Vandaag werkt het formulier op de site niet, de online klachtenhulp niet, en een uur aan de telefoon moeten wachten tot er iemand opneemt. Jammer, dit. Hopelijk een eenmalig issue. Medewerker was wel vriendelijk en leek competent. Zal updaten afhankelijk van de afhandeling van het probleem.

30 mei 2023

Het is jammer dat je er niet voor kunt…

Het is jammer dat je er niet voor kunt kiezen om geen sterren te geven.
Op 14 maart een zaak aangemeld.
Verschillende malen gebeld, bijna wekelijks een mail, maar men neemt niet de moeite om maar ergens op te reageren.
Heb "slechts" een juridische vraag.
Heel jammer dit.
Zoek een betere rechtsbijstandsverzekering als je kan.

14 maart 2023

Ik heb een zaak geopend via mijn account op de website

Ik heb contact opgenomen via het online formulier en werd de volgende dag al gebeld. Met oplossing voor het probleem waar ik nu zelf afstand van doe omdat zij het nu overnemen. (Moest onterecht wat betalen en daar was achmea het mee eens. Daarom hebben zij dit bedrag voorgeschoten en gaat het zelf terug eisen zodat ik van het gezeur af ben. Schadeloosstelling)

14 april 2023

Achmea is aantoonbaar onbetrouwbaar

Achmea heeft mij meer dan 1.5 jaar van het kastje naar het muurtje gestuurd. Met de bewering dat ik geen budget had en is aantoonbaar onbetrouwbaar gebleken door leugenachtigheid en het niet nakmeon van concrete afspraken, dit alles heb ik digitaal opgenomen met een call recorder app. Mijn rechtspositie en mijn belangen zijn hierdoor geschaad.
Ik heb hiervoor excuus gevraagd en een comensatie voor 47 uur werk en een rechtzaak die zij door hum wanprestatie in de soep hebben gestagneerd. De waarde van mijn belang is daardoor met 1.5 afschrijving aanzienlijk verminderd. Ik wil iedereen aanraden om met een andere partij zaken te doen bijvoorbeeld ARAG werken persoonlijker en komen afspraken na. Wanneer je toch met Achmea zaken doet neem dan de gesprekken op en leg alles schriftelijk vast.

Na maanden kwam de klachtenbehandelaar met de mededing dat mijn klacht naar de zakelijke afdeling moest, terwijl al mijn correspondentie en gesprekken met de klachtenbehandelaar namens en over een BV gingen wat een wanprestatie. De zakelijke afdeling kwam binnen een aantal dagen met een afwijzing men is niet op de hoogte van de klachten die worden gemeld en spelen voor de vorm en spel mee. Men heeft totaal geen dossier kennis en laat klanten betalen voor een slechte dienst verlening.
Nogmaals doe geen zaken met Centraal beheer Achmea, en de SAR.

21 maart 2023

Jurist laat niets van zich horen

Jurist laat niets van zich horen, als ik contact opneem zou de server de gegevens niet hebben opgeslagen, alles moest opnieuw (kan gebeuren).
Weer geen reactie, ik weer gemeld, nu zou de computer alles omzetten in Chinese tekens, uiterlijk eind van de week zou het concept klaar zijn, niet dus.
Ze laten je gewoon in de kou staan, verschrikkelijk hoe je wordt behandeld terwijl je in nood bent, ben ontzettend teleurgesteld en boos.
Maar daar maakt niemand zich druk over, zal wel een computerbericht krijgen betreft de tevredenheid😏

3 maart 2023

Leefbaarheid the David in Amsterdam

Ik woonde in the David in Amsterdam, een van de onroerend goed beleggingen van Achmea Residential Fund. Het pand is december 2020 opgeleverd, was vroeger een kantoorpand. Tiptop verzorgd van buiten en qua faciliteiten ook goed. Alleen wordt in de leefbaarheid 0 moeite of geld gestoken. 364 woningen die op 1 grote WTW mechanische ventilatie draaien, er waait constant koude wind in de woningen door de ventielen en men werd al na een aantal maanden heel erg ziek. Afplakken heeft geen zin, het begint dan steeds harder te blazen en wordt bij de buren ook kouder. Voor astmatische mensen levensgevaarlijk, maar ook ik ben zwaar achteruit gegaan in mijn gezondheid en ben max. 3-4 nachten in de woning om te herstellen. Een luchtweginfectie kan je makkelijk oplopen daar en dat heb ik helaas. Tientallen, misschien wel honderden mensen hebben klachten. Er hoort normaliter in elke woning een eigen WTW centrale, maar dat vindt Achmea te veel moeite (max 1 miljoen op 64 miljoen winst. Het gebouw is niet invalidevriendelijk. Het bestaat uit veel zware deuren doordat het groot is, mensen met boodschappen of kinderwagens ervaren hier dagelijks veel last door. Achmea wil geen deurknoppen of haakjes e.d. plaatsen. Ze verpesten de leefbaarheid, en pesten jou weg. De meeste bewoners zijn gemid na 1- 1,5 al jaar verhuisd. Dan kunnen zij steeds hun prijzen verhogen, oplichtersstrategie.

2 maart 2023

Ongeldige afwijzing bij aanspraak op rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstand verzekering is waardeloos. Voor een jaar lang betaald en als je juridisch advies wil wordt je verzoek afgewezen en doorverwezen naar een juridisch loket met als reden dat mijn zaak al van toepassing was voordat ik de verzekering had afgesloten. Terwijl als je in details van mijn verzoek treed dat helemaal niet het geval is.

27 februari 2023

Een ster nog te veel betaal 40 jaar…

Een ster nog te veel betaal 40 jaar nooit wat geweest en dan laate ze je in de kou staan nee nee wel geld vagen ma hoo maar helpen dan is het te veel werk ma goed dat me advocaat wel zijn woord houd nu vraag ik me af warom we moete betalen voor iets wa men tog niets aan heeft in mijn ogen is dat gewoon bedrog en diefstal van de klante nee nee niet meer normaal meer

14 december 2022

Nog geen ster waard

Nog geen ster waard! Wachttijden aan de telefoon bedragen 55 minuten, mailtjes worden niet beantwoord. In 1 woord WAARDELOOS

10 januari 2023

Niks vergoed! Slechte service

Reisverzekering afgesloten , nooit meer bij hun! Mijn terugreis werd geannuleerd. Alle extra eigen kosten voor bus, taxi etc niets wordt vergoed, echt schandalig slechte verzekeraar!

23 november 2022

louter eigen belang Achmea

De steekhoudende argumentatie en documentatie die je aandraagt voor je casus wordt systematisch genegeerd en feitelijk gaan ze op het bedrieglijke spoor van de tegenpartij, een grote woningcorporatie , zitten. Volgens je polis heb je recht op een deskundige onderzoek , doch dit recht vegen ze onder het tapijt, ze laten je met alles barsten, een hoop ergernis extra, de rechtsbijstand is kapotbezuinigd ten behoeve van de winstmaximalisatie van Achmea, dit is wat telt voor Achmea, maximale winst voor hen,

8 januari 2023

ACHMEA RECHTSBIJSTAND NOOIT AFSLUITEN!!!!

1 ster moet ik helaas geven maar 0 sterren geef ik ze! Ik heb via Centraal Beheer (C.B.) in september 2022 een rechtsbijstandsverzekering afgesloten die bij Achmea is ondergebracht in oktober 2022 krijg ik een probleem met mijn nieuwe in 2022 geplaatste warmtepomp (w.p,). Ik had een andere rechtsbijstandsverzekering (daardoor geen wachttijd) die C.B. voor mij heeft stopgezet. Ik heb telefonisch opgegeven (gesprek is opgenomen) dat ik in oktober 2022 voor het eerst deze klacht had met de w.p. Maar men zei dat de klacht werd afgewezen omdat de klacht al bestond in februari 2022(?????). Op mijn vraag hoe ze aan die info kwamen zei de behandelaar aan de telefoon dat ze dat hadden begrepen bij de melding. Op mijn vraag of hij kan verklaren als een w.p. die in januari 2022 geplaatst is en ik ten tijde een rechtsbijstandverzekering had bij een andere organisatie ik zou wachten tot september om de klacht (die pas in oktober 2022 ontstaan is) niet bij mijn vorige rechtsbijstandverzekering aan te melden. (de klacht bestond toen niet eens) Het enige wat hij zei is sorry...... Inmiddels heb ik deze verzekering stopgezet. Advies ga NIET in zee met Achmea!!!! Kijk naar de reviews IK DENK dat de behandelaars alleen maar kijken om een zaak af te wijzen i.p.v. belangen te behartigen! Dus u bent gewaarschuwd! Ik ben zelf gaan bellen er zit 2 jaar volledige garantie op en heb hulp nodig maar Achmea verdom het! Inmiddels deze rechtsbijstandsverzekering geannuleerd ik ben er weg! De w.p. laat ik wel afkoppelen, mijn vrouw is in april helaas overleden en voor mij hoef het niet een klein beetje empathie en hulp was welkom geweest. Helaas is Achmea alleen maar op geld belust wel betalen maar helpen nee....

4 januari 2023

WARNING: Achmea is een vergissing. Niet doen!!

Sluit nooit maar dan ook nooit een rechtsbijstand verzekering af bij Achmea!

Ik word al 1.5 jaar lang aan het lijntje gehouden met smoesjes om maar niets te hoeven doen. Deze organisatie heeft mij veel leed gebracht, niet alleen mijn zaak verder laten escaleren, maar mij ook nog een zaak erboven op gebracht; ik heb nu namelijk rechtsbijstand nodig tegen mijn rechtsbijstand om te krijgen waar ik recht op heb.
Ik heb een rechtsbijstand verzekering afgesloten om gesteund te worden bij geschillen, niet om maandelijks een hoge premie te betalen en vervolgens geconfronteerd te worden met spelletjes om maar zo min mogelijk te hoeven doen.
Spelletjes spelen is waar de juristen van Achmea goed in zijn, fatsoenlijk kwalitatief rechtsbijstand leveren zien zij niet als hun roeping. Ik heb er 1.5 jaar lang het beste van proberen te maken maar wat je ook probeert, het is onmogelijk om fatsoenlijk bijgestaan te worden en je verzeilt alleen nog maar dieper in hun bezigheidstherapie tot het misleidende aan toe. Achmea NOOIT meer! En ik ga ook al mijn verzekeringen wegtrekken bij Centraal beheer gezien dit een dochter onderneming is. Ik wil niets meer met deze partij te maken hebben. Het enige dat ik nog ga doen is bij ieder mogelijke organisatie een klacht indienen en vechten voor de vergoeding die mij beloofd is in de polis. Mijn zaak is nog steeds niet opgelost namelijk terwijl de tegenpartij overduidelijk en schaamteloos ieder gerelateerd artikel in ons privaatrecht blijvend overtreed.

8 februari 2022