Jeg har brugt Victors tjenester til min markedsføring ifht Facebook Ads og E-Mail Marketing, og er utrolig fornøjet med hans hjælp! Det er dejligt at have nogen som genuint interesserer sig for din... Toon meer
Victor og hans team er drøn skarpe både når det kommer til e-mail marketing og meta annoncering. Du kan altid få noget god og konstruktiv feedback på dine problemstilliger hvilket er rart. En... Toon meer
Et samarbejde med Victor/Active Promotion kan anbefaledes i høj grad. Han bidrager langt ud over det man kan forvente sig. Han gør en stor forskel for os både på Paid-Media og E-mail Marketing. Både... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Specialister i B2B leadgenerering. Vi arbejder hos active promotion udelukkende med B2B service og produktionsvirksomhed, hvor vi hjælper dem med Google Annoncering og hjemmeside optimering. Vi stoler så meget på vores evner, at vi tilbyder en profitgaranti for vores arbejde. ✓ Ingen lange bindinger ✓ 100% transparens ✓ Generet over 11.000 leads
Langebrogade 6, 1411, København K, Denemarken
- +4542360504
- Victor@activepromotion.dk
- activepromotion.dk
Godt forløb med gode resultater
Godt forløb med virkelig gode resultater. Fået løst de udfordringer der har været opstået hen ad vejen. Volumen af leads har ramt langt over mål allerede fra 1. måned, så et godt samarbejde vi ser frem til fortsætter ud i fremtiden.
Proaktive og engagerede
Proaktive og engagerede. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med active promotion som hele tiden holder sig selv og os op på beatet i forhold til at leverer resultater! Stor anbefaling
Bedste sparring man kunne ønske sig.
Comunchi stod et sted, hvor vi skulle til at kickstarte vores marketingindsats, og vi havde brug for både hjælp og sparring til at komme godt fra start.
Vi valgte at samarbejde med Active Promotion, fordi de ikke bare leverer klassisk annoncering – men fokuserer på at gøre os som virksomhed stærkere. Det handler ikke bare om at få sat en kampagne op, men om at forstå mekanismerne bag, få strategisk sparring og blive bedre selv.
Noget af det, jeg virkelig har sat pris på, er deres evne til at gå i dybden – ikke bare med teknikken, men også med det grundlæggende: Er vores tilbud stærkt nok? Rammer vi den rigtige målgruppe? Og hvordan pakker vi det bedst muligt ind? Det giver virkelig værdi, og det skaber resultater.
De er ærlige, konstruktive og oprigtigt interesserede i at hjælpe – ikke i at skabe afhængighed, men i at gøre os dygtigere.
Kan varmt anbefale et samarbejde med Active Promotion, hvis du vil have mere end bare klik – men faktisk lære at bygge en marketingmotor, der holder på den lange bane
Vi er meget glade for skiftet og kan…
Vi er meget glade for skiftet og kan allerede mærke en forskel.
Vi manglede resultater, en god connection, dialog omkring hvad der skete samt skulle ske og en retning på hvordan vi skulle vækste vores forretning. Før vi startede med active promotion, havde vi et andet bureau, og vi følte ikke, vi fik nok ud af det.
Vi var bekymrede for at skifte, fordi vi var i tvivl om, hvorvidt det ville blive bedre, men efter flere forskellige møder havde vi en god følelse og kunne mærke, at active promotion allerede havde tænkt en retning, som vi skulle gå i og kunne se et marked for.
Til opstarten af samarbejdet kiggede vi som det første på forretningen og snakkede om, hvad der egentlig gav mening at have fokus på. Vi ændrede totalt kurs og satte masser af fokus på at generere B2B leads, som vi kunne sælge til. Drengene fra active promotion var overbeviste om, at det ville være den bedste retning at gå, og efter det blev besluttet, gik de i gang.
Kort tid efter opstarten begyndte vi allerede at se resultater, selvom de havde sagt, at vi skulle forvente at vente længere. Min projektleder hos active promotion, Bach, var hele tiden på og sikrede sig, at vi både fik nok leads, men derefter også at kvaliteten var god nok.
Der findes mange bureauer derude, og jeg kan kun tale for dem, jeg har arbejdet og snakket med, men af dem er active promotion ekstremt skarpe, og deres ekspertise i B2B er en fornøjelse at arbejde med og vigtigst af alt så rykker de bare på tingene.
Tak for samarbejdet drenge, glæder mig til at give den endnu mere gas.
Victor has doubled our flow income
Over the last few months, Victor has doubled our income from Klaviyo flows. Bear in mind, that we already had a good Klaviyo flow system in place, so these weren't easy wins.
I see a lot of commitment to practical stuff that will build income. There is real engagement and discussion between us and the agency. Victor listens to us and tries to understand where we are coming from. We will argue approaches through and then he will implement those that can make a real difference. I see a lot of progress.
Gode mennesker og kanon sparring!
Først og fremmest, virkelig gode mennesker, som ikke bare prøver at sælge, men faktisk går op i deres kunder og deres success. Vi har haft en par sparring sessions med Victor og det har været kanon godt!
En kæmpe anbefaling fra mig!
Jeg havde i dag fornøjelsen af at have et Google Meet møde med Victor. han er virkelig en helt igennem fantastisk ærlig person, der siger tingene lige ud. Victor er absolut en person, som jeg ville lægge min tillid i uden tøven. En kæmpe anbefaling fra mig!
Grundige og oplysende
Viktor og Magnus har givet et utrolig detaljeorienteret kursus i META og hjulpet med vores markedsføringsstrategi for annoncering.
Viktor er utrolig oplysende og grundig i hans arbejde og super dygtig til at simplificere, hvad der ellers kan virke komplekst. De er generelt rigtig godt forberedte og super kompentente, hvilket spejler sig i det det arbejde de leverer.
Kæmpe anbefaling herfra!
Active Promotion
Victor og hans dygtige team har gennem deres aktive markedsføringsindsats ikke blot optimeret vores Meta kampagner, men også taget initiativ til at forbedre vores content og omni-channel strategi.
Hvis du vælger at samarbejde med dem, kan du forvente hurtig eksekvering, massere af intiativ og transparent kommunikation. De har klart en interesse i at gøre det bedste for din virksomhed.
De er et oplagt valg for dem der søger en partner, der leverer solid indsats til en fair pris.
Ordentlig, ydmyg, dygtig og grundig
Ordentlig, ydmyg, dygtig, grundig og alt sammen til en meget fair pris.
Det er min oplevelse af vores samarbejde med Active Promotion.
Kompetent, proaktiv og resultatsorienteret
active promotion, ledet af Victor og hans dygtige team, har ikke kun optimeret vores Meta-kampagner, men har også været proaktive til at løfte vores content strategi.
Når du samarbejder med dem får du hurtig eksekvering, proaktivitet og en transparent kommunikation. Deres dedikation til resultater, skinner igennem og man kan mærke de oprigtigt vil ens forretning det bedste.
En klar anbefaling til dem, der ønsker en samarbejdspartner, som leverer en drønskarpt indsats inden for digital markedsføring. Du har sendt Kan det bruges
Victor og Magnus var meget hurtige til…
Victor og Magnus var meget hurtige til at hjælpe os med de rette søgeord samt måden at få hele Google/SEO setuppet til at fungere. Vi er nu klar nummer 1 på Google, hvor vi tidligere endte på side 3. God og hurtig service og meget kompetente
Proaktiv når det bedst.
Proaktiv når det bedst.
Victor og Magnus, har efter en god indledende dialog overtaget vores markedsføring med storm.
De har formået at løfte vores leads, anskaffe os flere telefoniske henvendelser samt hjulpet med content strategi, og materiale.
Det har fra starten været et proaktivt samarbejde, og et samarbejde vi stadigt har.
De er pissé dygtige og er en klar anbefalling til jer som kunne side at læse lige netop denne anmeldelse.
Jeg er meget tilfreds, og er sikker på at du vil blive det samme hvis du vælger et samarbejde med Active promotion "gutterne´
- R F Knudsen .
De største anbefalinger herfra!
Fantastisk samarbejde med hele teamet.
Professionel service, kompetent og hurtig hjælp.
Jeg kan varmt anbefale Active promotion!
Kompetent samarbejdspartner
Med Victor og Active Promotion får man altid kompetent sparring og man kan være sikker på at der hele tiden bliver kigget efter optimeringsmuligheder.
Vi er meget glade for det tætte samarbejde som er med til at føre vores forretning i den rigtige retning!
Super kompetent hjælp!
Super kompetent hjælp!
Vi har brugt Victor til sparring på vores markedsføring og der kommer altid konkrete råd og tiltag.
Kæmpe anbefaling, hvis du sidder i nogle problemstillinger du ikke selv kan løse!
En varm anbefaling!
Jeg har sparret med Victor ift hvordan vi kan optimere vores eCom. Victor formår virkelig at udfordre din forretning og finde huller, samt komme med forslag til forbedringer.
En varm anbefaling herfra, hvis du skal have et par nye øjne på forretningen og tage den til næste niveau.
Kæmpe hjælp!
Kæmpe hjælp!
Active Promotion, var en kæmpe hjælp da jeg stod med et problem på min webshop som jeg ikke selv kunne løse. De er super effektive og sætter sig ind i kundens behov. Kan kun anbefale andre at bruge dem :))
Vi skulle have hjælp til en…
Vi skulle have hjælp til en Facebook-kampagne. Hurtig respons og super professionel løsning af opgaven! Kan 100% anbefale Active Promotion herfra :)
I have had the pleasure of working with…
I have had the pleasure of working with Active Promotion over the past few years, and they have consistently impressed me with their level of professionalism, expertise, and dedication to their clients.
From the very beginning, it was clear that they were just as passionate about marketing and committed to helping businesses grow, as I was. Victor’s team of professionals is top-notch, and they bring a wealth of knowledge and experience to every project they undertake. I have had the pleasure of collaborating with them on several campaigns, and their strategic approach always impresses me. They take the time to truly understand the client's business, industry, and goals and then create customized solutions that drive results.
What I appreciate most about Active Promotion is their commitment to excellence. They consistently deliver high-quality work, and they are always looking for ways to improve and innovate. It's a pleasure to work with such a talented and dedicated team, and I highly recommend them to anyone looking for a top-notch marketing partner. Thank you, Victor & the Active Promotion team, for your outstanding work and commitment to success!
Lees meer over geverifieerde reviews.