Adclickgo heeft een Update naar 2.0…
Adclickgo heeft een Update naar 2.0 geweldige update en aanpassingen aan paketten.fijn je hoeft geen banners meer te maken.Prachtig beslissing die iedereen ten goede komt.
Our active community gives you Stress-free advertising. adclickgo 2.0 empowers businesses to reach a global audience, engages with active users, drives growth, and builds lasting partnerships. 🌟 Boost brand visibility with targeted advertising strategies. Increase your sales through innovative advertisement formats. Cultivate lasting partnerships through our trustworthy platform. Connect globally for broader engagement.
FDRK5512 Compass Building, Al Shohada Road, AL Hamra Industrial Zone-FZ, Ras Al Khaimah, Verenigde Arabische Emiraten
Adclickgo Een eenvoudig te gebruiken advertentieplatform, ideaal voor het vergroten van de zichtbaarheid van je eigen bedrijf/producten/project!
Het is dan ook géén investeringsplatform, want we kopen hier Adpacks (een product) waar we credits voor ontvangen om zelf te kunnen adverteren.
Wel krijgen we rewards (ik zie dit als een leuk extraatje) als we dagelijks een kleine handeling doen op ons account.
Die kunnen we laten uitbetalen of gebruiken om meer advertenties te maken.
Kortom, echt een GEWELDIG BEDRIJF met een WIN-WIN situatie!
Het is géén MLM systeem… die meerdere levels hanteert waar team commissies over betaald moeten worden en heel veel bedrijven aan onderdoor gaan.
Problemen worden altijd opgelost en vragen netjes beantwoord! Je kunt je aansluiten bij hun Whatsapp, Telegram of FB groep, zodat je daar altijd op de hoogte bent van alle updates en je je vragen kunt stellen.
De CEO heeft een rijke geschiedenis (meer dan 15 jaar) in zowel online als offline zakelijke ondernemingen.
Hij zorgt voor regelmatige offline bijeenkomsten en zoom meetings waar hij zelf bij aanwezig is.
Kortom, ik vind ADCLIKCGO een fantastisch bedrijf!
Dit is nu eens een bedrijf dat een bedrijf is waar jij jouw zaak kan adverteren. Ik ben naar een bedrijfspresentatie geweest van Adclickgo waar ik ook de ceo Kristiaan van den Vyver ontmoete. Voor mij werkt Adclickgo top op alle gebied. Kon ik maar meer dan 5 sterren geven dan deed ik dat.
Deze opportuniteit is geconstrueerd voor een zeer lange tijd, omdat het "geen Multi Level Marketing" is of maw het heeft "geen downline", enkel en alleen aan wie je de kennis doorgeeft, of maw 1 lijntje onder uzelf, en stop.
Het heeft een zeer lage drempel, en voor iedereen beschikbaar, inkopen vanaf €50 aan 2% revenue per dag voor 1+10 advertisings aan te klikken of 5' per dag.
Ik wens iedereen die deelneemt veel succes, maar ook aan het ganse bestuur, die dit heeft mogelijk gemaakt, en er nauw op toeziet dat het lang zal en mag blijven duren, voor ons allen welzijn,(te verbeteren), wat een nobel streven is.
Financiele vrijheid, een hogere ranking in Google van uw bedrijf of website. Eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Eindelijks iets goeds en voor lange termijn. 5 min werk per dag en verdien 2% per dag.
Nog nooit zo iets goeds tegen gekomen . Iedere dag 4 min werk en je wordt beloond . Supper top .
Eindelijk een bedrijf dat woord houdt, je kan hier inderdaad een financiële vrijheid opbouwen.