Jeg kan varmt anbefale Shenna Salih. Shenna har repræsenteret mig i en vanskelig familieretlig sag, og hun har været yderst professionel gennem hele forløbet. Hun har styr på alt, er utrolig... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg kan helt klart anbefale deres advokat Hamayoon Ali. Han er fagligt en super dygtig advokat, som sætter sig grundig ind i ens sag og også en empatisk og nede på jorden person👍
Nadja var virkelig god til at hjælpe os hele vejen i gennem huskøbet med relevante bemærkninger. Vi følte, at vi var i trygge hænder, og hun rådgav os godt og forståeligt.
Brugte firmaet i forbindelse med boligkøb. God process med gennemsigtighed og jeg blev holdt opdateret undervejs. Ville bruge dem igen.
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Velkommen til Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm. Vi er et mellemstort advokatfirma med speciale i privatret med kontorer i Aarhus, Brabrand og København. Vi er specialiserede i fast ejendom, arv og testamente, erstatningsret, udlændingeret, familieret og strafferet.
Contactgegevens
Lille Torv 6A, 1. sal, 8000, Aarhus, Denemarken
- info@advokatfirmaet-ge.dk
- advokatfirmaet-ge.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Professional and timely
Knowledgeable advice and expert support with immigration cases. Highly recommended!
P pålidelig og professionel
P pålidelig og professionel og opmærksom på detaljerne. Brugte dem til en familie overdragelse af en lejlighed. Helt tilfreds.
Jeg havde den bedst mulige advokat
Jeg havde den bedst mulige advokat, Shenna. Hun kæmpede en brag kamp, selvom vi ikke vant så følte jeg lidt jeg vandt alligevel.
Kæmpe ros her fra.
De bedste i Aarhus
Et fantastisk advokatfirma
Et fantastisk advokatfirma, som er utroligt dygtige til deres arbejde. Man er ikke i tvivl om, at de gennemfører ens sag. Vi er super glade for dem og vil varmt anbefale dem til andre.
Tusind tak for jer ♥️
Taknemlig for Shenna
Jeg er så taknemlig for den hjælp jeg fik af Shenna, i min forældreansvarssag, hvor vi fik medhold.
Meget professionel hjælp!
Meget professionel hjælp i en familieretlig sag
Jeg har haft et særdeles godt forløb hos Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm i en familieretlig sag, hvor både det juridiske og det menneskelige betød meget.
Morten Riber Nørgård arbejdede roligt, strategisk og meget professionelt med sagen, og den valgte strategi viste sig at være helt rigtig. Det gav mig stor tryghed undervejs, og resultatet taler for sig selv.
Derudover stor ros til Emma Silber Thimsen for hurtig, ordentlig og professionel håndtering i hele forløbet.
Jeg følte mig både hørt, forstået og virkelig godt repræsenteret. Jeg kan varmt anbefale Morten Riber Nørgård og Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm.
Efter vi fik afslag på…
Efter vi fik afslag på familiesammenføring, var vi helt i vildrede og desperate. Men advokat Servan Akat trådte til med det samme. Han har været utrolig støttende, meget lydhør og var altid til at få fat på, når vi havde brug for svar.
Allerede en uge efter klagen var indsendt, sørgede han for, at min mand fik lov til at blive her i landet, mens sagen behandles. Det har givet os ro og, vigtigst af alt, et håb om et positivt resultat. Med en så dygtig professionel som Servan føler vi os overbeviste om, at vi har de bedste chancer for at få medhold i appellen. Tusind tak for den hurtige og professionelle indsats!
Jeg kan varmt anbefale dette firma
Jeg kan varmt anbefale dette firma. Særligt Morten som har hjulpet mig med en sag Morten er en virkelig dygtig advokat med hjertet på rette sted en sympatisk person som gjorder min oplevelse positiv hele vejen igennem
jeg syntes der er en meget god dialog
jeg syntes der er en meget god dialog , det er top pro'
bliver underrettet løbende. jeg føler mig godt behandlet.
med venlig hilsen Ole Haslund
Vores køb af lejlighed er varetaget af…
Vores køb af lejlighed er varetaget af Morten Riber og teamet bag ham på højt niveau.
Vi har følt os trygge og har kunne fokuser på flytning og ikke papir arbejde.
Kan klart anbefales til jeres næste ejendomshandel.
Super professionel og serviceminded…
Super professionel og serviceminded hele vejen. De varmeste anbefalinger herfra.
Jeg har haft en særdeles god oplevelse…
Jeg har haft en særdeles god oplevelse med Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm.
Sagen blev håndteret professionelt, effektivt og med stor forståelse for min situation.
Jeg følte mig tryg og velinformeret gennem hele forløbet, og der blev altid fulgt op hurtigt og grundigt.
En yderst kompetent og løsningsorienteret advokat, som jeg uden tøven vil anbefale til andre.
Jeg vil gerne rose Advokatfirmet…
Jeg vil gerne rose Advokatfirmet Grotkjær Elmstrøm de har nogle dygtige advokater.
I vores tilfælde havde vi Kim Nielsen Hvam han var meget velforberedt og gjorde hans arbejde fremragende!
Jeg vil anbefale andre til at benytte sig af deres hjælp de er meget professionelle.
Godt forløb med grundig behandling
Godt forløb med grundig behandling. Vi var meget tilfredse med hvor hurtigt vores sag blev taget op og den professionelle behandling, vi fik.
Kan varmt anbefales - Linda Vestergaard Møller
Stor anbefaling af advokat Linda Vestergaard Møller.
Linda er ekstremt dygtig, professionel og har fuldt styr på sit arbejde. Hun er grundig, og god til at forklare tingene på en måde, der skaber tryghed.
Hele forløbet har været professionelt, og jeg har følt mig i meget kompetente hænder. Kan varmt anbefales.
Virkelig kompetente og dygtige advokater
Jeg har haft advokatfirmaet og advokat Linda Vestergaard Møller til at hjælpe mig som bistandsadvokat i en sag om voldeligt overfald.
Jeg er virkelig glad for, trods omstændighederne, at jeg i sin tid rakte ud til advokathuset og fik koblet Linda på som min advokat, da ikke blot hun med hele kontoret har gjort deres for at hjælpe og støtte op med en yderst professionel samt kompetent tilgang til min situation samt støtte igennem forløbet.
Jeg kan virkelig anbefale at søge hjælp hos Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm, hvis man har behov for kompetent støtte i diverse sager.