Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Shenna Salih. Shenna har repræsenteret mig i en vanskelig familieretlig sag, og hun har været yderst professionel gennem hele forløbet. Hun har styr på alt, er utrolig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan helt klart anbefale deres advokat Hamayoon Ali. Han er fagligt en super dygtig advokat, som sætter sig grundig ind i ens sag og også en empatisk og nede på jorden person👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nadja var virkelig god til at hjælpe os hele vejen i gennem huskøbet med relevante bemærkninger. Vi følte, at vi var i trygge hænder, og hun rådgav os godt og forståeligt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Brugte firmaet i forbindelse med boligkøb. God process med gennemsigtighed og jeg blev holdt opdateret undervejs. Ville bruge dem igen.

Bedrijfsgegevens

1. Advocatenkantoor

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Velkommen til Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm. Vi er et mellemstort advokatfirma med speciale i privatret med kontorer i Aarhus, Brabrand og København. Vi er specialiserede i fast ejendom, arv og testamente, erstatningsret, udlændingeret, familieret og strafferet.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

79 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tove og Victoria får mine varmeste…

Tove og Victoria får mine varmeste anbefalinger.
De har kørt min sag om erstatning for piskesmæld mod mit forsikringsselskab, som nu er afsluttet.
De har fra første møde hjulpet og vejled mig top professionelt og jeg har igennem hele forløbet følt mig i trygge hænder.
Så mangler du en dygtig advokat til erstatningssager kan jeg kun anbefale Tove Jørgensen.

30 september 2025

Fantastisk🫶🏻

Super god service -forståelse-samarbejde-forklaringer på breve m.m. Altid klar hvis man havde spørgsmål, og hurtig respons på mails. Jeg vil klart anbefale Grotkjær Elmstrøm

21 oktober 2025

Servan akat the man!

Jeg har haft en del advokater, hvor jeg altid prøvede på og finde den rette, det har jeg efter i dag, for servan akat hold kæft han gøre sit arbejde rigtigt godt!
Han har styr på sine ting og ved hvad han skal sige og hvad han skal gøre! Jeg er rigtig glad for min nye advokat, og forhåbentligt vinder vi alle vores sager, som vi også gjorde i dag! 5 stjerner fra mig!

20 oktober 2025

Anbefaling til Servan Akat

En stor anbefaling til Servan Akat. Han er en god og dygtig advokat. Min famile stod i en svær situation, hvor vores opholdstilladelse kan inddrages. Servar hjalp os med at vinde sagen.
Stor tak til Servan.

9 oktober 2025

Takket være Servan

Servan Akat har gjort mig en stor tjeneste to gange. Først med min permanente opholdstilladelse og derefter med statsborgerskabet. Begge sager var komplicerede, og Servan vidste præcis, hvad vi skulle gøre, og hvilke dokumenter vi skulle sende. Jeg har nu modtaget et brev fra ministeriet, hvor der står, at jeg bliver dansk statsborger, og det er i høj grad takket være Servan. Jeg har allerede anbefalet ham til flere andre med usikre sager.

6 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig et super kompetent advokat…

Virkelig et super kompetent advokat firma at arbejde sammen med! Hurtige til at svare, og gode til at forklare nøje hvad der skal bruges af dokumenter.
Servan, en kompetent og grundig mand at arbejde sammen med og hele vejen igennem behagelig at arbejde med. Kan varmt anbefale firmaet. Tak for hjælpen, uden jer var jeg ikke kommet så let igennem familiesammenføringen, da dette er en jungle hvis man skal gøre det selv.

6 oktober 2025

Første investeringsejendom

Jeg har haft en fremragende oplevelse med Advokatfirmaet.
Jeg købte min første investeringsejendom og havde ingen erfaring med processen. Derfor var det en stor tryghed at have Advokatfirmaet ved min side. Hele forløbet blev håndteret utrolig professionelt, roligt og med stor tålmodighed.

Både Christina Stig-Nielsen og Servan Akat var fantastiske hele vejen igennem – altid tilgængelige, hjælpsomme og meget kompetente. De tog sig tid til at forklare alt grundigt, så jeg hele tiden følte mig tryg og godt informeret.

Jeg er meget taknemmelig for deres indsats og kan kun give mine allerbedste anbefalinger. Jeg vil uden tvivl bruge dem igen til fremtidige handler.

1 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Calm petient and truly caring

I was truly greatfull for lawyer Servan Akat for helping me rrunite with my husband.The process was long stressful and the times felt never ending, there always seemed to be one more document or requirement. But Servan faced every challenge with calm patience determination.
He not only guided me trough the legal step but also gave me hope when I felt overwhelmed. Thanks for his dedication and support, we finaly succeeded and our family is together now. I will forever be thankful and recommend Servan to anyone who needs a lawyer who truly cares and fights for his client.

2 oktober 2025

Jeg kan varmt anbefale Shenna Salih

Jeg kan varmt anbefale Shenna Salih.
Hun har givet mig styrke som far i en svær sag, altid været ærlig og klar i sin rådgivning og kæmpet for min søn. Hun fik mig til at stå stærkt og gav gode råd hele vejen igennem. En advokat, der virkelig har hjertet med.

-Anthony Fletcher

23 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Shenna kunne ikke have gjort det bedre

Jeg har haft Shenna som min advokat i familieretten flere gange, og jeg kunne ikke ønske mig en bedre advokat. Hun er virkelig professionel, altid forberedt og har styr på selv de små detaljer.

Det bedste ved Shenna er, at hun også er meget menneskelig – hun lytter, forklarer tingene på en måde man forstår, og hun er der altid, når man har brug for hende. Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem, og jeg har mærket at hun virkelig kæmper for mig.

Jeg kan kun sige, at jeg varmt kan anbefale hende til andre. Hun kunne ikke have gjort det bedre.

22 september 2025

Professionel, målrettet og effektivt

Jeg fik assistance til opholdstilladelse igennem advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm.

Super oplevelse med advokat Servan.

Han er super grundig og meget effektivt og meget behageligt arbejde sammen med.

Gode til at svare på alle mine spørgsmål.
Perfekt vejledning.

Servan er meget professionel og meget dygtig, Jeg er super tilfreds med den hjælp Jeg fik.

Tusind tak Servan.

20 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Linda er meget empatisk og havde blik…

Linda er meget empatisk og havde blik for børnene i vores samværssag. Trods det at udfaldet ikke blev som ønsket, så føler jeg mig alligevel hørt og at der ikke kunne ændres på den afgørelse. Men jeg sidder ikke tilbage med følelsen af at det er grundet dårlig advokatarbejde. Tværtimod er der gjort hvad der kunne gøres og jeg finder ro i det.

3 september 2025

Sag afsluttet tilfredsstillende.

Jeg fik hjælp til en sag hvor en nabo hade inddraget noget af min grund og påberåbte sig hævdret selv om vedkommende kun hade ejet naboejendommen i 2 år.
Jeg fik afsluttet min sag tilfredstillende og tidsforbruget fra advokatfirmaet var særdeles rimeligt.

11 juni 2025