AeroSleep Reviews

1. Babywinkel
  2. ook in
  3. Matrassenwinkel

Als ouder wil je dat je kleintje veilig, comfortabel en rustig slaapt – dag en nacht. Onze zorgvuldig ontwikkelde en wetenschappelijk geteste slaapproducten, voorzien van onze unieke 3D-technologie, zorgen al meer dan 30 jaar voor optimale luchtcirculatie rond het gezichtje van je baby. Van ademende matrasbeschermers tot premium matrassen en accessoires: alles is ontworpen voor gezond, veilig en comfortabel slapen.

Slecht

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Matras besteld, koekenpan geleverd..

Op 28 november een matras besteld (evolution pack) en een hoeslaken voor de nieuwe slaapkamer van mijn zoon. Op 1 december krijg ik een heel klein doosje geleverd, zit er een koekenpan in van het merk hexclad. Als afzender staand er wel aerosleep op.
Ik wilde direct bellen, maar hun telefoon is niet bereikbaar. Meerdere mails gestuurd, tot op heden (15 dec) geen reactie. Ook Hexclad gemaild, die zouden het oplossen met aerosleep, krijg geen gehoor meer.
Je besteld dus een matras van €250 met nog toebehoren en je krijgt een koekenpan, als je aan de bel wilt trekken laten ze je in de kou staan.

28 november 2025

Bedankt voor uw bericht en uw feedback.

Het spijt ons te horen dat u een verkeerde levering heeft ontvangen en dat u geen gehoor heeft gekregen op uw eerdere berichten. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven.

Om samen naar een passende oplossing te zoeken, ontvangen wij graag uw bestelnummer. Zodra wij deze informatie hebben, kunnen wij uw bestelling opzoeken en de situatie verder opvolgen om te zorgen voor de correcte levering.

Matras wordt niet geleverd

Matras wordt niet geleverd. Geen reactie op mails. Telefonisch niet bereikbaar.
Niet via de officiële website kopen!

Na lang wachten hebben we onze matras toegestuurd gekregen.

19 november 2025

Bedankt voor uw bericht en uw feedback.

Na interne opvolging hebben wij vastgesteld dat een medewerker van onze klantendienst inmiddels een nieuw pakket voor u heeft verstuurd. Dit pakket is ondertussen verzonden en overgedragen aan de koeriersdienst.

Onze oprechte excuses voor het lange wachten. Door de uitzonderlijke drukte tijdens de Black Friday-periode en tijdelijke onderbemaning heeft de verwerking helaas meer tijd gevraagd dan normaal.

Bedankt voor uw geduld en begrip. Mocht u intussen nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Het AeroSleep-team

Matras niet geleverd en geen reactie op…

Matras niet geleverd en geen reactie op mail of telefoon om navraag te doen. Via creditcard geld terug gekregen.

7 december 2025

Hi Laura,

Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het lange wachten. Door de drukte rond Black Friday zijn we de laatste weken helaas wat overspoeld geraakt, waardoor we niet altijd even snel konden reageren.

We vinden het jammer dat dit zo gelopen is, want dit komt niet overeen met de hoge kwaliteit van klantendienst die wij normaal nastreven.

Mocht u nog hulp nodig hebben, mag u ons altijd mailen op hello@aerosleep.com, dan pakken wij uw vraag meteen op.

Het AeroSleep-team

Dit bedrijf reageert niet!!!!

Dit bedrijf reageert niet op mijn e-mails of telefoontjes. Vandaag is het 2 september 2025 en ondanks meerdere pogingen via sociale media, telefoon en e-mail heb ik helaas nog steeds geen gehoor gekregen. Er staat nog een bedrag open dat ik heb geretourneerd, maar dit klopt niet en ik wil dit graag opgelost zien.

4 juli 2025

Hi Jill,

Hartelijk dank voor uw bericht en onze oprechte excuses voor het late antwoord.

Via ons intern systeem zien wij dat uw vraag op 2 september werd opgepikt door een medewerker en inmiddels is afgehandeld.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging en hartelijk dank voor uw geduld en begrip. Mocht u nog vragen hebben, helpen wij u uiteraard graag verder.

SCAMM!!!

Je betaald te veel voor een onveilig product.
Eerst zat er een wolkje bij de ritssluiting hij klemde niet of iets maar viel er na 6 maanden af.
2 jaar later valt ritssluiting er af dit is erg onveilig!

24 juli 2025

Bedankt voor uw bericht en uw feedback.
Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de kwaliteit van de matras. Wij streven ernaar om veilige producten van hoge kwaliteit te leveren, en wij betreuren het dat dit niet aan uw verwachtingen voldeed.

Om samen naar een passende oplossing te zoeken, ontvangen wij graag uw bestelnummer, samen met duidelijke foto’s van de matras en de kapotte ritssluiting, via hello@aerosleep.com. Zodra wij deze informatie hebben, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Het AeroSleep-team

Zeer slechte service na aankoop

Zeer slechte service na aankoop. Er word niet gereageerd op mails en kwaliteit super slecht

16 juni 2025

Hi Canan,

Hartelijk dank voor uw bericht.
Op dit moment zijn wij helaas onderbemand, waardoor het iets langer kan duren voordat wij kunnen reageren op uw vraag. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen.

Om dit vlotter te laten verlopen, vragen we u vriendelijk om uw bestelnummer te mailen naar hello@aerosleep.com. Zodra we uw gegevens hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Onbetrouwbaar bedrijf

Onbetrouwbaar bedrijf — negeert klanten compleet bij problemen

Review:
Op 12 mei 2025 een matrasbeschermer en topper besteld. In plaats daarvan ontving ik een enorm, zwaar matras van ruim 30 cm dik, compleet fout geleverd. Sinds die dag meerdere keren contact opgenomen via mail en telefoon — geen enkele reactie. Na ruim twee weken eindelijk een kort, onpersoonlijk berichtje: ik mocht het matras terugsturen, maar de verzendkosten van dit gigantische pakket moest ik zelf betalen.

Ze negeren sindsdien al mijn berichten. Geen oplossing. Geen service. Niets.

Wettelijk moeten zij de retourkosten dragen bij foutieve levering, maar dit bedrijf trekt zich daar niets van aan. Inmiddels gemeld bij Klarna en betaling stopgezet.

Advies: Koop hier absoluut niets. Mocht er iets misgaan (en de kans is groot), dan laten ze je gewoon stikken.

28 mei 2025

Hi Sady,

Hartelijk dank voor uw bericht.