Absoluut geen aanrader Tante gestorven en na een half jaar is eindelijk de paperassen inorde na 20 x Op en neer te rijden man man man Onervaren personeel

1. Wervings- en selectiebureau
  2. Arbeidsconsultant
  3. Personeelsadvies
  4. Recruiter

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Het expertenteam van Agilitas staat dicht bij de sollicitant en bedrijven die ze adviseren. Zo vinden ze gegarandeerd de perfect match voor beide partijen.

2,7

Slecht

Oplichters

Hele slechte ervaring. Echte oplichters!
Poetshulp gevraagd, hij heeft hier 3 maanden gewerkt, wat zaken beschadigd waardoor ik mijn contract heb stopgezet. Ze vragen om de dossierskosten voor het hele jaar te betalen. Blijkbaar moeten we op voorhand aangeven of we maandelijks of jaarlijks willen betalen, zeg je dit niet, wordt het automatisch jaarlijks, PROBLEEM, de brief dat dit aangeeft, en via dewelke je een QR code kunt scannen om een keuze te maken is via post nooit toegekomen. Wanneer ik dit aangeef sturen ze de brief in kwestie per mail door zeggende dat ik een brief per post heb gekregen. Ik geef aan dat dit niet het geval is en ik het niet normaal vind dat een betaalplicht per gewone post toekomt en niet per mail of per aangetekende zendig. Dus nu mag ik €90 dossierskosten betalen omdat ik de brief nooit gekregen heb en ze willen er niets over horen, antwoorden niet op mijn mails, ze sturen telkens een aanmanning, maar hebben GEEN opvolging! Slechtse service OOIT!

26 mei 2025

super slecht bedrijf.

super slecht bedrijf.
ik had schoenen gekregen voor werk en ze waren op de eerste dag al kapot....
toen moest ik weer naar de office gaan om ze te wisselen en de agilitas office was 1,5 uur van mijn huis!! dus ik ging weer schoenen ophalen en die waren ook kapot BINNEN 1 UUR en nu zeggen ze als ik mijn geld terug wil voor de schoenen moet ik weer langs gaan.SCAM BEDRIJF ook super slechten service en alles wat ze doen is super weird... niet te vertauwen, ze betalen je ook nooit wet er op de contact staat

19 mei 2025

Supervriendelijk

Toch ook nog even vermelden dat het steeds weer fijn is om de immer goedlachse Laura & Laure af en toe eens terug te zien.
Jullie hebben zo een positieve optimistische vibe naar deze bureau gebracht, echt leuk om te zien.
Keep up the good work ladies ;)

4 april 2025

Slecht beheer

Geen communicatie, slecht beheer. Huisvrouw moest vandaag komen, blijkbaar was ik op de hoogte dat ze niet meer werkte. Nooit vervanging... Ongelofelijk! Spijt dat we hier mee hebben samengewerkt

19 maart 2025

Ik betaalde de dossierkosten voor een…

Ik betaalde de dossierkosten voor een heel jaar 90euro , doch ik maakte enkel 2 maand gebruik van hun diensten (Poetshulp gaf zelf haar ontslag) er werd me medegedeeld zelf uit te kijken naar een ander poetsbedrijf !!!!! (wat me ook lukte)
Na 1 maand kreeg ik een mail dat ik mijn dossierkosten niet had betaald dus geen garantie op verdere poetshulp (factuur was reeds meer dan een maand geleden betaald maar NIET gezien
Communicatie 0/10
Service 0/10
Geld voor 10 maanden terugbetalen???? Na 5 mails kreeg ik een NEE
Dit gaat over Agilitas BRUGGE jammer dat ik 1 ster moet geven
Geen aanrader , onbekwaam

21 november 2024

Als ik een nul kon geven zou ik dit…

Als ik een nul kon geven zou ik dit doen. Maar helaas gaat dit niet. Zeer onbekwame en zeer onvriendelijke Consulenten te Aarschot. Ze geven niets voor hun klanten of huishoudhulpen/uitzendkrachten. Doen geen moeite om u telefonisch of per mail of zelfs per brief te antwoorden of iets door te geven. Ik raad dit interim kantoor ten zeerste af.

30 oktober 2024

Zeer slecht interim kantoor

Zeer slecht interim kantoor . Ik had contact met een mevrouw van hun , na veel over en weer mailen voegde ze me toe op whatsapp om de communicatie te " vergemakkelijken " . Ze ging me op de hoogte houdek via whatsapp . Na een week geen antwoord te krijgen stuur ik zelf of er nog nieuws is . Dit wordt gewoon gelezen en genegeerd . 3 weken lang geen antwoord meer of reactie. Super slechte ervaring ! Zeker niet aan te raden!

23 augustus 2024

diefstal van cheques

We hadden een zeer goede poetsvrouw, wel regelmatig ziek. Bij het doorgeven van onze vakantie zijn er toch 8 uren cheques afgegaan omdat het mailverkeer niet was doorgekomen. De poetsvrouw in kwestie was wel op de hoogte maar heeft dit niet doorgezegd.

7 augustus 2024

Onacceptabel

Ik had donderdag een telefonische gesprek met het kantoor van Brugge. Ze hadden mij daar gezegd dat ik maandag zou kunnen opstarten. Kom ik daar de vrijdag toe achter mijn laatste werkdag . Moet ik ineens testen gaan afleggen . En dan zeggen ze dat ik niet geschikt ben. Heb ook mijn resultaten van die test niet gezien. In dat telefonisch contact is er niets gezegd geweest over testen. Dus de conclusie is dat ik nu geen werk meer heb.

14 juni 2024

"Deze charmante dame bij het…

"Deze charmante dame bij het interimkantoor heeft een onmiskenbare magie in haar lach die onmiddellijk een glimlach op je gezicht tovert. Haar vriendelijkheid en warmte maken haar een waar genot om mee te werken. Ze straalt professionaliteit uit en haar attente houding laat zien dat ze echt om haar klanten geeft. Haar vriendelijkheid heeft de hele ervaring verrijkt en maakte het een waar genoegen om met haar samen te werken."

3 mei 2024

Zeer slechte ervaring!

Zeer slechte ervaring!

Onze poetshulp stal geld uit onze lade. Wij zijn er ons van bewust dat zo'n situatie woord tegen woord is, maar van het bureau zelf zou je toch enigszins wat begrip en vriendelijkheid verwachten. Dit was allesbehalve het geval. Wij zouden op de koop toe de poetsbeurt van gisteren nog eens moeten betalen ook, terwijl wij bestolen zijn??? Slaat nergens op. Samenwerking met dit bureau raad ik af!!

19 januari 2024

Geen communicatie (Agilitas Haacht)

Ze laten niets van zich weten als er iets veranderd, maar sturen dan plots een dagvaarding voor een onbetaalde factuur waar ik niets van weet.

Het zou om dossierskosten gaan per jaar/maand afhankelijk van de keuze die je maakt. Indien ze geen antwoord krijgen is het automatisch per jaar. Ik heb vraag nooit gezien. Nu verwachten ze dat ik dossierskosten betaal voor een gans jaar terwijl we daar maar een half jaar poetshulp van gekregen hebben.

3 december 2023

Omgang interne collega’s

De manier waarop ze met hun personeel (intern) omgaan is alles behalve. Je smijt je 200% en wordt van de ene op de andere dag afgedankt omdat je zogezegd niet je resultaten behaald, wat helemaal niet klopt. Ondertussen zijn al verscheidenen mensen de afgelopen 6 maand afgedankt en dit zal zeker niet veranderen naar de toekomst doe. Werkzekerheid heb je er dus niet al werk je er dag en nacht.

30 juni 2023

Is dit jouw bedrijf?