2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Importeur AGM scooters komt belofte niet na.

Nieuwe scooter Brash 50 lekte brandstof. Scooter van dealer terug naar importeur gegaan voor reparatie.
Communicatie vanuit importeur AGM zeer slecht.
Beloven te contacten maar laten niets horen.
Uiteindelijk meer dan een maand later scooter afgeleverd gekregen.
Van importeur niets meer venomen.

3 februari 2025

Mijn 2é AGM scooter

Mijn 2é AGM scooter. De eerste had na 20.000 km zoveek problemen dat ik hem wegdeed. Nr2 was nog sneller met een aantal problemen in de garantietijd. Na 4000 km ging de km teller kapot en bleef telkens kapot gaan. Dir lag in 1é instantie aan de kabel en overbrenging. Net voor einde garantieperiode bsloot met de gehele KM set te vervangen. Echter AGM wilde dit niet onder garantie laten vallen. In combinatie met voorgaande problemen waar ik al twijfelde om weer een AGM te nemen is het nu zeker dat een volgende scooter géén AGM zal worden.

30 januari 2025

oplichters

oplichters, telefonisch onbereikbaar. Krijg je links van microsoftaccount. Verder per mail ook links codes, maar werkt gewoon niet. Dus niet hier kopen.

30 oktober 2024

Onbetrouwbare leverancier

Onbetrouwbare leverancier; geen enkele service of nazorg. Geen code ontvangen; men gaf aan richtlijnen van de mail te volgen. Programma's geïnstalleerd, echter Word en Excel werken niet (geen wijzigingen aan kunnen brengen en geen mogelijkheid op te slaan. Er zou een 24/7 chat zijn. Deze is al dagen onbereikbaar, waarbij men belooft te zullen reageren. Niet dus!

16 april 2024

Oplichterij

Online 2 Office licenties gekocht en betaald, ik heb vervolgens een mail ontvangen waar de licentiecode in moest staan, maar er stonden enkel instructies om Office te downloaden en dus geen codes...

20 maart 2024

Word activeren lukt niet

Twee keer Office Home & Business 2016 (Mac) gekocht. Twee keer download en installeren prima. Word activeren twee niet gelukt. De hulp online en per mail is vreselijk. Ik ben nu gewoon mijn geld kwijt.

15 februari 2024

kocht een office licentie

kocht een office licentie, verwachtte een mail met de productcode, maar nooit ontvangen. bedrijf via chat steeds onbereikbaar.. 'we reageren binnen 24 uur'.. op een chat?!

29 okt: update
binnen een dag wél een mailtje met de gewenste code. dat dan weer wel...

27 oktober 2022

Ik ben teleurgesteld over Goccia

Ik was van plan een betaalbare e-scooter kopen en zag dat overal "AGM Goccia e-scooters" wordt aangeraden en aangeboden als een goede en "duurzame" product!
Scooter met 1000W voor 1700, 1200W versie rond
2000 te koop staat ! Erg veel bla bla maar geen infor-
matie over laadcyclus van gebruikte batterijen.
Niet alleen actieradius maar laadcyclus van batterij is ook erg laag. Dat stond nergens aangegeven en verkooppunten konden ook niet zeggen.
Ik heb agm.nl gemaild, ze zeggen : Voor de Lithium batterijen is een laadcylus van 800 maal van toepassing. Hierna zal de capaciteit sneller afnemen ! Nu mag je zelf berekenen en zich heel snel voorbereiden om 550 of 850 euro te betalen om accu te laten vervangen !
Ik vind onaanvaardbaar dit product als " goed" en "duurzaam" aan te prijzen, als je vergelijkt met betrouwbare producten dat gemiddeld 1000
laadcyclus hebben totdat accu op 80% komt !
Ik vind het jammer dat dat het niet lukt en ik nog verder moet blijven een goede te zoeken .
Ps. ik had eerder een review geplaatst maar begrijp
niet hoe dat onder een niet bedoeld product kwam !
Daar mijn excuus voor.

10 april 2022
Toon reviews in alle talen. (10 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken