Kundeservice er total mangelvare
AGM solgte meg i Juni, en sykkel som er i direkte uforsvarlig stand, og livsfarlig å kjøre. Hvor nesten ingenting er i den stand som ble beskrevet meg før kjøp. Skulle bruke sommeren på å øvelseskjøre før oppkjøring til neste år, og dette sa jeg også til selger. Fikk vel brukt sykkelen 2-3 timer, resten av tiden har den stått demontert i smådeler i garasjen, fordi det hele tiden dukker opp nye feil og mangler som burde vært oppdaget når verkstedet hadde sykkelen inne for inspeksjon, før den ble sendt til meg. Hvis den noen gang kommer på veien igjen, så vil den koste meg omtrent like mye som en splitter ny tilsvarende sykkel.
Selger sa til meg før de sendte sykkelen, at den hadde vært til kontroll på verksted, og verksmester hadde sagt at det var ett dekk som måtte skiftes, og at batteriet måtte lades.
Hele sykkelen er et komplett vrak. For eksempel, motoren skal ha 2.1L olje, men jeg tappa av i overkant av 4L som var tyntflytende og stinka bensin. Noe som på en motor med direkteinnsprøyting, stort sett bare kan forårsakes av lav kompresjon på sylindrene. Dette ble også bekreftet når jeg testet kompresjon. Alle dekk er utslitte, og bremser er ikke-eksisterende. Dette er bare tre eksempler på en enorm liste over feil jeg har funnet etter jeg begynte å undersøke sykkelen.
Jeg prøvde å ta kontakt for å klage, men fikk ikke svar første gang, og heller ikke andre gang før det hadde gått over 3 uker. Har forsøkt å få hjelp siden 3. Juli, men alt jeg får er lovnader om at "noen" skal ta kontakt etter ferien, over helga, eller når de kommer tilbake av andre grunner. Må være eneste bedrift i Norge som har 7-8 ukers ferie.
Når noen endelig gadd å svare, får jeg beskjed om at jeg har kjøpt en 2014 modell og må forvente at "ting kan skje." Som om en 2014 modell med 33'000km på telleren er en urgammel sykkel som er klar for dynga. Det er nå en uke siden og har enda ikke fått noe svar på om de er villige til å ordne opp, eller noe mer svar i det hele tatt for den saks skyld.
Mest useriøse forhandler jeg har vært borti noen gang. Legger aldri igjen mer penger her og anbefaler at ingen andre heller gjør det. Bedrifter som dette fortjener ikke å overleve.
28 juni 2024
Review zonder uitnodiging