A Good Case kunne godt gå hen og blive en af mine foretrukne øl "pushers". Bestilte nogle øl hos dem, hvor jeg hurtig blev informeret om, at min bestilling var modtaget, pakket og sendt til levering.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
A Good Case, er den fedeste virksomhed med de mest servicemindede medarbejdere man kan finde. Jeg eeeelsker mit Ølredder abonnement! Hver måned får jeg prøvet alverdens øl (selvfølgelig over flere d... Toon meer
Long time fan af A Good Case. Abonnementet er en frisk pust til mit køleskab, som dermed får lidt nye og hidtil usete lækkerier tilført.
Jeg ringer 5milliader gange om alle mulige spørgsmål og kundeservice kunne ikke være bedre. Øllen kommer først om en uge men allerede kan man følge sig i tryg hænder. Stort ros til Marius som hjæ... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over A Good Case ApS
Geschreven door het bedrijf
Vi er det naturlige bindeled mellem bryghusene og dem, der sætter pris på en bæredygtig tankegang uden at skulle betale ekstra for det. Vi arbejder for at bekæmpe ølspild, og al vores øl sælges før "best before" datoen - det fejler naturligvis intet. Vores mission er derfor LESS WASTE - GREAT TASTE.
I vores udvalg har vi altid fokus på den høje kvalitet, og samtidig med at have et bredt sortiment fra hele verden, har vi også øl- og smagstyper til enhver smag. Når vi opkøber, og derved redder en masse lækkert øl med både kort og lang holdbarhed, har vi også eksklusivaftaler på udvalgte øl som de eneste i Danmark.
Ved at redde en masse øl fra at gå til spilde, kan vi også købe og sælge nye lækre friskbryggede kvalitets- og specialøl til MARKEDETS BILLIGSTE PRISER. Det er en win-win-win både for bryghusene, dig og frem for alt miljøet. Vi kan derved sikre dig PRISGARANTI på alle vores produkter... Skål! 🍻
Contactgegevens
Vallensbækvej 55, 2605, Brøndby, Denemarken
- 30 45 99 90
- info@agoodcase.dk
- agoodcase.dk
Mensen keken ook naar
Yderst tilfreds
Det var meget hurtig ekspedition. God indpakni g og en dejlig og inspirerende smagsoplevelse.
Det vil fortsat være et sted at prøve nye smage
Fantastiske priser på deres øl samt et…
Fantastiske priser på deres øl samt et stort udvalg, god service og hurtig levering 🍺😊👍
Altid en fornøjelse
Som altid en fornøjelse at handle hos A Good Case. Godt for miljøet og godt for pengepungen og lynhurtig levering.
Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse. Spændende øl til fornuftige priser. Hurtig levering, og ved fejl findes en god løsning
Hurtig levering. De sælger jo netop øl tæt på datoen, så det er perfekt! :-)
Nem handel
Fragtfirmaet kom til at tabe kassen, men fandt hurtigt en løsning med AGoodcase og jeg fik mine øl
Altid god øl og service!
Super nem bestilling og hurtig levering…
Super nem bestilling og hurtig levering til syg kollega. Han blev så glad og satte pris på overraskelsen.
Kæmpe fan og super lækket øl
Kæmpe fan super lækker øl og til en god og rimelig pris.
Det er altid lækkert at have god kvalitets øl på lager når venner pludselig vælter ind af døren
Fantastisk kundeservice
Øllen kommer først om en uge men allerede kan man følge sig i tryg hænder.
Stort ros til Marius som hjælp mig med min ordre, med gavekort, betaling, levering og det hele.
Blandt andet fik jeg hjælp med at samle min ordre af en enkel måneds abonnement og enkelt øl. Og refundering efter at have glemt at indløse mit gavekort.
Det var med det samme, ingen telefon kø, og gode vibes.
Glæder mig til øllen
Dejlig hurtig levering
Fantastisk koncept, meeeen…..
Fantastisk m koncept. Købte en gavekasse med 25 øl til 500kr. I beskrivelsen står der, at der kan forekomme dubletter i pakken, hvilket jeg er helt okay med. Men når der så bliver sendt 3-4 af en slags øl, så synes jeg ikke længere, at indholdet lever op til det lovede. Ellers en skam fordi jeg havde tænkt mig at handle ved jer igen, men føler mig lidt snydt må jeg indrømme. Ingen forståelse når man rækker ud til kundeservice, der blot ignorerer det egentlige problem
Nem overskuelig hjemmeside
Nem overskuelig hjemmeside, fedt med både mulighed for enkeltøl og sixpacks.
Sikker indpakning og hurtig levering👍
Gode priser og levering som lovet
Som altid super godt
Interessante forskellige øl jeg ellers…
Interessante forskellige øl jeg ellers ikke havde smagt.
Fik et helt chok efter 24time
Fik et helt chok efter 24 timer havde jeg modtaget pakken jeg har oplevet noget der går så hurtigt den levet helt op til mine forventninger
Lees meer over geverifieerde reviews.