Vorige week 2 dagen van tevoren een bos bloemen besteld voor een zieke collega. De bos werd een dag later pas bezorgd. Nu op vrijdag een bos besteld voor een collega die met pensioen gaat. Bos voor d... Toon meer

Een hele dikke 10 voor AH bloemen. Ik heb al vele malen een boeket laten bezorgen en ook al vele malen er eentje ontvangen. Altijd super vers en heel goed verpakt. Nergens anders zulke prachtige boek... Toon meer

Heb 2 bossen bloemen besteld voor mensen in verschillende steden. Ze waren op tijd, keurig verpakt. En zagen er allebei fantastisch uit. Zeker na een week toen de knoppen helemaal open gingen. En bov... Toon meer

2,3

Slecht

Onbetrouwbaar

Nu op vrijdag een bos besteld voor een collega die met pensioen gaat. Bos voor dinsdag, dus ruim op tijd, besteld. Helaas vandaag, op de dag zelf, aan het eind van de dag via track en trace moeten vernemen dat de bos vanwege "externe redenen" pas morgen wordt bezorgd. Je kunt dus niet meer van de bezorging op aan. Dit was voorheen wel het geval. Ik en mijn collega's zullen niet meer hier bestellen.

31 maart 2026

Volgens track and trace zijn de bloemen…

Volgens track and trace zijn de bloemen bezorgd maar de mensen hebben niks ontvangen. Chatten raad ik echt iedereen af, duurt lang zitten mensen zonder enig benul van zaken en verwijzen naar de vervoerder die op hun beurt terug verwijzen naar AH. Eindstand geen bloemen en 30 euro lichter.

3 november 2025

Rouwboeket zonder tekst bezorgd

Bij de bestelling van een rouwboeket werd de ‘gratis’ tekst niet meegestuurd. Verder krijg ik een mail van de AH Klantenservice waarin staat dat het boeket naar mijn eigen adres zou zijn verzonden, wat niet klopt.
Dit zorgde voor nog meer verwarring. Op de mail zelf kun je helaas niet reageren. Na wat moeite met ‘chat’ heb ik uiteindelijk iemand telefonisch kunnen spreken. Het blijft bij een excuus en de schuld wordt bij de computer gelegd.
Ik werk zelf in de ICT; zolang de wereld nog niet door AI wordt gerund, zijn het tot die tijd toch echt de mensen die de fouten maken …..

24 juli 2025

Fantastich boeket heeft lang gestaan

Het boeket was goed verpakt in een leuke doos. Het boeket was echt prachtig! veel stelen, mooie samenstelling. schitterende bloemen. Een prachtige uitstraling. Vervolgens heeft het boeket bijna 2 weken gestaan, echt heel lang.

17 mei 2025

Heb 2 bossen bloemen besteld voor…

Heb 2 bossen bloemen besteld voor mensen in verschillende steden.
Ze waren op tijd, keurig verpakt. En zagen er allebei fantastisch uit. Zeker na een week toen de knoppen helemaal open gingen. En bovendien was het een enorme groot boeket. Ik bestel nergens anders meer dan bij ahbloemen.

10 mei 2025

Een hele dikke 10 voor AH bloemen

Een hele dikke 10 voor AH bloemen. Ik heb al vele malen een boeket laten bezorgen en ook al vele malen er eentje ontvangen. Altijd super vers en heel goed verpakt. Nergens anders zulke prachtige boeketten.
Keurig via track en trace op de hoogte gehouden en altijd op tijd bezorgd.

20 maart 2025

Bloemen gehad van zoon en schoondochter

Mijn schoondochter en zoon kwamen vorige week hier eten, vlak ervoor hadden ze een grote bos bloemen bij ah in zoetermeer het stadshart gekocht, in de keuken in een klein laagje water ze op temperatuur laten komen, toen ze naar huis gingen, de bloemen netjes schreef afgesneden, de vaas met 1/3 water gevuld met het zakje voeding erin bloemen erin en toen op de eettafel in de woonkamer gezet de volgende ochtend hingen de rozen al en de bos begon al te stinken woensdagochtend hebben we de bos al kunnen weggooien beetje duur he Ah 27.95 euro rekenen voor 2 dagen waarvan de eerste dag al een deel dood was? normaal als wij zelf bloemen kopen bij de bloemist staan ze gewoon 2 volle weken met verschillende soorten bloemen en groen erin.

6 oktober 2024

Weer geen bloemen op de bestelde datum…

Weer geen bloemen op de bestelde datum gekomen ,was al eerder het geval! Geen briefje in bus , of bij buren gebracht , of mail gehad die de besteller hoort te krijgen .. super slecht
De service afdeling online. , reageert helemaal niet!
De tel klacht duurde lang wel 20 min aan de lijn , wel vriendelijke dame , maar slechte service! Bedankt , niet meer hier bestellen , lol is er wel af nu….
Helaas ook niet geld terug, nu maar wachten of het een dag later komt , en de bloemen nog vers zijn … een vervolgafspraak kan niet gemaakt worden zonder briefje of mail, wat wel moest zei de medewerkster , maar hoe dan ???

10 september 2024

AH heeft volgens mij een nieuwe bloemen…

AH heeft volgens mij een nieuwe bloemen leverancier, 2 bossen rozen gekocht, de gele waren na 1 dag al bruin, werden wel netjes omgeruild, de witte hebben het 2 dagen uitgehouden. Ook zijn ze heel erg duur geworden, voor mij geen bloemen meer van AH, waardeloze kwaliteit.

20 augustus 2024

Verkeerde kaart bij de bloemen

Verkeerde kaart bij de bloemen. De ontvangers wisten dus niet wie de afzender was. Pas na 2x bellen met AH klantenservice kregen zij antwoord.
AH heeft inmiddels gereageerd naar mij met excuses en de fout op een heel goede manier hersteld.
Riet Koot

23 juli 2024

AH gooit dagelijks heel veel bossen bloemen weg

Dagelijks worden aan het eind van de dag vele bossen bloemen de container ingegooid. AH gooit ze liever weg dan ze met echte korting (en dan meer dan 35% ! ) te verkopen. Ook medewerkers mogen ze niet meenemen als ze de container ingaan.

17 juni 2024

zeer slechte service

Bloemen besteld en bevestingsmail laat een ander adres zien. Via chat navraag gedaan en het zou toch kloppen. Niet dus, Bloemen toch verkeerd bezorgd. Poging 2 bij juiste adres kwam AH niet opdagen. Poging 3, vier dagen later, aangebeld en bloemen in de portiek van senioren complex achter gelaten. Tussendoor contact meerdere keren contact gehad met AH service, dit liep erg moeizaam. Intern geen duidelijkheid, geen excussss en beloftes doen die niet nagekomen werden. Ik bestel voortaan via een andere site.

15 maart 2024

Foei ALBERT HEIJN

Bloemen besteld. Zouden gisteren bezorgd worden. In de middag kijk ik even in track&trace. Boeket kon niet bezorgd worden ivm foutief adres. Uit controle blijkt dat er zelfs een briefje op deur staat dat leveringen ook bij de buren afgegeven kunnen worden. Er is dus duidelijk niemand geweest. In chat met AH klantenservice (service?) kom ik tot nu toe ook niet verder. Schande!

14 maart 2024

wat een gezeur weer bij dat AH bloemen…

wat een gezeur weer bij dat AH bloemen - boeket besteld - bezorgdatum was zaterdag j.l. - volgens track & trace om 11.24 bezorgd - mooi niet - gisteren contact gehad met AH via de chat - weer allerlei info doorgeven - interne afdeling gaat contact opnemen over nalevering - weer mooi niet - wat een gedoe om iemand middels een bloemetje een hart onder de riem te steken - was het voorheen bij DEEN toch in betere handen - tip : als je zeker wilt weten dat je een boeket besteld welke bezorgd wordt kan je beter niet via AH bloemen bestellen.

10 december 2023

Waardeloze bezorgservice!

Het boeket kon niet bezorgd worden, want de bewoners waren op dat moment niet thuis. In plaats van dat de bezorger mij dat even liet weten (of een kaartje in de brievenbus had gedaan) heb ik niks gehoord. De mensen voor wie de bloemen bestemd waren, wisten van niks. Pas een week later, toen ik hen vroeg of het boeket bezorgd was, bleek uit de track & trace dat de bloemen niet bezorgd konden worden EN DAT ER EEN NIEUWE AFSPRAAK GEMAAKT MOEST WORDEN!! Dat stond dus bij de track & trace!! Ik wist van niks. Ze hadden mij toch even kunnen bellen? Hier kwam ik dus een week later achter. Ik heb een klacht ingediend bij AH Klantenservice maar die zeggen doodleuk dat ze hier niks aan kunnen doen (hoezo service??). Helaas pindakaas, 25 euro weg.

11 augustus 2023

Mooie boeketten.

Ik heb WEL goede ervaringen met AH Bloemen.
Nu 2 x besteld, en 2 x een mooi boeket geleverd gekregen.
Met track and trace is te volgen wanneer het bezorgd wordt/is.

3 juni 2023

Helaas kan ik geen 0 sterren geven

Helaas kan ik geen 0 sterren geven, wat een waardeloos bedrijf zeg! Toen het Deen bloemen was, was het nog een eerlijk en oprecht bedrijf! 4 x besteld, 2 x geen kaartje erbij afgeleverd waarbij de ontvanger niet eens wist van wie het was (wel opdracht voor gegeven) en 2 x niet geleverd. Het ergste was nog dat mijn schoonmoeder van 87, die naast mij zat in het verzorgingstehuis, dacht dat ik haar in de maling zat te nemen toen zij geen boeket voor haar verjaardag had gekregen en ik ernaar vroeg. Antwoord AH: wil JE geld terug of wil JE dat we de bloemen nog n keer versturen… respect is ver te zoeken bij dit bedrijf

5 mei 2023

Eerst was het van Deen en was alles…

Eerst was het van Deen en was alles prima en ook goedkoper, maar dan neemt AH het over en wordt alles duurder maar dat zou ik nog niet erg vinden, maar dat er nu nog maar 9 boeketten tot keuze zijn en de mooie boeketten die ik vroeger altijd ging bestellen niet meer te koop zijn vindt ik heel erg. Maar ik heb al een andere oplossing gevonden en AH bloemen.... op die manier bestaan jullie niet meer lang

18 maart 2023

Is dit jouw bedrijf?