AI Growth Minds Reviews 7

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er næsten færdig med AI-kurset hos…

Jeg er næsten færdig med AI-kurset hos Julian og AI Growth Minds, og det har allerede været en fantastisk og lærerig rejse.

Kurset er velstruktureret, gennemarbejdet og meget hands-on, så man hele tiden får konkrete værktøjer, man kan bruge i praksis. Julian formidler stoffet med passion og stor faglig dybde, og man mærker tydeligt hans engagement i at hjælpe deltagerne med at lykkes.

Et stort plus er community’et, hvor man møder andre, der deler samme interesse for AI – der er altid nogen at sparre eller få hjælp fra.

Jeg kan kun anbefale det til alle, der vil tage skridtet videre inden for AI.
Julian og AI Growth Minds gør det både inspirerende og brugbart. 🙌

16 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Møg god undervisning og inspiration!

Hvis du står i en situation, hvor du gerne vil gøre brug af AI, men ikke helt ved hvor du skal starte, så vil jeg 100% anbefale AI Growth Minds.

Kender du problemet med at finde sammenhængende undervisningsmateriale inden for AI? Ofte at det bliver så sporadisk. Du henter lidt information fra LinkedIn, Youtube etc., men du kommer aldrig rigtig i gang med at bruge det?

Jeg synes personligt at det netop er her AI Growth Minds fungerer bedst - om du er ny eller erfaren.

Udover at undervisningsmaterialet er super godt, så er den røde tråd også virkelig overskuelig og nem at følge. Du behøver ikke at se en video på 2 timer for at blive smartere - du kan nemt dedikerer 15 minutter om dagen til kursuset og stadig få tons ud af det.

17 april 2025

Det bedste AI kursus i DK

Jeg har længe ledt efter et AI-kursus, der virkelig var pengene værd, og da jeg så Julians første opslag på LinkedIn om AI Growth Minds, tog det mig ikke mere end 5 minutter at beslutte mig. Julians mangeårige erfaring og ekspertise inden for AI skinnede tydeligt igennem, og det faktum, at kurset er på dansk, gjorde det endnu mere attraktivt.

Kurset er utroligt dybdegående og praktisk orienteret. Det giver en unik indsigt i Julians “AI-first” mindset og hans tilgang til at håndtere tekniske problemstillinger ved hjælp af AI. Man får ikke kun teoretisk viden, men også en forståelse for de tankeprocesser, der ligger bag effektive AI-løsninger.

For mig har AI Growth Minds været en launchpad til at komme seriøst igang med AI, Agents, Automatiseringer mv. Jeg kan varmt anbefale det til alle, der ønsker at dykke dybere ned i AI og lære fra en af Danmarks førende eksperter.

20 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et kursus der forandrer – ikke bare din forretning, men din måde at tænke på

Som mange andre har jeg tidligere investeret i kurser og forløb, der lovede guld – men endte med at levere bronze - AI Growth Minds er noget helt andet! Julian underviser med en pædagogisk, passioneret og personlighed, som gør at man hurtigt får en teknisk forståelse af at bruge AI. Det er tydeligt, at han ikke bare vil lære fra sig – han vil have dig i mål.

Jeg kommer ikke fra en teknisk baggrund, og har gennem flere år ledt efter en tekniskpartner til udvikle min idé. MEN er ikke længere nødvendigt, for jeg kan nu selv bygge min digitale platform - og er i øvrigt allerede godt i gang.

Kurset har ikke bare været en investering i min forretning. Det har været en investering i mig selv, samt hjulpet mig med at udvikle og realisere mine ideer. Kort sagt har det været en gamechanger for mig, at lære hvordan jeg kan bruge AI.

Jeg giver Julian og AI Growth Minds min bedste anbefaling. Ikke bare fordi kurset er godt – men fordi det virker.

18 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nok den bedste investering nogensinde

Jeg har fulgt Julian lidt over 6 måneder, hvor han flittigt har delt ud af sin viden om AI. Så da han lancerede sit kursus, var det en no brainer at hoppe med.

Jeg har købt rigtig mange kurser og forløb, hvor jeg ikke har fået det ud af det, jeg gerne ville. Det er ikke tilfældet med Julian. Sjældent finder du en så passioneret og fag-nørdet person, som samtidig er god til at forklare og virkelig brænder for at hjælpe dig i mål med dine AI agenter og automatiseringer.

Hvis det ikke allerede er den bedste investering, jeg nogensinde har lavet, så bliver det det, når resten af mine automatiseringer og agenter er på plads.

Hvis du er seriøs med AI, så er her den varmeste anbefaling for at komme i gang med Julians kursus!

7 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste investering i mig selv

Den bedste investering, jeg har gjort!

Jeg har efterhånden forsøgt mig med coaches og adskillige onlinekurser, men jeg har aldrig været fuldt tilfreds med dem. For det meste havde de oversolgt deres egne evner eller det resultat, deres forløb gav mig. Men Julian og AI Growth Minds har ikke skuffet et eneste sekund. Fra første video og Julians personlige opfølgning har jeg bare suget til mig og lært.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg nærmer mig pensionsalderen, og jeg har aldrig rigtigt været særlig teknisk. Alligevel har jeg nu lavet en fuldt funktionsdygtig app med AI og er godt i gang med min første ægte AI-agent.

Så hvis du læser dette og er i tvivl om, hvorvidt AI-iværksætteren er din investering værd, kan jeg kun sige et rungende ja!

21 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uundværligt hvis du vil arbejde seriøst med AI

Det her kursus fortjener 5 stjerne og mere til. Hvis du vil ruste dig selv og din virksomhed til en fremtid med AI, er det helt uundværligt.

Julian formår at gøre komplekse emner både tilgængelige og relevante – med undervisning, der er både skarp, jordnær og brugbar med det samme.

Jeg har allerede taget flere af værktøjerne i brug i mit arbejde, især til automatisering, indholdsproduktion og datahåndtering. Og så er det guld værd at man ikke står alene, men at der også er et forum fyldt med gode spørgsmål og sparring.

31 maart 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.