2,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har brukt AIG i over to år nå og er…

Har brukt AIG i over to år nå og er stort sett fornøyd med tjenesten. Forsikringsdekningen er solid og jeg føler meg trygg på at de dekker det de lover. Skadebehandlingen gikk smidig da jeg måtte melde inn en vannskade i fjor høst. Fikk raskt svar fra saksbehandler og hele prosessen tok bare tre uker.

Det som imponerer meg mest er kundeservicen. Vennlige folk i telefonen som faktisk hjelper deg videre i stedet for å sende deg rundt i systemet. Har ringt flere ganger med spørsmål og alltid fått gode svar.

Prisene er konkurransedyktige sammenlignet med andre selskaper jeg har sjekket. Ikke det billigste, men heller ikke det dyreste. Føler jeg får valuta for pengene.

Eneste minus er at nettsiden kan være litt treg til tider, spesielt når jeg skal logge inn på kundeportalen. Ellers en leverandør jeg kan anbefale til familie og venner.

18 maart 2026

AVOID AIG INSURANCE AT ALL COSTS – DENY LEGITIMATE CLAIMS WITHOUT REMORSE

AIG Insurance (claim AH0274657): My Frankfurt-Chicago flight collapsed into a 48+ HOUR DISASTER—cancellations, rerouted via Detroit, arriving at hotel 3AM Tuesday March 17th instead of Sunday 15th. Forced to absorb non-refundable Monday hotel and car rental costs.

AIG REJECTED IT COMPLETELY, ignoring their own section 11.1 that clearly covers "delayed departure due to coverable reasons" + "unexpected accommodation when you cannot continue same day." I COMPLETED THE TRIP—this was pure delay reimbursement they refused to pay.

Predatory tactics, pocketing premiums while abandoning customers. Completely unaccountable, forcing endless re-evaluations. AIG = UNTRUSTWORTHY INSURANCE AT ITS WORST. Steer clear entirely!

31 maart 2026

Christine Basset kundebehandler

Christine Basset sørger for at du sitter igjen med mer komplikasjoner, bryderi og regninger. Håpløst forsikringsselskap som gjør alt de kan for å slippe å betale ut en eneste krone du har krav på. Hadde en forferdelig ulykke og følte jeg ikke ble trodd eller tatt på alvor. Siste du trenger er å føle deg utrygg og ikke ivaretatt

20 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fraråder på det sterkeste å bruke dette forsikringsselskapet

Har holdt på i over en måned nå uten å komme noen vei med en saksbehandler, saken er nå overført til ny saksbehandler som begynner på akkurat samme måte og etterspør det samme gang på gang. Bruker lang tid på å svare på mail. Prøvde også å ringe og det var der heller ikke noe mening i, da fikk jeg beskjed om å sende mail som jeg da hadde gjort tidligere.

23 oktober 2025

Hold deg langt unna

Dårligste forsikringsselskapet jeg har vært borti.

Bruker ekstremt lang tid på å besvare henvendelser, innmelding av saker er tungvint og behandlerne virker ukompetente og klarer ikke engang å henvise til sine egne vilkår.

Om du vurderer forsikringsselskap, gjør deg selv en tjeneste og hold deg langt unna AIG.

12 september 2025

Elendige greier dette her

Elendige greier dette her
sender inn de opplysninger som kreves
Å så går det noen uker å så spør de om samme opplysninger en gang til som er blitt sendt tidligere ! Hører ikke noe ifra dem i det hele tatt ! Vi er over 300 ansatte som har fått denne tjeneste reise forsikring nå nylig ! Jeg skal gjøre mitt ytterste for å komme vekk ifra denne forsikring på vegne av alle ansatte ! Dette er useriøse greier ! Å ser disse problemene er det mange flere som opplever det samme som oss!

9 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god behandling både under og efter rejse

Min datter blev desværre syg på vores rejse til Mexico. Vi var derfor nødt til at tage på sygehuset. Efter kontakt til rejseforsikringen sørgede de for at få os henvist til en læge, hvor alle udgifter var dækket på forhånd, og vi dermed kunne fokusere på vores datter, og passe på hende. De var gode til at følge op, og spørge ind til om der var mere de kunne gøre for os. Da vi kom hjem er forløbet gået fint med at få dækket de øvrige udgifter der har været, og i tillæg til det, så har de gjort mere end man kunne forvente som forsikringsselskab, så jeg er meget tilfreds med behandlingen både under og efter vores rejse. Der har været en god tone, og en fornemmelse af at de vil os det absolut bedste. De har ydet mere end vi kunne forvente, og derfor sætter vi stor pris på dem som rejseforsikringsselskab

8 januari 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Generally positive experience

Upside:
I have a travel insurance through AIG. They've covered the incidents that has happened to me, and I've found them to be fair according to their terms. This is what an insurance company should do in the end, and that's why I'm giving 4 stars.

Downsides:
Case processing is quite slow (took well above 3 weeks for me), and communication is kinda broken, as there's such a delay that you'd rather not communicate. Also they had quite a few extra questions/demands, which I didn't appreciate, as you want support when something bad happens to you, not to feel like you're proving that you deserve something and they do you a favor.

Also the online claim submission forms can be improved, as they don't save the progress, and you can't see your case after submission. So their system is also not the best.

13 oktober 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.