Travelwearclothing Reviews

4,5

Heel fijne ervaring. Online bestelling gedaan. In alles op de hoogte gehouden. Keurig verzorgt pakketje ontvangen..lijkt of je een cadeautje binnen krijgt. Kleding mooi en goede pasvorm. Zal zeker nog... Toon meer

Ik heb nu mijn 3e pak gekocht bij mijn favoriete plaatselijke boetiek, die graag bij jullie inkopen. Wat een heerlijke pakken met goede pasvorm en voor een mooie prijs. Veel complimenten gekregen. Ik... Toon meer

Toevallig liep ik in Valkenburg tegen een prachtig pak van jullie mooie merk aan. Ik was meteen verkocht. Het zit heerlijk en blijft ook mooi na zo vaak wassen. De kleuren en materialen blijven hetzel... Toon meer

Mooie, draagbare kleding in een goede kwaliteit travelstof en een makkelijke site om van te bestellen. De service verlening per WhatsApp is vriendelijk en gericht op oplossingen en tevreden klanten.... Toon meer

1. Damesmodewinkel
  2. Sportkledingwinkel

Bij Travelwear Clothing combineren we comfort, stijl en kwaliteit in kleding die perfect past bij de moderne vrouw. Of je nu op reis gaat, een drukke werkdag hebt, of ontspant in je vrije tijd, onze collectie biedt veelzijdige en duurzame items die met je meebewegen. Gemaakt van hoogwaardige travelstoffen, zijn onze kledingstukken lichtgewicht, ademend en kreukvrij – perfect voor een zorgeloze dag. We streven ernaar om niet alleen mooie mode te leveren, maar ook een uitstekende klantenservice te bieden. Van eenvoudig bestellen tot snelle verzending en een duidelijk retourbeleid: wij zorgen ervoor dat jouw ervaring met Travelwear Clothing soepel en prettig verloopt. Ontdek waarom klanten ons vertrouwen en ervaar zelf de unieke combinatie van comfort en stijl!

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snelle reactie op mijn vraag via mail.Hulp

Snelle reactie op mijn vraag via mail.
Ik kreeg een reactie van DHL dat het pakket aan de grens stond en ik €2,00 boete moest betalen.

Dit was nep (fraude DHL) ze wilden ook mijn banknummer weten.

Het logo was ook iets anders uitgevoerd zag ik.

Ik heb naar Aimebalance gemaild met de vraag hoe dat kon.

Bleek dat het niet klopte en ik gewoon af moest wachten totdat het pakket bij jullie was.

Dus heel geruststellend voor mij.

Bedankt hiervoor.

Truus Geurts.

26 augustus 2024

Ik ben fan

Super fijne sportkleding, mooi kleuren en afwerking, zacht materiaal en zakt niet af. Snelle levering!

26 juli 2024