Akkerman Vintage Watches Reviews 109

TrustScore 5 uit 5

4,9

1. Horlogerie

Specialized in timepieces produced by Omega from the 1940s and up.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Top product en service

Goede en snelle service. Product was precies zoals verwacht, helemaal in top staat, voor een eerlijke en transparante prijs.

28 januari 2026

In mei kocht ik hier een Omega…

In mei kocht ik hier een Omega Seamaster De Ville. Nu, ongeveer een half jaar later, ben ik nog steeds erg tevreden. Sam reageert snel en communiceert transparant. Het horloge is een prachtig exemplaar en de prijs was gewoon goed. Aanrader.

11 oktober 2025

De Speedmaster 1993

De Speedmaster uit 1993 was precies als beschreven, goed verpakt en mooi compleet. Zaken doen met Sam was prettig. Ik zou iedereen die een klasse vintage horloge zoekt naar Akkerman doorverwijzen en mijn volgende zeker daar kopen. En check hun site, er staan nog heel mooie horloge op.

12 september 2025

Perfecte transactie, prachtig horloge.

Ik ben heel blij met het horloge dat ik bij Akkerman Vintage Watches heb gekocht. Het betalings-en leveringsproces verliep vlekkeloos, veilig en supersnel: gisteren het horloge gekocht, nu draag ik het al om mijn pols. Al met al een hele fijne ervaring! Ik kan iedereen deze verkoper aanbevelen.

27 augustus 2025

Een parel voor liefhebbers van vintage horloges

Ik heb een prachtige vintage Omega gekocht bij Akkerman Vintage Watches en ben mega tevreden over de hele ervaring. De communicatie was helder en vriendelijk, met veel oog voor detail.

De levering was snel en netjes verpakt, met alle benodigde documentatie. Het horloge zelf was in uitstekende staat, exact zoals beschreven. Je merkt dat er hier gewerkt wordt door iemand met passie voor het vak!

25 juni 2025

Top service!

Top service! Prachtige en in onberispelijke staat mijn bestelde Omega Seamaster binnengekregen, prijs-kwaliteitverhouding zeer goed. Snelle, duidelijke en eerlijke communicatie bij de vragen die ik had.
Mijn volgende Omega koop ik sowieso weer bij Akkerman Vintage Watches!

26 juni 2025

Uitstekend vintage horloge bedrijf

Fijne ervaring met mjin horloge kopen voor mijn afstuderen! Mijn vader en ik werden professioneel en eerlijk geholpen. Op deze manier een mooi horloge, voor goede prijs kwaliteit bemachtigd. Bedankt!

26 februari 2025

Ik kocht een horloge zoals mijn vader…

Ik kocht een horloge zoals mijn vader die vroeger had (Omega Seamaster DeVille, ref. 136.010). Binnen een paar dagen ontving ik de klok in perfecte staat en met een mooie pouch om hem in te bewaren. supertevreden👍

6 februari 2025

Perfectie

Ze zijn in Nederland zeldzaam… roségouden herenhorloges. Ik was daarom erg blij dat Akkerman er twee had waarvan ik er nu één in mijn bezit heb. Het is een prachtige Omega Genève uit de jaren zestig. Er werd snel en vriendelijk gereageerd op mijn vragen en ik had het horloge twee dagen later al in huis, ondanks de kerstdrukte. Nogmaals hartelijk dank, ik ben er blij mee!

19 december 2024

Uitstekende communicatie over een…

Uitstekende communicatie over een Cartier horloge, ze weten duidelijk waar ze over praten. De verzending was uitstekend geregeld en de prijs was zeer scherp! Ik zou hier zo nog een keer kopen.

30 oktober 2024

Aanrader

Mooi assortiment aan vintage horloges, zeer servicegericht en altijd bereid vragen/verzoeken te beantwoorden. Prettig in de communicatie en zet een stap extra voor de klant.

3 oktober 2024