AktivFinans Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uffe er et fantastisk menneske, yderst omsorgsfuld og professionel, følte mig fra starten af tryg og genfandt min ro og kunne sove igen, efter første møde. Kan på det varmeste anbefale Uffe som din g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra uoverskuelig gæld til gældfri Jeg tjente engang rigtig gode penge som fisker, men da indkomsten faldt, fortsatte min livsstil desværre i samme høje gear. Det endte med dyr og uoverskuelig g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Bente, som hjalp mig gennem hele min sag. Hun var utrolig venlig, professionel og tog sig tid til at lytte og besvare alle mine spørgsmål. Jeg følte mig godt info... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bente gjorde det igen…. det kan jeg læse i de tidligere anmeldelser Rolig, afbalanceret, faglig, kompetent…. Jeg kunne bliv’ ved…. Efter vi har fået endelig kendelse om gældssanering fra skifte... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kredietadvies
  2. ook in
  3. Economisch adviseur
  4. Financieel adviseur

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Har du nogle økonomiske udfordringer, du har svært ved at se løsningen på, er vi klar til at hjælpe dig, uanset om du har egen virksomhed eller er lønmodtager. Vi tager gerne al kontakt med dine kreditorer/långivere og forhandler med dem. Vi har kontor såvel på Sjælland som i Jylland. Kontakt os og lad og helt uforpligtende drøfte hvorledes vi kan hjælpe.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra økonomisk ruin til styr på…

Fra økonomisk ruin til styr på økonomi

Kan kun anbefale med de største rosende ord AktivFinans.

I den tid Henrik har hjulpet mig med at få handlet fuldstændig fantastiske forhandlinger med kreditorer igennem som har gjort at jeg gik fra 7 års betaling til en lille straks overførsel og dermed afsluttet sag.

Henrik laver nu mit regnskab i firmaet til fuld tilfredshed. Altid klar på at man kan ringe. Og de fleste gange så har han fundet svar på spørgsmål til dagen efter hvis han ikke lige kan svare på stående fod.

Den klareste anbefaling herfra og et kæmpe 13 tal herfra

1 februari 2025

Antwoord van AktivFinans

Hej Åke. Tak for de flotte ord - de glæder både Henrik og hans kolleger i Aktivfinans. Med venlig hilsen Flemming Thorslund

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor tak for hjælpen fra aktivfinans…

Stor tak for hjælpen fra aktivfinans kan varmt anbefale dem til alle . Henrik har hjulpet mig rigtig meget min fremtid så meget dårlig ud ! Ind til jeg fik taget hul på alt det dårlige jeg var rodet ud i Henrik har taget sig godt af mig han er rigtig sød og god til at forklare så man føler sig i gode hænder . Min fremtid ser rigtig god ud og lyset for enden er nær 😀 kæmpe tak Mvh NH

3 april 2024

Mega stor hjælp

Jeg troede jeg havde en stor gæld og var bange for at jeg aldrig ville komme ud af den .
Men så fik jeg kontakt til Henrik og han var rigtig sød og hjalp mig mig med at få styr på min gæld og nu er jeg gældfri.
Min kæreste fik også hjælpe af Henrik og han er næsten gældfri.
Og jeg har anbefalet Henrik til andre da han er mega sød og forklare ting så man forstår det .
Leila og Michael

10 oktober 2024

Jeg kan STORT anbefale AktivFinans

Jeg kan STORT anbefale AktivFinans.

Da jeg endte i en økonomisk "ruin" måtte jeg orientere mig efter hjælp til denne uholdbare situation.
Via en Google søgning, fandt jeg AktivFinans, hvem jeg efterfølgende tog kontakt til.
Jeg fik øjeblikligt en rigtig god følelse af forståelse for, og meget omsorgsfulde tilgang til mig og min situation. Jeg valgte da at tage et møde med dem, hvilket er den bedste beslutning jeg har taget. Det bekræftede den ovenstående følelse. Rådgiverne er meget professionelle og meget kompetente. Da jeg kørte derfra, følte jeg mig 10 kilo lettere og skuldrene havde allerede sænket sig, væsentligt. Jeg er stadig i forløb, hvor Henrik, min rådgiver allerede har sparet mig for mange hundredetusinde kroner, ved hjælp af de forhandlinger, han meget kompetent har forhandlet på mine vegne. Derudover tager han fogedretsmøderne, hvilket for mig betyder alverdens!!!

Derfor mine bedste anbefalinger til AktivFinans, deres fantastiske rådgivere og utrolig kompetente rådgivning!!!

24 oktober 2024

5 ud af 5

Fik hjælpe af Henrik Thougaard til min gæld og ville ikke kunne komme i mål uden hans hjælp. Han var med hele vejen og selvom det var en lang sej kamp kan jeg nu endelig se en ende på det hele.
Selvom man jo betaler for deres hjælp Synes jeg hele forløbet har været betryggende. Det at man ligesom har ro på mens der er nogle der knokler på dine vegne. I dag har jeg styr på min gæld og hele mit budget og kan fokusere på andre ting. Stor tak til Henrik

21 februari 2025

Antwoord van AktivFinans

Kære anonym. Stor tak for dine flotte ord - ja det er en forretning vi driver, men det er mindst lige så vigtigt for os at vi kan hjælpe og gøre en forskel, så vores kunder på en god måde kan komme videre i livet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan på bedste vis anbefale Flemming og…

Kan på bedste vis anbefale Flemming og Bente der har hjulpet mig til en gældssanering med den største empati og venlighed.
De er begge meget kompetente i deres viden samt rådgivning
Mit forløb har varet siden 2018 og er nu afsluttet her i dec 2024.

5 december 2024

Antwoord van AktivFinans

Hej Charlotte. Tak for de flotte ord - det er jo rigtigt dejligt, at nå i mål - også selvom det har taget lang tid.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun varmt anbefale aktivfinans

Kan kun varmt anbefale aktivfinans.
Uffe rosenvinge har vært en stor hjælp for mig og har gjort så jeg kunne slappe af i min kamp. Uffe har hjulpet mig, til at jeg kan sige, at jeg er gældfri i dag.

3 december 2024

Antwoord van AktivFinans

Stor tak for de varme ord. Det er mindst lige så vigtigt for os, at vores kunder også kommer videre som menneske og ikke blot på det økonomiske plan.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk, uprofessionelt og fuld af fejl da de skulle hjælpe i retten. Ågerpriser og giver kun øget gæld. Nu hvor vi har betalt dem vil de ikke give en bekræftelse på alt er betalt og forløbet afsluttet. Efter retten sagde de, vi ringer om en uge for at finde en anden løsning, vi hørte aldrig fra dem før der kom en mega regning for ingen hjælp.

1 november 2024

Kære Pia

Jeg har fuld forståelse for, at man bliver skuffet, når tingene ikke går som man ønsker. Det viste sig under mødet i Retten, at I - uden vi var opmærksomme på det - lige havde købt sommerhus, hvilket var en væsentlig årsag til I ikke fik den ønskede gældssanering. I var i retten den 23.2.24 og jeres rådgiver ringede til jer den 3.3.24, hvor hun talte med din mand, der ville ringe tilbage - siden hørte vi ikke noget. Det er korrekt, at I har betalt jeres regning den 6.11.24 - tak for det. Vi kvitterer ikke automatisk for betalinger, der overføres via bankoverførsel, idet der er herved er kvitteret for betaling, men jeg har dd. bekræftet betalingen pr. mail.

Bente Kruhøffer

Jeg er blevet hjulpet af Bente kruhøffer fra Aktivfinans.
Det har været en meget positiv og varm oplevelse.
Bente er top professionel og har en bred erfaring indenfor økonomisk rådgivning.
Jeg kan på det varmeste anbefale Bente Kruhøffer og Aktiv finans.

30 mei 2024

Antwoord van AktivFinans

Hej Christian. Tak for de flotte ord. Selvom det er en forretning, er det vigtigste for os, at vi kan gøre en forskel for kunden.

Fantastik hjælp og service

Fantastik hjælp og service
Kan kun anbefale AktivFinans og Bente :)

15 augustus 2024

Hej Maria

Stor tak for din anmeldelse - det er sådejligt at få bekræftet at vores - og ikke mindst Bente's indsats - er værdsat.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været på besøg hos Bente Kruhøffer…

Har været på besøg hos Bente Kruhøffer fra Ringsted.
Har virkelig fået en førsteklasse behandling.
Hun gav sig god tid og kom med mange gode råd.
Virkelig professionel behandling.
Kan kun varmt anbefalede Bente.

8 oktober 2024

Hej Laila

Stor tak for dine varme ord - det er glædeligt ikke mindst for Bente, at få en tilbagemelding og ikke mindst når den er så positiv.

Aktiv Finans

Aktiv Finans og specielt Uffe har hjulpet mig fra en umulig livslang gæld til en gældssanering. Det har været guld værd at have en livslinie som kunne hjælpe mig til hver en tid.
Jeg giver Aktiv Finans min allerstørste anbefaling.

21 september 2024

Antwoord van AktivFinans

Kære Louise. Tak for de flotte ord, De varmer både Uffe og hans kolleger. Det er altid en stor glæde, når vi kan gøre en forskel for kunden. Med venlig hilsen

Økonomisk rådgivning

Jeg har oplevet en god og kompetent økonomisk rådgivning.
Transparent og resultatorienteret.
Kan varmt anbefales.

2 september 2024

Antwoord van AktivFinans

Hej Peter Tak for de flotte ord - det er jo rigtig dejligt med tilfredse kunder. Med venlig hilsen Flemming Thorslund

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ansvar min bare …

Jeg har har heldigvis ikke haft større kontakt end at AKTIVFINANS - har været rådgiver for en debitor hos mig, men den sparsomme kontakt har været decideret amatøragtig og fyldt med ansvarsfralæggelse og dårlige undskyldninger - standart efterhånden - Flemming som ejer AF har personligt via telefon og e-mail dokumenteret betaling - hvilket aldrig er sket og trykket lidt på maven / kritiseret - så lukkes dialogen ned med manglende forståelse for frustration . Din kunde har altid ret - klart . Men du er fuld af varm luft . Held og Lykke . Vh Cphsign

15 juli 2024

Kære Thomas Lund.

Ja det har været et forløb, der ikke har været tilfredsstillende for nogle af os. Jeg er dog nød til at korrigere en oplysning i din anmeldelse. Jeg har IKKE på noget tidspunkt hverken pr. telefon eller email forsøgt at dokumentere, at der er sket betaling, men alene stillet dig i udsigt, hvornår jeg forventede at din debitor - min kunde - forventede at kunne betale, hvilket desværre endnu ikke er sket.

Meget professionelt.

Jeg har været i et forløb med AktivFinans, som har hjulpet mig rigtig godt. Særligt deres evne til at være til rådighed hele tiden og svarer hurtigt tilbage hver gang.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger herfra.

8 juli 2024

Antwoord van AktivFinans

Hej Anders. Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at høre, at du har kunnet bruge vores råd og vejledning. Med venlig hilsen Flemming Thorslund

Super god rådgivning

Super god rådgivning - Jesper er den bedste 👍

1 juli 2024

Antwoord van AktivFinans

Kære Anders. Stor tak for din anmeldelse - tilfredse kunder er vores vigtigste aktiv. Med venlig hilsen Flemmiung Thorslund

Min oplevelse med Jesper Thorslund fra Aktivfinans

Jeg sad i flere år med en gæld som jeg aldrig nogensinde troede jeg ville komme ud af. En depression og en kæmpe angst som kom tidligt i en alder af blot 20 år. Så blev jeg 23 år og begyndte at tænke mere over livet og tog derefter kontakt til Aktivfinans, hvor jeg blev ringet op af verdens bedste rådgiver og han hed Jesper Thorslund. Han tog den direkte styring og lavede den perfekte plan for hvordan jeg kunne se en fremtid, som jeg ellers aldrig havde en idé om ville komme tilbage. Han var 100% på min side og der var ingen negativ holdning til hvordan jeg var endt ud i den gæld som jeg nu havde. Jeg kan med rigtigt stor tilfredshed skrive her nu at Jesper har ændret mit liv og jeg kan ikke takke ham eller Aktivfinans nok for alle de kræfter og den tid de bruger på alle de menensker som har det rigtigt skidt. Jeg er lykkelig over at der findes personer som jer på denne planet. Tusinde mange gange tak og især til dig Jesper Thorslund.

14 juni 2024

Antwoord van AktivFinans

Hej Nicolai. Stor tak for din flotte anmeldelse. Det er jo rigtigt dejligt at høre, når vores mission med virksomheden bliver realiseret - at yde hjælp til mennesker, så de kan se lys for enden af tunnelen og kommer videre i livet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bedste der er sket for mig i nyere…

Det bedste der er sket for mig i nyere tid er at Bente er kommet ind i mit liv
Hun har hjulpet og støttet mig og mine piger så vi nu kan få en helt ny begyndelse og liv
Hun er det største guld og en kæmpe stjerne og jeg kan kun anbefale at alle der har brug for økonomisk råd og hjælp kontakter hende for i vil aldrig fortryde tværtimod i vil være hende evig taknemmelig resten af jeres liv
Hun kommer selv om du bor i Jylland
De største stjerner og hjerter til BENTE❤️
Fra Frederikke Sommer❤️

17 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har et større landbrug og har haft…

Jeg har et større landbrug og har haft et ønske om at udvide mine marker med et større solcelleanlæg, i den forbindelse har jeg brugt Flemming som rådgiver, overfor kommunen, investorer og andre interessenter.

Flemming’s erfaring rækker vidt og man bliver konstant overrasket over hvor vidt hans kompetencer rækker, alt fra udfordringer med en lejer, til bestyrelsesarbejde og meget store finansieringer og investeringer.

De varmeste anbefalinger herfra.

3 juni 2024

Antwoord van AktivFinans

Hej Christian. Tak for de meget flotte ord - dt glæder mig at du er tilfreds med samarbejdet. Med venlig hilsen Flemming Thorslund

Jeg har brugt Flemming fra Aktivfinans

Jeg har brugt Flemming fra Aktivfinans, siden jeg åbnede min virksomhed tilbage i 2019. Jeg må bare konkludere, at der ikke er en finger at sætte på hverken hans arbejde eller hans humør! Jeg er glad og tilfreds!

30 mei 2024

Antwoord van AktivFinans

Hej Mathias Tak for dine flotte ord. Det er dejligt at høre du er tilfreds med vores arbejde.