AktivFinans Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uffe er et fantastisk menneske, yderst omsorgsfuld og professionel, følte mig fra starten af tryg og genfandt min ro og kunne sove igen, efter første møde. Kan på det varmeste anbefale Uffe som din g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra uoverskuelig gæld til gældfri Jeg tjente engang rigtig gode penge som fisker, men da indkomsten faldt, fortsatte min livsstil desværre i samme høje gear. Det endte med dyr og uoverskuelig g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Bente, som hjalp mig gennem hele min sag. Hun var utrolig venlig, professionel og tog sig tid til at lytte og besvare alle mine spørgsmål. Jeg følte mig godt info... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bente gjorde det igen…. det kan jeg læse i de tidligere anmeldelser Rolig, afbalanceret, faglig, kompetent…. Jeg kunne bliv’ ved…. Efter vi har fået endelig kendelse om gældssanering fra skifte... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kredietadvies
  2. ook in
  3. Economisch adviseur
  4. Financieel adviseur

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Har du nogle økonomiske udfordringer, du har svært ved at se løsningen på, er vi klar til at hjælpe dig, uanset om du har egen virksomhed eller er lønmodtager. Vi tager gerne al kontakt med dine kreditorer/långivere og forhandler med dem. Vi har kontor såvel på Sjælland som i Jylland. Kontakt os og lad og helt uforpligtende drøfte hvorledes vi kan hjælpe.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi min mand og jeg har fået en super og…

Vi min mand og jeg har fået en super og professionel behandling
Henrik Thougaard er inde sit stof og har hjulpet os igennem en svær situation
Jeg kan kun anbefale folk der har et økonomisk problem som gør dagene svære at komme igennem ,til at tage forbindelse til Aktiv Finans
Mange tak for hjælpen

8 november 2023

Hej Birret.

Mange tak for de flotte ord - de varmer både Henrik og hans kolleger. Dejligt at I er kommet godt igennem en svær tid.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for virkelig god service og…

Tak for virkelig god service og forståelse, samt at Henrik T fra Aktiv Finans ligesom lever sig ind i vores problemstilling med hensyn til komme videre efter en konkurs som har sat sine spor igennem mange år
Mange tak for hjælpen
Jeg kan varmt anbefale Aktiv Finans

Antwoord van AktivFinans

Hej Gert. Dejligt at høre om det måde du er blevet mødt på - det manglede da bare. Tak for ordene - de glæder både Henrik og hans kolleger.

Tusind tak !

Det er med stor taknemlighed, at jeg giver mine fem stjerner til Aktiv Finans, og særligt Henrik Thougaard, som har været enestående i sin vedholdenhed og menneskelige tilgang, i et øjeblik hvor verdenen syntes at gå under. Økonomisk krise er som oftest betinget af bristede aftaler og eller forventninger, hvilket sjældent får ørenlyd i de officielle systemer og bankverdenen. Her er det at Aktiv Finans gør den altafgørende forskel. Du bliver lyttet til, taget alvorligt og får hjælp til at finde fodfæstet tilbage.
Tusind tak !!!

Antwoord van AktivFinans

Kære Maria. Dejligt at høre du har oplevet en menneskelig behandling hos os - det manglede da bare. Tak for de flotte ord - de varmer både Henrik og hans kolleger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aktiv Finans Har jeg brugt igennem…

Aktiv Finans Har jeg brugt igennem flere år og er super glad for dem. De har hjulpet mig så meget
Michael

Antwoord van AktivFinans

Hej Michael. Tak for din anmeldelse - dejligt at du fortsat er tilfreds og glad for samarbejdet

Venlig og professionel råd

Jesper var virkelig hjælpsom og venlig. Han gav mig gratis råd om min udflytningsregning fra min tidligere udlejer. Jeg anbefale ham for hurtig og god råd

4 november 2023

Antwoord van AktivFinans

Hej Ev. Dejligt at du har været tilfreds med vores rådgivning. Det glæder både Jesper og hans kolleger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sjældent har jeg fået så god en jordnær…

Sjældent har jeg fået så god en jordnær rådgivning som af Henrik hos Aktiv Finas.
År tilbage i forbindelse optagelse af nyt realkredit lån og andet, fik jeg en sublim rådgivning af Henrik og det kostede kun kaffen. Nu står jeg så desværre over for en bodeling, hvor der skal splittes op og nyt lån optages. Selvfølgelig kontaktede jeg igen Henrik hos Aktiv Finans, rådgivningen kunne jeg bruge til mødet i banken og den gav mig klarhed i en svær tid. Har kun kæmpe ros til Aktiv Finas for deres professionelisme og jordnær hed.
De er indbegrebet af troværdighed og god service 💪
Med de aller bedste anbefalinger - Allan

Antwoord van AktivFinans

Hej Allan. Der er jo ikke noget bedre end når ens kunder vender tilbage - bedre anerkendelse kan vi ikke få. Tak for de flotte ord - de varmer både Henrik og hans kolleger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Be om hjælp og den kommer

Her sad jeg og vidste ikke mine levende råd. Ved godt at jeg selv har sat mig i den håbløse situation som jeg sidder i. Efter et besøg af en konsulent fra AktivFinans, kunne jeg pludselig se lyset for enden af tunnelen igen. Det var virkelig svært at sørge hjælp, men det bedste jeg nogensinde har gjort. Det skulle jeg havde gjort for flere år siden, men jeg turde ikke fordi jeg var flov over min situation. Kæmpe tak til AktivFinans for hjælpen. Det er ikke for meget at sige at I har reddet mig.

27 oktober 2023

Antwoord van AktivFinans

Hej Casper. Det varmer, at vi har hjulpet dig med at komme på ret køl igen. Tak for ordene - det betyder meget for os alle i Aktivfinans.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi slugte vores stolthed efter længere…

Vi slugte vores stolthed efter længere tids overvejelse og tog kontakt til aktivfinans.
Inden da havde vi tjekket forskellige firmaer igennem, og vi valgte aktivfinans af to grunde.
1, de har virkelig flotte anmeldelser, og de negative anmeldelser, som de har fået, har de ladet stå og svaret sagligt og pænt på.
2, de har en fast timepris og forsøger ikke at sælge et abonnement.

Vi kontakte aktivfinans telefonisk, og blev parret sammen med Henrik. Han kom på et uforpligtende besøg, og var behagelig og ydmyg overfor vores prekære situation.

Henrik har siden overtaget al kontakt til kreditorer, han har betalt første kreditor ud.
Da vi havde været urealistiske i forhold til vores budget, korrigerede han og tilbageførte et aftalt beløb til os i løbet af ganske kort tid (max en time).

Henrik svarer altid. Klokken 6 om morgenen, klokken 17 om eftermiddagen, der går få minutter før han svarer.

Vi føler, at vores fremtid er i trygge hænder.

Antwoord van AktivFinans

Kære Betina. Ja det kan ofte været svært at tage en beslutning om at søge hjælp. Dejligt at høre at I har oplevet det som værende meget positivmed den hjælp, I så har modtaget, og jeg ved Henrik vil gøre sit yderste, for at I også kommer helt i land. Tak for ordene - de varmer.

Gældernæring.

Henrik er en kæmpe stor hjælp, ang økonomi og kreditorer.
Man bliver oplyst om alt som sker i processen og man kan kontakte dem med selv de mindste ting.

Antwoord van AktivFinans

Hej Patrick. Tak for de flotte ord - det glæder både Henrik og hans kolleger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var svært at få hjælp af kommunen… men så kom AktivFinans

Det var svært at få hjælp af kommunen trods diagnoser, så egenbetaling var vejen frem for at komme ud af mit økonomiske rod.

Da jeg fik mødt Henrik fra AktivFinans, vidste jeg at han var den rette til at varetage mine interesser.

Fra søvnløse nætter med angst for fogeden, fik han vendt situationen og lavet nogle fine aftaler med bl.a. Gældsstyrelsen.

RÆK UD og få hjælp, inden det ender galt!
Mine største anbefalinger til firmaet og særligt Henrik, som er min faste, økonomiske rådgiver.

1 oktober 2023

Antwoord van AktivFinans

Kære Trine. Stor tak for de flotte ord - de glæder både Henrik og hans kolleger. Dejligt at høre du igen får din nattesøvn og fået ro på tilværelsen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kun store og gode ord for…

Jeg har kun store og gode ord for aktiv Finans.

Jeg rakte ud til aktiv Finans, da jeg stod i en uoverskuelig økonomi situation, der havde lammet mig fuldstændig.
Aktiv Finans og Henrik har ikke kun hjulpet mig i denne tid, men også holdt mig i hånden hele vejen.
Jeg anbefaler aktiv Finans til alle og enhver, og hvis du føler dig overvældet og ikke kan overskue din situation, så behøver du ikke at lede længere efter hjælp.

31 oktober 2022

Antwoord van AktivFinans

Hej Shirley. Tak for de flotte ord. Det glæder både Henrik og hans kolleger. Dejligt at høre at du har kunnet bruge vores hjælp.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde brug for et overblik over…

Vi havde brug for et overblik over vores gæld og fik en super god behandling af Henrik fra aktiv finans. Henrik er en man kan snakke med og er der til vejlede og rådgive en. Samt god til at forhandle ens gæld.

24 oktober 2023

Antwoord van AktivFinans

Hej Aziza Stor tak for de flotte ord. Det glæder både Henrik og hans kolleger. Dejligt at høre om jeres dialog.

En go og lærerig snak

Jeg fik Henrik ud fra aktiv finas, og fik talt om mine udfordringer, han var meget go til og give mig råd og vejledning. Jeg kan varmt anbefalede og få en go snak om de økonomiske udfordringer med aktiv finas.

31 augustus 2023

Hej Anders
Tak for de flotte ord. Dejligt at du kan bruge vores råd og vejledning.

Anbefaling til Henrik fra Aktivfinans

Jeg har haft en del dårlige oplevelser med andre revisor, men efter jeg skiftede til Aktivfinans er der kommet styr på alt mit administration.
Jeg vil gerne anbefale Henrik fra Aktivfinans. Henrik overholder alle aftaler og er altid klar på telefonen hvis jeg har nogle spørgsmål.

24 oktober 2023

Hej Lucas

Tak for de flotte ord. Dejligt at høre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk god service og hjælp!

Fantastisk god service og hjælp fra Jesper. Velovervejet, klar og tydelig. Jeg har fuld tillid til Jesper. Kan varmt anbefales.

Tak for hjælpen
Bedste hilsener
Sanne Bast

20 oktober 2023

Antwoord van AktivFinans

Hej Sanne. Tak for de flotte ord. De glæder både Jesper og hans kolleger.

Virkelig god service af Jesper

Virkelig god service af Jesper, der var super ærlig i div. Udmeldinger og jeg fik et godt skub i en positiv retning. Alt dette selvom jeg ikke har lagt en rød reje hos dem endnu. Det var super respektfuldt og uden skam at fortælle om en nok så stor sårbarhed som det kan være at tale økonomi.

19 oktober 2023

Antwoord van AktivFinans

Hej Susanne. Tak for dine flotte ord - det glæder både Jesper og hans kolleger. Selvfølgelig kan vi tage en telefonsamtale uden at tænke på fakturering. Med venlig hilsen Flemming Thorslund

Økonomisk hjælp

Efter mange år med en skrantende økonomi og et tidspunkt med kun en indtægt var vi tvunget til at søge hjælp.
Vi fandt AktivFinans / Flemming Thorslund som godt mente kunne hjælpe os, så vi ikke skulle gå fra hus og hjem.
Flemming hjalp os med at få et lån ned fra 18% til 5% og diverse andre ting, som gjorde at vi fik mere ro på og skuldrene blev sænket gevaldigt.
Derudover hjælper Flemming også med forskudsopgørelsen og selvangivelsen som kan være en ren jungle at finde ud af.
Ja, det koster noget, men pengene er givet godt ud.
Tak til jer.

31 januari 2023

Antwoord van AktivFinans

Hej Lenè. Stor tak for de flotte ord. Det er altid en stor glæde, når det lykkes at få kunden til at lande på benene og komme videre i livet - dejligt at samarbejdet kan fortsætte.

De tog telefon med det samme 31.8.2023 kl 15.56

De tog telefon med det samme - de lyttede til mig -
Uden at afvise mig - de var ærlige og svarede så
Jeg kun bagefter gå frit og afklaret i skyggen af mine MANGLER - tak er kun et fattig ord - MANGE TAK -
Fra en ældre kvinde i skammekrogen pga håbløs gældsanering .
Det var for mig den største hjælp jeg kunne få ! !
Jeg giver mine beste anbefalinger
I taknemlighed
Ellen Olsen

31 augustus 2023

Kære Ellen

Tak for de flotte ord - dejligt at du har kunne bruges vores råd og vejledning. Du har ingen grund til at være i skammekrogen. Igennem et langt liv kommer vi alle ud for nogle sten på vejen, der kan være svære selv at flytte.

Der var god tid 🤗

Der var god tid til, at stille alle mine spørgsmål.
Grundig og professionel feedback.
Meget behagelig person, jeg talte med i telefonen.
Vil klart anbefale AkrivFinans.

29 augustus 2023

Kære Nizita

Tak for de flotte ord - dejligt at vi har kunnet være til hjælp. Held og lykke fremover

Anbefaling herfra!

Jeg kontaktede fortvivlet AktivFinans og kom i kontakt med Jesper T. som var både tålmodig, engageret og forstående. Jeg fik svar på alle spørgsmål jeg havde, fik den hjælp jeg havde behov for og mere til, plus jeg blev kontaktet efter noget tid for at høre hvordan alt stod til. Kan varmt anbefale AktivFinans. Hvis alle ansatte er som Jesper T., så har de et fantastisk team! Tak for hjælpen, den landede et godt sted! :)

12 mei 2023

Antwoord van AktivFinans

Hej FL Tak for de flotte ord om og til Jesper. Vi er alle i Aktivfinans glade for at du har kunnet bruge vores hjælp - også selvom det blot var telefonisk. Held og lykke fremover. Med venlig hilsen Flemming Thorslund