Lees wat reviewers zeggen
drugi tydzień tutaj, głównie krótkie wieczorne sesje. Ustawienia dźwięku i zakładu się zapisują, czy jestem na telefonie czy na laptopie. Dwie wypłaty na razie, obie przez szybki przelew, obie tego sa... Toon meer
weryfikacja poprosiła o dowód, wyciąg z konta i selfie. Pół godziny żeby wszystko znaleźć, w kilkanaście minut zatwierdzone. Trochę surowo, ale lista była jasna od początku
Jako początkujący nie miałem pojęcia co to obrót. Damian z czatu wytłumaczył na przykładzie, 100 zł bonusu razy 35 to 3500 zł zakładów. Potem załapałem.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Alawin Casino wita nowych graczy pakietem 300% do 2.000 € oraz 300 darmowymi spinami na pierwszych trzech depozytach, z wymogiem obrotu 35x i minimalną wpłatą 20 €. Transakcje obsługują karty Visa i Mastercard, portfel Skrill, przelew bankowy oraz kryptowaluty, w tym Bitcoin, Ethereum, USDT i Litecoin. Wypłaty w kryptowalutach i e-portfelach należą do najszybszych i często kończą się w ciągu 0 do 2 godzin, a pozostałe zlecenia realizowane są w ciągu trzech dni roboczych. Alawin Casino działa w oparciu o rejestrację spółki w Kostaryce. Biblioteka obejmuje ponad 11.000 tytułów od ponad 100 dostawców, od automatów przez gry stołowe po kasyno na żywo, tworzonych przez czołowe studia, takie jak Pragmatic Play, Evolution, NetEnt, Play'n GO i Hacksaw Gaming.
Contactgegevens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
po lunchu poprosiłem o 50 zł
po lunchu poprosiłem o 50 zł, przed kolacją było na koncie.
ustawiłem limit dzienny i utrzymał się…
ustawiłem limit dzienny i utrzymał się oba razy.
bonus reload miał uczciwe warunki
bonus reload miał uczciwe warunki, więc wziąłem.
pierwsza wypłata bez cyrków.
Jako początkujący nie miałem pojęcia co…
wpłaciłem 120 zł tylko żeby…
wpłaciłem 120 zł tylko żeby przetestować Mastercard, szybko poszło
ruletka na żywo śmigała na starym…
ruletka na żywo śmigała na starym Huawei.
Bonus powitalny pokazał x35 obrotu i…
Bonus powitalny pokazał x35 obrotu i maksymalny zakład 20 zł zanim go aktywowałem, więc bez niespodzianek później. Ograłem na Sun of Egypt
Zacząłem od wpłaty 170 zł przez…
Zacząłem od wpłaty 170 zł przez Paysafecard tylko żeby zobaczyć jak działa kasa. Przetworzone w sekundy, potem godzinka Fire Joker, w górę i w dół. Skończyłem na 140 zł, wypłaciłem chwilę po szóstej. Status poszedł na zatwierdzone, potem rano na wypłacono. Nic spektakularnego, ale każdy krok dało się śledzić i nie musiałem za niczym biegać.
Saldo się zgadzało po tym jak…
Saldo się zgadzało po tym jak połączenie padło w pociągu. Strona historii się spóźniała, ale runda była dobrze zapisana.
Apka wygląda przestarzale
Apka wygląda przestarzale, co to to prawda. Kasa działała od razu, a wypłata na BLIK była na koncie tego wieczoru
Czat odebrał koło północy w dwie…
Czat odebrał koło północy w dwie minuty. Rozwiązał zablokowaną wpłatę przelew bankowy i wyjaśnił co ją zatrzymało.
darmowych spinów o pierwszej w nocy nie…
darmowych spinów o pierwszej w nocy nie było. konsultant Szymon je znalazł i dorzucił kiedy jeszcze pisałem na czacie. Bez czekania, bez formularza.
wypłata 150 zł tego samego dnia
Money Train załadowało się na służbowym…
Money Train załadowało się na służbowym laptopie bez zacięć.
weryfikacja poprosiła o dowód
slot raz padł na hotelowym wifi w…
slot raz padł na hotelowym wifi w Gdańsku, potem otworzył na tej samej rundzie. Saldo się zgadzało więc grałem dalej.
wpłata BLIK od razu zaksięgowana.
Wyszukiwarka naprawdę działa
Wyszukiwarka naprawdę działa, wpisałem pół nazwy i Gates of Olympus wyskoczyło pierwsze. Drobiazg, ale oszczędza scrollowania.
zapytałem o wymagania obrotu
zapytałem o wymagania obrotu, w godzinę dostałem jasną odpowiedź.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.