Op facebook kwam ik een filmpje tegen van Albert kramer over "uithongeren" het trok mijn aandacht en ging het kijken. Mijn interesse was gewekt en een belafspraak met Albert werd ingepland. Ik heb... Toon meer
Te zwaar? De meesten onder ons herkennen dit wel waaronder ik zelf. Via instagram met Albert in contact gekomen, die mij top geholpen heeft met een voeding schema, persoonlijke begeleiding en mijn ene... Toon meer
ALBERTKRAMER. helpt mensen om in 90 dagen de beste versie van zichzelf te worden. Hierbij kun je denken aan fysiek, maar ook mentaal. Dit willen wij doen met bijvoorbeeld verantwoord afvallen, op gewicht blijven, spiermassa opbouwen of nieuwe gewoontes aanleren.
Urk, 8322EH, Urk, Nederland
- support@albertkramerr.nl
- albertkramerr.nl
Mensen keken ook naar
Yes I did it!
In september begon ik aan de zoveelste poging om die overgangskilo's kwijt te raken. Nogal sceptisch maar Albert was er van overtuigd dat t ging lukken. En hij kreeg gelijk. Het ging wel up&down, maar t ging! En nu.... mega trots op mezelf: 6kg in 3,5 mnd eraf. Maar ook zo blij met Albert zijn altijd positieve feedback waardoor ik in mezelf bleef geloven! En wat een kick krijg ik van krachttraining (terwijl ik dat altijd stom vond....). Ik ga nog even door, ik begin er net lol in te krijgen namelijk!
Snel, simpel en toch gezond eten
Het heeft me meer inzicht gegeven in voeding. Gezond eten blijkt goed mogelijk te zijn met de simpele en snelle gerechten die ik graag wilde. Als iets niet helemaal beviel, werd het direct aangepast.
Bedankt Albert
Gezond eten
Ik was al een tijdje gezond aan het eten en had er al een paar kilo af vond het zelf nog heel lastig om te zien wat ik aan variatie en calorieën kon en mocht eten, de app heeft mij hier heel goed bij geholpen, Albert maakte voor mij een schema en als ik iets niet lekker vond was het heel makkelijk te switsen naar een andere maaltijd die ik wel lekker vond. Heel makkelijk en overzichtelijk!
En in totaal er 7 kilo af daar doen we het voor toch?
Wil je graag hulp bij het afvallen? dan raad ik Albert zeker aan!
Het begint bij jou!!
De eerste stap begint bij jou!!
de motivatie knop omzetten om daadwerkelijk aftevallen
Hierbij is het nodig om professionele hulp in te schakelen
Zodat jijzelf niet naar recepten hoeft te zoeken of work-outs via bijv. Ai of sites af te surfen op het web
Maar dat dit voor jou gedaan is/word
Daar kwam Albert in beeld
Hij begeleid zowel voeding als workouts voor jou
En past deze naar wens aan
Ik heb de 10 weken gedaan en ben ook daadwerkelijk 10kg afgevallen
De eerste kilo's zijn vocht
Daarna begint het echte werk pas
Ik stopte met suikers aardappels en alcohol doordeweeks
En in het weekend at en dronk ik alles waar ik zin in had
Ze noemen het de 80/20 regel
Die beviel mij prima
Ik was opzoek naar een gezonde leefstijl
Ik was opzoek naar een gezond eetpatroon wat samen gaat met mijn onregelmatige werkdagen. Vooral met nachtdiensten liep ik er tegenaan. Door het programma van Albert te volgen kreeg ik veel nieuwe inzichten in recepten en maaltijden, maar is er ook een stok achter de deur bij vragen. Ik vond het vooral fijn dat ik veel nieuwe inspiratie kreeg voor makkelijke gezonde maaltijden en ik hoefde geen 30 min in de keuken te staan om een gezond ontbijt bijvoorbeeld te maken of dat ik in mijn nachtdienst verplicht ben om een zware maaltijd te eten. Ik vond het daarin fijn dat ik uit zoveel variaties kon kiezen. Ik kon de gerechten laten aansluiten bij mijn eigen leefstijl. Uiteindelijk is je eigen motivatie het belangrijkste om een persoonlijk doel te halen, maar als je hulp nodig hebt bij de eerste stappen zetten naar een persoonlijk doel dan is de hulp vanuit de Vytal app door Albert een aanrader.
Het was voor mij de bekende stok achter…
Het was voor mij de bekende stok achter de deur. Daarnaast was het makkelijk, niet te moeilijke gerechten en makkelijk switchen als ik iets niet lekker vond.
12 weken klaar
Mijn 12 weken zitten er inmiddels op, ik heb mijn doelen zo goed als behaald mede dankzij de uitstekende begeleiding van Albert. Elke week krijg je een realistische feedback maar altijd wel een positieve noot erbij zodat je weer de motivatie voelt om er komende week weer voor te gaan. Ik heb er zelfs voor gekozen om nogmaals 12 weken door te gaan om een aantal nieuw gestelde doelen te gaan behalen onder begeleiding van Albert!
Echt een aanrader!👍🏻
Gezond afvallen met lekker eten
Via Instagram kwam ik in contact met Albert. Ik had al eerder zeer positieve reviews gehoord en gelezen. Toen hij een 12 weken programma voor de zomer aanbood heb ik daar op gereageerd.
Na een leuk intake gesprek waarin alles duidelijk werd uitgelegd, ging ik aan de slag.
Even uitvogelen hoe de app werkt, aangeven wat je wel en niet lekker vindt, alles is aan te passen.
Na de eerste dag eten volgens het plan ( en wat waren die porties groot!) stapte ik de volgende dag op de weegschaal. En dat heb ik nog een keer of 3 gedaan om te checken, want er was gewoon al gewicht af!
Ik ben nu halverwege en ben al 5,6 kg kwijt. En, leuke bijkomstigheid, de centimeters om de buik en heupen nemen ook lekker af.
Zoek je naar een verantwoorde en gezonde manier om af te vallen? Dan raad ik zeker aan om dit te gaan doen. Het resultaat mag er zeker zijn!
Goede ervaring
Een goede stok achter de deur wanneer je gemotiveerd bent. Door Albert ben ik bijna 20 kg kwijt 💪
Ik stond aan de vooravond van wel of…
Ik stond aan de vooravond van wel of niet afvallen, en ik heb gekozen voor afvallen, en dit lukt mij goed met het programma van Albert Kramer, fijne begeleiding en ik ben nu goed 8 kilo kwijt in zes weken, een echte aanrader.
Rense van Slooten
Ik had een stok achter de deur nodig en…
Ik had een stok achter de deur nodig en die stok was Albert met zijn kennis, ervaring en motivatie!
Ik heb mijn doel bereikt om een aantal kilo’s te verliezen voor het einde van het jaar.
De app is fantastisch!
Je kan in principe je eigen menu samen stellen dus je zit niet aan een strikt plan vast waar je je aan moet houden.
Dit werkte voor mij heel goed.
Voor vragen, opmerkingen of aanpassingen was Albert heel goed bereikbaar en een reactie liet nooit lang op zich wachten..
dank je wel Albert!
Al vele dieten gevolgd maar was op zoek…
Al vele dieten gevolgd maar was op zoek naar een andere manier van eten die blijvende gewoonte kan worden. GELUKT! Met heerlijk resultaat, 12 kilo al kwijt en dankzij de goede begeleiding en uitleg via filmpjes weet ik nu zelf hoe ik verder moet. Zeker aan te raden!!
Ik mocht meer eten dan ik dacht, echt een eye-opener!
Ik heb geleerd dat je niet afvalt door weinig te eten en jezelf uit te hongeren, maar door juist meer calorieën te eten in de vorm van gezonde producten, want dat heeft je lichaam immers nodig.
Wij vrouwen zijn altijd maar bezig met diëten, maar weinig eten is juist niet goed.
Ik heb van Albert geleerd om de juiste maaltijden samen te stellen, variatie hierin en te weten wat er allemaal mogelijk is. Kortom de moeite waard om het programma te doen.
De weg naar een goede balans!
Waar een wil is is een weg!
Albert bedankt!! Ik had de stap gezet met de gedachten we gaan zien of het lukt!
Ik heb met jou een realistisch plan gemaakt, 5 kilo afvallen.
Ik begon thuis met 86,2 dus toen dacht ik die knop moet op! Bij de start van de challenge woog ik 85,6 kg.
Vanmorgen na 8 weken stond ik op de weegschaal met 79,5!!🥳
En dat allemaal dankzij jou hulp,tips, en het af en toe contact hebben.
De super fijne app. Waar echt super veel gevarieerde voeding in staat. Je kan zoveel kiezen, en lekker & gezond:
Bedankt Albert! Waar een wil is is een weg! En mijn wil was en is er zeker! Met ups en downs.. maar de eerste 6 kilo is er af. Dankzij de bewustwording van wat je eet? En hoeveel je eet.
Verantwoord afvallen met goede resultaten
Voordat ik met Albert Kramer in contact kwam, al vele pogingen gedaan om af te vallen.
Dit afvallen bestond uit niet gevarieerd eten, eetbuien en erge schommelingen in gewicht.
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met een gezonde leefstijl te creëren wat op lange termijn ook vol te houden is.
Om verantwoord te leren eten met ruimte voor af en toe wat lekkers en om natuurlijk af te vallen.
Ik ben super tevreden over de samenwerking met Albert.
Met behulp van een voedingsapp kan ik zelf al mijn maaltijden/tussendoortjes uitzoeken. (Voor mij erg handig omdat ik ook veel dingen niet lust)
Er is super veel keuze in de voedingsapp waardoor ik erg gevarieerd eet.
Tijdens het programma dat ik volg bij Albert heb ik nog geen eetbuien gehad!
Ook is Albert nauw betrokken in het beoordelen van je wekenlijkse voedingsschema en geeft je advies of tips hoe je bepaalde dingen het beste aan kan pakken.
Het maakt niet uit welke vragen je hebt voor Albert, je hebt binnen no-time reactie.
Ik zit nu in de 12e week van het programma.
Het resultaat wat ik tot nu toe heb behaald ben ik erg tevreden mee.
Ik val gemiddeld 1kg af per week.
Zeker aan aanrader om je aan te melden!
Ik was op zoek naar een nieuwe gezonde…
Ik was op zoek naar een nieuwe gezonde levenstijl, wat goed vol te houden is en om daarmee ook af te vallen. Toen kwam ik Albert tegen op Facebook, ik dacht zou dit voor mij ook werken ?
Ja dus, ik heb nu een gezonder eetpatroon met veel variatie in gerechten! Ook voel mee veel lekkerder in mijn vel en val ik af. Dit ging me de laatste jaren eigenlijk niet meer zo goed af, bij welk dieet dan ook.
via facebook kwam ik het succesverhaal…
via facebook kwam ik het succesverhaal van jocolien tegen...wat leek dat op het mijne: alles geprobeerd en niks helpt echt. na even twijfelen heb ik me toch aangemeld bij Albert. wat ben ik blij dat ik die stap genomen heb. ik val weer af: en ik weet nu ook hoe het komt. dat inzicht heeft Albert me gegeven. echt een topper! al ruim 3 kilo kwijt (hadden er meer kunnen zijn, maar tussendoor een vakantie gehad)...en ik weet zeker dat er nog meer kilo's af gaan.
Door een advertentie (8 week-challenge)…
Door een advertentie (8 week-challenge) uit de krant, was voor mij het zetje in de rug. De begeleiding door het hele proces door was super. Elke week vroeg albert hoe het was gegaan en of je nog ergens mee zat dan gaf hij tips of adviezen, waar je veel aan hebt op zowel korte- als lange termijn. Zelf ben ik na deze challenge nog door gegaan om de laaste kilo's af te vallen. Ik raad het zeker iedereen aan wie het lastig vind om af te vallen, dus zet die eerste stap.
Goed geholpen en 7kg kwijt.
Goed geholpen en 7kg kwijt.
Albert is een goede leermeester voor als je er zelf even niet uitkomt.
Albert 10 wkn challenge
Albert is echt betrokken bij het proces. Elke week vroeg hij of het ging en of hij nog wat voor je kon betekenen . Hij weet echt waar hij over praat. Veel kennis van voeding. 10 kg is niet gelukt wel ruim 5. De laatste 5 gaan ook wel lukken met de kennis die ik nu heb