AlfCasino 🎰 5 000 kr + 200 gratisspinn Reviews

1,6

Withdrawal stuck for 4 days now. Support keeps saying its in process but wont give me a tracking number or any way to actually verify this. Just have to take their word for it apparently.

Accepted a welcome offer thinking it applied to all games but support said later it only worked on certain slots. Would have chosen differently if that was made clear upfront.

Put in a deposit on Friday and the status page keeps saying approved but my balance hasn't moved at all. Called support and they said it's updated correctly but clearly it hasnt.

The weekly cashback I qualified for landed at 45 quid when it should've been 75. Contacted support and they said I didn't meet the wagering requirement, but I definitely did. No resolution after two t... Toon meer

1. Online casino/bookmaker

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

The weekly cashback I qualified for…

The weekly cashback I qualified for landed at 45 quid when it should've been 75. Contacted support and they said I didn't meet the wagering requirement, but I definitely did. No resolution after two tickets.

8 september 2026

The deposit bonus page didn't say…

The deposit bonus page didn't say anything about country restrictions until after I completed the transaction. Now I'm told I'm ineligible and the bonus is being removed. This should have been mentioned first.

8 september 2026

Withdrawal stuck for 4 days now

6 september 2026

Their promotions page advertised a…

Their promotions page advertised a bonus but didnt clearly state that table games were excluded from wagering. I spent an hour playing roulette before realizing my bets werent counting towards anything.