Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har brugt AlgeTeknik en gang årligt siden 2020, og hver gang er resultatet super. Kort tid efter behandling er der en synlig effekt. De oplyser fint om hvornår de forventer at komme, og ombook... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået udført algebehandling af tag og fliser. Jeg er yderst tilfreds med udførslen af arbejdet og resultatet. Det blev udført professionelt og effektivt. Der har været en positiv kommunik... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Min anmeldelse er udelukkede på virksomhedens kundeservice og ikke på det arbejde de udfører. Jeg var i kontakt med deres kundeservice idet jeg ved en fejl kom til at kontakte det forkerte selskab... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har brugt Algeteknik.dk igennem de…

Vi har brugt Algeteknik.dk igennem de sidste 12 år til både fliser og tag, og resultatet er meget synligt. Den vedholdende behandling hvert forår betyder at vi ingen flisepest eller algebelægninger har på hverken fliser, tag eller træterrasse. Samtidig er det en super behagelig og tillidsvækkende service vi får hvert år👍. Vi kan varmt anbefale virksomheden.

15 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super resultat med en årlig behandling

De oplyser fint om hvornår de forventer at komme, og ombooker hvis vejret er ustabilt.

Det fungerer upåklageligt.

7 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og flot resultat

Der har været en positiv kommunikation under hele forløbet.

Jeg vil helt sikkert anbefale AlgeTeknik!

26 maart 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Oplevelse i kundeservice

Jeg var i kontakt med deres kundeservice idet jeg ved en fejl kom til at kontakte det forkerte selskab, det beklagede jeg selvfølgelig venligt. Kontaktede Algeteknik i stedet for Algeservice. Jeg blev overfust af kvinden i kundeservice og mødt med irritation. Jeg har fuld forståelse for at man kan have en dårlig dag, men ingen ringer til de forkerte med vilje. Som kunde der henvender sig venligt er dette en ret ubehagelig oplevelse og det kom fuldstændig bag på mig, så mens hun udskælde lagde jeg røret på.
Jeg har redigeret min anmeldelse fra 1 stjerne til 3 stjerner efter at virksomheden kontakter mig og beklager episoden, det synes jeg er god stil.

27 maart 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig god kommunikation

Vi fik besøg af Algeteknik i sommer, hvor taget blev behandlet efter gældende regler. Efter et par måneder syntes vi dog stadig, at taget var meget angrebet af alger og mos, og vi var i tvivl om effekten af behandlingen.

Efter en god dialog med ejeren er vi blevet klogere på, hvordan behandlingen virker over tid, og at resultatet først kan vise sig senere, og muligvis først efter flere gentagende behandlinger. Den information manglede vi i starten, men kommunikationen efterfølgende har været rigtig god, og vi har følt os taget alvorligt. Taget får en omgang mere og vi følger derefter resultatet lidt mere tålmodigt.

8 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Spild af mine gode danske kr

Spild af mine gode danske kr. Bestilte til os selv og svigermor på 86 år. Der kom en meget travl ung mand og sjuskede sig igennem. Havde jeg ikke være over ham havde det været meget værre. Min svigermors tag mod nord er stadig fyldt med mos mod øst men rent mod vest.
Det de viser på reklamefilmen med de suger overskydende vand fra tagrenden op passer ikke. Den unge mand have 9 andre steder han skulle den dag, her på Sjælland, så jeg kan godt forstå han havde travlt.
Lægger gerne billeder op af resultatet hos svigermor som dokumentation. Midlet virker men resultatet bliver ikke bedre en arbejdets udførelse.

17 augustus 2025
Logo AlgeTeknik.dk

Antwoord van AlgeTeknik.dk

Hej Henrik
Det er jeg virkelig ked af at høre. Du må meget gerne kontakte mig straks og gerne allerede i dag søndag på tlf. 24451989 så jeg lige kan finde ud af hvad der helt præcis er sket.
Ser meget frem til at høre fra dig
Mvh Mikael Fransen
AlgeTeknik.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Algeteknik blev valgt på grund af deres beskrivelse på hjemmesiden af materialer og teknink

Algeteknik blev valgt på grund af anvendelse af miljørigtige produkter.
De kom på den aftalte dag.
Arbejdet blev udført grundigt og med omhyggelighed samt med minimering af ulemper/tilgrisning af vinduer mv.
Alt i alt et godt udført arbejde med en grundighed, som de skal roses for.
At medarbejderen samtidig var serviceminded skal tilføjes for fuldstændighedens skyld.
Derfor vil vi gerne anbefale dem til andre.

16 juli 2025

Fliserens

Vi har fået renset belægningen i indkørslen. Super godt arbejde og meget venlig medarbejder. AlgeTeknik.dk får min bedste anbefaling.
Henrik Kolding

1 juli 2024

Utrolig god service

Utrolig god service, meget flinke folk og mine fliser var som forvandlede. Jeg kan varmt anbefale Algeteknik.dk og vil bruge dem igen...

15 maart 2024

Ikke så imponerende

Ikke så imponerende. :-(
Der er rigtig nok røget noget af algerne fra taget, men LANGT fra det som de lover i reklamer. Især i toppen af taget sidder der stadig Alger. Øv

I dag blev jeg kontaktet af en medarbejder der var utrolig servicemindede og ikke alene vil komme ud og sikre endnu en behandling men også vil følge op så vi igen får et pænt tag. Det er service på højt plan og vi vil fortsat gøre brug af så professionelt et firma. Derfor er de to stjerne blevet til fem

2 augustus 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Undgå algerens af taget hvis du har planter under det

Jeg blev lovet at algerens fra taget blev opsamlet og planter skyllet efter hvis der kom noget på dem. Trods den flinke unge mand gjorde begge dele, er resultatet, at mine mange planter og blomster har hvide skjolder.

Så hvis du er meget øm over dine roser mm som befinder sige under eller tæt på taget, vil jeg anbefale at få behandlingen på en anden årstid. Jeg ville selv have haft udskudt det, havde jeg vidst det ikke kunne skylles helt af.

20 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot arbejde fra Algeteknik.

Flot arbejde fra Algeteknik. Hurtigt og effektivt. Fin personlig betjening hele
vejen igennem, og det er lige fra sekretæren i telefonen til manden der kommer ud og udfører arbejdet. Varme anbefaling herfra.

11 mei 2023

Her i fredags

Daniel var forbi mig
En fantastisk job! Er blevet så glad for resultatet
helt sikkert en anbefaling ! (:

5 juni 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.