Echt vet veel geld verdiend
Echt vet veel geld verdiend, maar wordt telkens tax ingehouden. Krijg iedere keer bij uitbetalen een bonnetje voor de tax en dat ik die ergens terug kan krijgen. Waar kan ik dat terug krijgen?
Algo24 biedt geavanceerde algoritmische handelsstrategieën voor forex, crypto en commodities. Hiermee kunnen investeerders eenvoudig profiteren van datagedreven trading. Wat ons uniek maakt, is de combinatie van geavanceerde AI-technologie met actief menselijk toezicht. Onze experts monitoren continu de prestaties en beheren risico’s. Met een sterke focus op transparantie, veiligheid en consistent rendement opereert Algo24 onder strikte regelgeving. Zo bieden we een betrouwbare en innovatieve oplossing voor zowel defensieve als offensieve beleggers, eenvoudig te volgen via onze gebruiksvriendelijke app.
Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
LET OP! Belangrijk bericht!
Ik deel dit bericht om anderen aan te moedigen zelf goed onderzoek te doen voordat zij besluiten geld te investeren.
Ik heb persoonlijk negatieve ervaringen opgedaan met eerdere beleggingsinitiatieven waarbij dezelfde personen betrokken waren. In mijn geval heeft dit geleid tot aanzienlijke financiële schade.
Inmiddels zie ik dat er een nieuw bedrijf is opgericht onder de naam Algo24, gelieerd aan Algo Software Solutions (KvK 96521538) en Loua Tech Solutions (KvK 90552385). Deze informatie is openbaar en terug te vinden in het Handelsregister.
Mijn ervaring is dat eerdere projecten met vergelijkbare opzet voor investeerders zeer slecht zijn afgelopen, er wordt geld opgehaald onder het mom van aanzienlijke winsten, en als er genoeg geld in de pot zit laat men alles klappen. De investeerder is al zn geld kwijt, terwijl de eigenaren via de broker veel commissie binnen slepen. De andere "projecten" die deze personen op hun geweten hebben heten "Robofundz" "RoboGroup" "Algotrade" "Innovento" en "Dutch Forex Investments". Ik adviseer met klem om je onderzoek te doen naar deze bedrijven en ik zou hier persoonlijk NOOIT instappen. Zit je er al in, kijk dan of het mogelijk is om er nog uit te stappen.
Groet, Hans

Antwoord van Algo24