Jammer dat de zalf wit is en af kan geven aan kleding voor de rest zijn mijn wonden van de hartoperatie bijna voldoende genezen om de zalf nu pas echt te gaan gebruiken dus de tijd gaat leren of het e... Toon meer
Netjes op tijd bezorgd, en goed verpakt. Ook het opbrengen van de zalf is eenvoudig ik gebruik het nu voor een korte periode en zie al positieve veranderingen aan het litteken. Zoals minder stijfheid... Toon meer
ALHYDRAN is een medische hydraterende crème voor de huid in nood. Het zorgt ervoor dat je huid mooi herstelt. Daarnaast dat klachten door huidaandoeningen verminderen of verdwijnen (jeuk, droogte, roodheid).
Laan van Westenenk 64, 7336 AZ, Apeldoorn, Nederland
- 055 355 25 80
- info@alhydran.nl
- alhydran.nl
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zeer goed product
Zeer goed product. Twee flinke operaties en na 3 weken gebruik zijn de littekens rustig en netjes.
Andere kleine wondjes genazen ook erg snel.
Een heel fijn goedwerkende product…
Een heel fijn goedwerkend product zoals beschreven.
Heel snel bezorgd.
Erg tevreden mee!
Terechte 5 sterren
Snelle verzending goed product
Snelle verzending goed product
Na een operatie en de wond genezen ben…
Na een operatie en de wond genezen ben ik gaan smeren, het mag 3x per dag maar dat was voor mijn wond te vroeg te veel.. kreeg uitslag, ben even gestopt en toen de uitslag weg was 1x per dag gaan smeren en ik moet het langzaam opbouwen! Weet niet of het werkt maar ik ga het proberen…
Hele fijne creme
Hele fijne creme, trekt snel in. Snelle levering
Fantastische eczeemcreme
Fantastische eczeemcreme heeft mijn huid weer rustig gemaakt. De creme is duur maar goed.

Top service
Top service ! Ik had zélf vergeten gebruik te maken van een aangeboden kortingscode bij een eerste bestelling. Door hun via mail te vragen of dit nog toe te passen was kreeg ik direct antwoord met de oplossing mij het 'teveel' betaalde terug te storten. Mooie dienstverlening. En natuurlijk is het aangekochte product ook nog een heel fijn 😉 Betrouwbaar bedrijf wat klantenservice nog hoog in het vandel heeft staan - NB; het product Alhydran valt onder Bap Medical

Zeer goed gebruik het nu vier maanden
Zeer goed gebruik het nu vier maanden
Goede crème
Goede crème. Geeft een goed resultaat bij litteken na operatie.
Goed product en goede service
Snelle verzending, goede kwaliteit. Littekens zijn minder aanwezig. Zalf smeert goed uit.
Ervaring met Alhydran zalf
Helaas doet deze zalf helemaal niks terwijl er veel beloofd wordt. Zonde van je geld! Grote teleurstelling dus.

Antwoord van Alhydran
Na knie prothese deze zalf gaan smeren…
Na knie prothese deze zalf gaan smeren toen de krammen eruit zijn gehaald en al heel snel zag je de wond genezen na vier weken al mooi resultaat smeer nu nog 1 keer per dag en straks in de zon blijf ik ook goed smeren , de vorige keer met de knie ook gedaan nu bijna onzichtbaar litteken super!
Supersnelle verzending
Supersnelle verzending
Ik heb de lidteken creme nu voor de 2e keer besteld, omdat hij zo goed beviel na mijn bovenooglid correctie, die bijna onzichtbaar is genezen.
Dat zegt wel genoeg denk ik.
Heerlijke crème
Heerlijke crème, was na bestellen volgende dag in huis. Had nog een vraagje aan de klantenservice, vriendelijk en doeltreffend geholpen. Een aanrader!
Huid droogde ervan uit en trok g nog a…
Huid droogde ervan uit en werd schraal en trekkerig na gebruik

Fantastische klantenservice
Fantastische klantenservice. Snelle vriendelijke reactie en oplossing van het probleem.
Bovendien producten van goede kwaliteit.
Prima service besteld en vlot geleverd
Behoort tot mijn vaste dag ritueel
Gebruik het nu bijna een jaar, zowel de Cream als de SPF 30 voor het gezicht. Snelle levering, prijzig, maar het werkt fantastisch.