Det er livsforandrende at bruge disse såler. Jeg er skeptiker men var blevet desperat efter lindring i fødder, ankler, knæ og hofter så prøvede at købe sålerne. Slut med smerte og ømhed, bum. Jeg var... Toon meer
17 days into wearing these insoles I am delighted to say that my mobility has considerably improved. Less stiffness in my knees and no more need for painkillers. Even from the first day they made... Toon meer
Indlægssålen har jeg brugt on and off gennem flere år. Efter en længere pause, begyndte jeg igen med nyindkøbte indlægssåler. Sålerne har 100% rettet op på de udfordringer jeg havde (iskiassmerter/n... Toon meer
Jeg vil klart anbefale sålerne. Jeg har i 8 mdr været plaget af en hælspore og måtte tage fast smertestillende for at kunne passe mit job. Ortopædkirurgen kunne desværre ikke hjælpe mig. ( røntgenbill... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Med mange års forskning i vores tre-punktsteknologi, har vi udviklet et design, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32 % og en evt. pronation – skæv gang – falder op til 27 %. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40 %. Denne indstilling af ankel og skinneben giver nøglen til at reducere pronation og supination. Ved at støtte foden på siden bibeholder vi også den fulde mobilitet i vores fodmuskler, hvilket vi ikke kan opnå, hvis vi blot bygger en støtte op under foden, som f.eks. med en pelotte eller en svangstøtte.
Siriusvej 1, 7430, Ikast, Denemarken
- +45 22 833 733
- kontakt@alignfootwear.dk
- alignfootwear.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Hurtig ekspedition og levering
En nem hjemmeside som er til at finde ud af, hurtig ekspedition og levering.

Antwoord van Align Footwear
Sålerne er som sædvanlig…
Sålerne er som sædvanlig tilfredsstillende.
Men, jeg synes prisen er steget alt for meget siden jeg købte mine første såler hos jer 😢

Har lige fået dem
Har lige fået dem, og har gået med dem, og det føles meget rart og behageligt at gå med.
Så forventer de vil hjælpe på min hælspore.
God service og hurtig levering.
God service og hurtig levering.
Super indlæg
Indlæggene er de bedste jeg har fundet til prisen. Jeg kan gå hele dage i mine sko med disse indlæg, det kan jeg ellers ikke.
Ich trage die Einlagen schon seit…
Ich trage die Einlagen schon seit Jahren und bin sehr zufrieden. Sie helfen mir besonders bei meinen Knieproblemen. Ich kann sie guten Gewissens weiter empfehlen.
Einen Punkt Abzug gibt es für den Kundenservice. Nachdem sich im Auftragstracking mehrere Tage nichts geändert hat, habe ich eine Email an Align geschickt. Ja, kurz darauf gab es beim Tracking Fortschritte und die Einlagen kamen dann auch sehr schnell. Aber auf meine Email habe ich bis heute keine Antwort erhalten. Das ist in meinen Augen kein guter Kundenservice.
Bestilte en sål str 37/38
Bestilte en sål str 37/38, da jeg bruger str 38 normalt. De var for store til at ligge i mine sko og jeg fortrød mit køb. Da jeg skulle returnere dem var det ikke så nemt. Man skal skal selv betale fragt retur for det første. Man kan ikke printe en returlabel ud heller.

Antwoord van Align Footwear
Fantastisk service og godt produkt!
Redigeret: 5 *; tak, Mette, for fantastisk service. Jeg valgte ikke at sende indlæggene tilbage (trods Mettes fine tilbud), da jeg stod overfor at skulle løbe et halvmaraton. Efter at have løbet i indlæggene i regn og sved i 2+ timer trænger de alligevel til en omgang i vaskemaskinen. Det skal også siges, at indlæggene stod den lange distance. De var behagelige og mindskede smerterne. Stor anbefaling herfra.
Oprindelig besked:
Jeg købte et par align, da jeg har hulfod og nedsunken forfod. Købet og levering var meget nemt og utroligt hurtigt. Jeg havde dog forestillet mig forskellige indlæg til forskellige udfordringer, men valgte at give det et forsøg.
De modtagne indlæg bar præg af, at en anden havde købt dem før mig, da der var en plet på dem.
Efter brug (1 gang løb på 60 min og 3 x 2 timers alm brug) oplever jeg en stor forbedring i forbindelse med løb i form af færre smerter og generel forbedring i daglig gang og brug.
Indtil videre er jeg tilfreds med købet men håber på endnu mere forbedring og færre smerter.

Antwoord van Align Footwear
Fik en rigtig god vejledning mht til…
Fik en rigtig god vejledning mht til sålerne

Fin betjening og sålen
Fin betjening og sålen, der aldrig svigter
Jeg har brugt sålerne de sidste 4 år de…
Jeg har brugt sålerne de sidste 4 år de virker fantastisk.

Såler
Hej hvis jeg ikke måtte have ventet så længe på svar fra jeres kundeservice havde I fået 5 stjerner.
Da jeg endelig modtog et par såler og havde brugt dem i 2 timer kunne jeg mærke markant forandring i min dårlige ankel 👍👌😊, jeg er meget glad for sålerne
Hurtig levering og gode rimelige priser.
Dejlig nemt at bestille på hjemmesiden…
Dejlig nemt at bestille på hjemmesiden og sålen er en meget nødvendig daglig ting, så jeg kan gå "uendelig" uden at få ondt i fødderne. Siden jeg prøvede disse såler, har jeg ikke haft problemer med smerter i mine fødder.

Antwoord van Align Footwear
Har købt indlægget flere gange og…
Har købt indlægget flere gange og vender altid tilbage til dem. De er fantastiske

De her såler er simpelthen geniale 😍
De her såler er simpelthen geniale 😍
Vil ønske jeg havde købt dem noget før.
Jeg har kun haft dem i 6 dage, men kan mærke at jeg nu får vægt, fordelt, på begge fødder.
Jeg er SÅ glad for dem
Skal helt bestemt have købt nogle flere, så jeg ikke skal huske at flytte dem over i skoene

sulor
Hej.
Sulorna kändes ganska bra stadiga för fötterna ,men har man som jag smärtan under foten tog det väl inte bort trycket fullt ut.